Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 98 - СЛЕД ФИНАЛА

• 41 416
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • СТАНДАРТНО.
Тоз  мотористО хРистО си е баш Кенан цигуларчето  ooooh! Никой не го разбирал, болки тва-онова... ся момата ще му лекува душевните рани, а кака Нимет ще се погрижи за другото  Wink

Че и на външност го докарва  Mr. Green Да разбирам ли, че щом участва тук, героят му във ВВ са го бастисали? newsm78

# 631
С тези деколтета и високи токчета ,много неправдоподобно ми изглеждат по тия чукари и въз разкрепостени Mr. Green като за Турция.
Модерна работа Mr. Green

# 632
Ей, много красив пейзаж и сцената натам вървеше, преди да се появи стражарчето  Laughing

Един истински Директор на водопад!

Привет, момичета  Hug

# 633
Това с целувката ще се проточи още 5-6 епизода  Mr. Green

# 634
Аз ви чета и се хиля ще вземат пак да ме обявят за Crazy

# 635
Тоз  мотористО хРистО си е баш Кенан цигуларчето  ooooh! Никой не го разбирал, болки тва-онова... ся момата ще му лекува душевните рани, а кака Нимет ще се погрижи за другото  Wink

Че и на външност го докарва  Mr. Green Да разбирам ли, че щом участва тук, героят му във ВВ са го бастисали? newsm78

А, дано! Във Века не мога да го дишам. Тук ще мога да си го мразя на спокойствие...  Twisted Evil

# 636
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ей, много красив пейзаж и сцената натам вървеше, преди да се появи стражарчето  Laughing

Привет, момичета  Hug

ТОЧНО!!!  Laughing

bunco
, радвам се да те видя    bouquet

# 637

Привет, момичета  Hug

ТОЧНО!!!  Laughing

bunco
, радвам се да те видя    bouquet

Heart Eyes

# 638
По програма го дават да продължи до 00:20 ч Shocked
А,свърши.Сигурно ще повтарят епизода.

# 639
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Отивам да пуша и се връщам за подробно разкостване на първи епизод.
Да му мисли екипа  Joy Joy Joy

# 640
Какъв беше тоя финал  Sick Свърши ли  Thinking

Видях трейлара явно драмата ще ни хване от другия епизод  Peace

# 641
Eдно е явно, ако някой реши да го превежда ,няма да се зори като на Езел, половината серия караха мотор.
Н е знам , Североюга по-добре ми се вижда. newsm78, тва голема скука беше.
И аз да пуша, че не мръднах, да не би  да изтърва нещо важно, което така и е  не се появи Mr. Green

# 642
Кастингът ми допадна, музиката и пейзажите - също, историята - класика /хихи/, но да видим какъв ще го играе бат Баръш. Той няма да остане с някаква второстепенна роля в сянка, си мисля.

Ники, в Мелодията първите поне 10 епизода ми бяха пълна скука. Но после като ме емна - една година не знам къде бях.  Embarassed Япъм ги могат тези неща. Поне така се надявам, де...

# 643
Гледам,че отново Керем Чатай е режисьор Peace

# 644
Ама повтарят ли го:roll:

Общи условия

Активация на акаунт