Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от темите, обсъждани по време на подготовката за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на подготовката за раждане?
-
Какви са някои от темите, обсъждани по време на бременност и раждане?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с козметични процедури преди раждане?

Незнам има ли такава дума, но откакто ремонта е готов и креватчето и дрешките и всичко бебешко е извадено....и той стана един странен
Желая и на теб, и на Константин много, много щастие
. Естествено и обяснявах че това изобщо не е така, но тя беше много наранена от държанието на всички към нея. След което много се скарах на брат ми. И сега твърдо сме решили с мъжа ми, и дори съм сигурна че първият един месец по-голяма нужда от внимание ще има първото детенце. Няма как да е лесно, но с мнооого търпение и говорене и в никакъв случай пренебрегване смятам че ще успеем да се спогодим. Иначе той няма търпение за бебето, гали ми корема......но някак си, усещам го че не съм му толкова близка колкото преди 1-2 месеца. Доста често например ми задава въпроса кога ще почна да го гушкам пак и дали ще го правя, като вече нямам корем ще мога ли да го вдигам. Смисъл, аз не че не го гушкам, ами например ако падне да го гушна и да го занеса до пейката.....или нещо подобно, което в момента няма как да направя, все пак той тежи 20 кг. Търпение и кураж му е майката....а както знаеме за овена и проблема му с търпението