аз си носих всичко, което си изброила без термометър

мисля да ходя и при Топалова,а при него само каквото ми се полага по здравната каса.благодаря все пак
Аз не си бях взела шишета ама на бързо ми донесоха защото техните са с много голяма дупка и бебчо се давеше и ако му давах млякото с тая голямата дупка можеше и да забравя да се научи да суче. Едната акушерка ми каза да си взема препарат бочко и с него да си ги мия и аз така и направих, но аз и по принцип съм против постоянното стерилизиране на шишета а и ползвам стъклени, те според мен се измиват чудесно и само с препарат...Хавлийката, дрешките и сапунчето са си направо задължителни, а аз лично бих ти препоръчала да си вземеш и олио за мазане че аз единия ден чаках цял ден една акушерка да ми донесе марличка с олио да си го намажа и накрая баща му ми донесе от вкъщи олиото. Термометъра не е за бебето по принцип, а за теб..сутрин минава някоя стажантка да пита имаш ли температура ама и да нямаш термометър като кажеш "не" никой не идва да проверява. Друго за бебчето не ми хрумва освен малко листи лигнин да постилат на кантара