Гордата Аси - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 130

• 40 535
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Не бе, Елмич...Туба е самичка...отива да прибере севгилито след снимки.... hahaha hahaha

Габи, като го е закъсала с тези мъже  Joy Joy Joy никой не иска да шофира  #Crazy коли ли нямат  #Crazy тя ли не им гласува доверие  #Crazy незнам каква е причината, ама последната година е все шофьорка   ooooh!........... то не бе Толга, каменното лице...........ще кажеш че, сега като е бременна е редно той да шофира ама знам ли  newsm78 може пък да и харесва трафика в Истабул  Joy или каменното лице да е лош шофьор  Joy Joy Joy.................абе мъж ли си взе или тренира за бебетата с таткото  ooooh!

# 182
Не бе, Елмич...Туба е самичка...отива да прибере севгилито след снимки.... hahaha hahaha

Габи, като го е закъсала с тези мъже  Joy Joy Joy никой не иска да шофира  #Crazy коли ли нямат  #Crazy тя ли не им гласува доверие  #Crazy незнам каква е причината, ама последната година е все шофьорка   ooooh!........... то не бе Толга, каменното лице...........ще кажеш че, сега като е бременна е редно той да шофира ама знам ли  newsm78 може пък да и харесва трафика в Истабул  Joy или каменното лице да е лош шофьор  Joy Joy Joy.................абе мъж ли си взе или тренира за бебетата с таткото  ooooh!

Аааа...севгилито е изпило една бирка и не може да кара.

Той ще се реваншира...споко.

# 183
# 184
Да се надяваме, защото Туба с това самотно детство явно търси истински мъж, който да се грижи за нея....................но трудно ще стане това, ако не и е равнопоставен във всяко едно отношение - самочувствие ,слава, известност, пари и т.н...............за съжаление нито Сами, нито каменното лице са такива мъже и в тези връзки Туба си остава звездата с която се съобразяват .............лошо за нея, добре за партньорите и  Hug......... но тя си ги избира ще си ги търпи  Wink

# 185
Ей го на Елмич,...сега като спомена Сами...ами то ми домъчняло за него .

Той къде оплаква сватбата и ближе рани. newsm78 newsm78

Божееее...и той се скри в тълпата.

# 186
Да се надяваме, защото Туба с това самотно детство явно търси истински мъж, който да се грижи за нея....................но трудно ще стане това, ако не и е равнопоставен във всяко едно отношение - самочувствие ,слава, известност, пари и т.н...............за съжаление нито Сами, нито каменното лице са такива мъже и в тези връзки Туба си остава звездата с която се съобразяват .............лошо за нея, добре за партньорите и  Hug......... но тя си ги избира ще си ги търпи  Wink

Те/партньорите/ така си мислят!Докога ли?

# 187
  • Пловдив
май само това му е в главата

# 188
  • Пловдив
а ето го и него и той се чуди какво направи Туба....

# 189
# 190
а ето го и него и той се чуди какво направи Туба....

Данче и аз се чудя същото за Туба newsm78 newsm78 но ако имах възможност бих му задала само един единствен въпрос , който откакто прочетох в преведеното интервю на Сами ми се върти в главата ,,Дали това е третият човек '' ,за когото м/у другото споменаnewsm78 newsm78

# 191

до сега не бях гледала такава силна и завладяваща любов каквато беше на Аси и Демир ,
която да е изиграна толкова достоверно от актьорите ,така че успя да събере фенове от различни държави с коренно различни вероизповедания и обичаи и които и след 2 годишния финал не са забравили   newsm78 newsm78 а в същото време целия екип създал тази магия да се мъчи да мълчи и да се правят на забравили , Peaceче и международната номинация на Аси не ги трогна , ей на такива ядни мисли ми се въртят из малката ми главица и до отговори не се стига
  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 11:11 от Свет_ВАРНА

# 192
Ина, виждам те на балконето.
Нещо се губиш в последно време...сърдита ли си нещо, джанъм? newsm78 newsm78

# 193
  • Пловдив
http://www.youtube.com/user/nhylingo#p/u/16/UeymEtjYtOA[/video]

# 194
  • Пловдив
Твърде вероятно Свет много време и търпение му е трябвало на Онур след като е бил свидетел на всичко....

Общи условия

Активация на акаунт