Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 98 - СЛЕД ФИНАЛА

• 41 392
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Нали  знаеш , че от тоя вид  са много старателни  Mr. Green
Иийт изглежда много свежар в предаването , неговата самодива  нали е от същия вид като на Кенан  Laughing
 Аз гледам постоянно клипчета от Езел във фейса и дори на тях цивря  Tired

">#![/video]

# 121
# 122

http://www.gecce.com/haber/ezelin-annesi-kivancin-hocasi-oldu-173956.html

Еми я коментира тая новина преди време .

# 123
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кецо нали тая година ще се отърка у турския Брад Пит та ще го виждаме честичко Laughing

# 124
Къванч и Кецко заедно  Crazy Crazy Crazy
Нали и двамата играха психари в "Езел" , та си се знаят хората от преди  Joy Joy Joy Joy
Имат какво да си кажат  Joy Joy Joy

# 125
Пак с тоя мустак

# 126
Ма отврат е!  Sick Язък за хубавото ни момче!

# 127
Кецо нали тая година ще се отърка у турския Брад Пит та ще го виждаме честичко Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy

Лакун , още един сериал с  Киво ...!?  newsm78 Нали си конущисвахме , ти с ТИРа , а аз с мотокара ще помагам. !? Peace Joy Joy Joy

# 128
                  Какво открих - сложено преди по-малко от час !?  Peace

http://www.gecce.com/haber/kenan-imirzalioglundan-nesimili-gonderme-174044.html

# 129

Joy Joy Joy Joy Joy

Лакун , още един сериал с  Киво ...!?  newsm78 Нали си конущисвахме , ти с ТИРа , а аз с мотокара ще помагам. !? Peace Joy Joy Joy

Не знам дали съм разбрала правилно, но май хубавелко ще го играе боксьор. Та в тоя ред на мисли, ако е верно, ще е вечно гол до кръста  Laughing така че ТИР-а и мотокара ще сдадат багажа бързо. Трябва да мислим за по-сериозни машини Joy

# 130
Любов ли бе  Grinning

Лакуна , Йозге май му е пооскубала вълната , почти няма Mr. Green

# 131
Седеф и Беяз рекламират банка. Wink Joy Joy Joy
http://www.dailymotion.com/video/xd7byt_iyyn-karaca-akuna-matata … nizbank_lifestyle

Всъщност са цяла поредица реклами.

http://www.youtube.com/watch?v=ucYN5HzUSjQ&feature=related

# 132

Не знам дали съм разбрала правилно, но май хубавелко ще го играе боксьор. Та в тоя ред на мисли, ако е верно, ще е вечно гол до кръста  Laughing така че ТИР-а и мотокара ще сдадат багажа бързо. Трябва да мислим за по-сериозни машини Joy

Лакун , хвърли ме в сериозни мисли в 02,30 сутринта...!? newsm78   Имам един аркадаш - собственик на Строителна механизация в Плевен ... Има най-големите подемни кранове , бачкат под наем в Марица изток...Няма да ми откаже момчето ...И кранисти познавам , само не знам ферибот как можем да вземем под наем...но , знам , че и ти си оправно момиче , много приятелчета имаш , все ще измислим нещо..!?  ooooh!   Сериозен е проблема -  Киво гол до кръста 40 серии, геометрична ще е прогресията на фенките ще знаеш..!?  Crazy Mr. Green

# 133
 Joy Joy Joy Joy Joy

Карате ме да се смея, кат пача рано сутрин  Laughing

Емке, към тази поредица има и фотосесия на Мехмет Тургут  Peace Много са сладки Heart Eyes

Даж, верно човека е останал без оперение. Джанаварова не си играе... очаквам след космите да пада и плът Mr. Green

# 134
Добрутро!
Леле ,Лакунка Hug, много фешън, добре дошла след почивката.
То тва  Йозге като гербова марка залепено, не  стига ,че му е оскубала вълната, ми то и коса не му останала, с кво бретонче се е спретнал.
Пък наш Темуз няма му се даде на Киво, я  къв Аполон  се оказа на края..., пък няма и толкоз кандидатки, шъ си е само за нас.
Ади, спорна седмица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт