Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 98 - СЛЕД ФИНАЛА

• 41 426
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик
Само да кажа че през гугъл хром става най- бързо.Хайде да дадем малко гласова за нашия любимец  Hug

# 76
Е значи горе-долу се движим заедно.Аз снощи изгледах 6-ти епизод.
Това с гласуването ми напомня как преди около 2 години се юрнахме да гласуваме за Иийт и какво ли не технологии се ползваха зада получи повече гласове.Който е свободен цъка Crazy
Резултат се оказва,не кой е най-добрия актьор,а чий фенове са най-упорити Laughing

# 77
  • Пазарджик
Да то и тук май е така  но пък актьора преди Кенан не ми харесва и ще дам няколко гласа за него Laughing а защо Иийт го няма  newsm78

# 78
Аз много не се връзвам на тези анкети , те постоянно бълват с един и същ въпрос заден по хиляда подобни начина  Peace Един глас пускам не повече  Laughing

Сани тая Беррак пак си ехванала готино момче , аз го харесвам играе глухоням в "Любов на друг език " , ако не се лъжа  Thinking

# 79
О,да.Мерт Фърат ще го има и в новия филм на Иийт "Хората на дядо ми" Peace
Сани,липсваше,къз Hug

# 80
  • Пазарджик
Здавейтееее  Hug
Аз снощи гледах 9 епизод там където трябваше да напише писмото на брат си със самопризнания само и само да се откаже от разследването.Много ми стана мъчно за брат му  Cry така се разочарова милия.А актрисата която играе ролята на майка му е направо невероятна възхищавам и се.Направо нямам думи за филма невероятен гледам го със затаен дъх.А тук е толкова приятно да се пише и коментира за разлика от някой фанатизирани теми  Shocked страхотни сте  Hug

# 81
Здравейте ! Hug Heart Eyes

Пипи , и на мен ми беше много жал за МЕрт , но от всички най-ми беше жал за Езел и Мелиха  Tired
До края ти обещавам , че ще ти бъде жал дори и за най-омразните герои  Peace

Сани новината е преписана и в тур. преса , но тази част с Джансу не са я отрязали  Grinning , защото знаят , че си имаме Йозге  Mr. Green

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/08/17/kenanin-tati … i-heyecan-yaratti

# 82
Ей я на нашта  хубавица, мноого красива на началните 6-7 снимки
http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/magazin/cansu_dere?tc= … d=4738&page=1

и ако съм разбрала правилно филмът на Тефо и Ейшан ще се явява на конкурса "Златен портокал"
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/08/17/tefoyla-eysa … icin-yakinlasacak

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 14:48 от nikita1

# 83
Здравейте, патета!  Hug

Еми,   Hug , и вие ми липсвахте  Hug Heart Eyes

Сани новината е преписана и в тур. преса , но тази част с Джансу не са я отрязали  Grinning , защото знаят , че си имаме Йозге  Mr. Green

Да, и аз видях, че съм избързала със заключението, че цялата новина е измислица, явно само частта с Джансу е съчинение  Peace Знаят, че си имаме Йозге, но за всеобща радост поне не са я споменали в турската статия ( въпреки че вероятно и тя е с него  Thinking )

# 84
И понеже не сме много очаровани от Йозге, да се върнем на прегръдката им с Джансу  Wink Peace

# 85
Супер е гифът, някой може ли да го префасонира по-малък като за подпис да остане само светлата част newsm78

# 86
Супер е гифът, някой може ли да го префасонира по-малък като за подпис newsm78
напиши си това (img height=200) https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png (/img)
Но с квадратни скоби  и ще се получи така

# 87
Мерси ще пробвам Hug

# 88
Супер е гифът, някой може ли да го префасонира по-малък като за подпис newsm78

Ники, имаше го и малък - само че аз не съм го постнала под големия, а си го сложих отстрани за картинка  Wink, но пък не знам дали не ти се струва прекалено малък и искаш среден размер между двата  newsm78 Heart Eyes

# 89
Сани, незнайно защо не успях да ти пратя на лични съобщение, дава не може да бъде открит получателя, да ме извинят другите за досадата, ако ти успееш пусни линка на малкия на лични.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт