Езел / Иийт Озшенер***Ezel / Yiğit Özşener - тема 98 - СЛЕД ФИНАЛА

• 41 412
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Тоя с розовата риза веднага да бъде убит  #2gunfire от Али аби Joy иначе викаме Теми, той днес почива Laughing

ПРИСТИГАААААААААААА!

ПРИВЕТ! 
Не можах да гледам, но ви четох! Супер! Като в доброто езелско време. И доста народ имаше.не знам как ще е за филма, но много ви се кефих на коментарите

# 646
Признавам този епизод ми беше скучен . "Голямата" любоФ  на тияя двамата изобщо не ме развълнува .

Чакам Баръш мисля , че след неговото появяване ще започне филма. Много ми хареса сцената , когато Баръш наблюдаваше моторите от хълма  Peace

# 647
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Кастинг с малки изключения - ОК
Камера - много добре... даже вървя към влюбване Crazy За режисурата още нищо не мога да пецна.
Музика - интересна, разнообразна и основен мотив дело на Тойгар  Wink

Харесва ми мотор линията. Имам 10-тина години стаж на мотор, че и бившия е рокер  Mr. Green но
историята... издишаааа. Или иначе казано - тоя филм сме го гледали Laughing Обаче за идеята и заради Баръш ще му дам шанс... вниманиеееее, цели 5 серии Joy / за първи път в живота си давам такава аванта на филм, дано бат Баръш го оцени и от другата серия грее повече на екран /

Поне се повеселихме по понеделнишки  Laughing

# 648
  • София
Има някаква мода тази година да повтарят епизодите веднага след излъчването на първия  Rolling Eyes

# 649
Има някаква мода тази година да повтарят епизодите веднага след излъчването на първия  Rolling Eyes

Предполагам, че защото в началото нямат реклами. После ако се напълни, ще стане по Езелски - пак до никое време и серии, рязани на 100 места.

Да, весело стана.  Hug

# 650
Не знам, мисля ,че и Баръш не ще го спаси дизито, историята я знаем, няма да очакваме да ни изненадат, което ни е в минус.Не ме грабват актьорите, влюбването и тръпката не им я видях.И една камара рода .

# 651
Ми не ни убедиха, защото трябва да ни убедят в любовта на Баръш  Wink

А ние знаем, че го може... поне така помня от Езел  Laughing

# 652
Смях- една миризливка ми влязла в сутиена, докато съм пушила без да разбера.Аз обявявам на фамилията, че някой е обгазил квартала адски възмутено, при което те ми заявяват , че  миризмата е от мен и в този момент усетих гадината да лази- ужас.

# 653
Ми не ни убедиха, защото трябва да ни убедят в любовта на Баръш  Wink

А ние знаем, че го може... поне така помня от Езел  Laughing

newsm10

Другият понеделник ще видим накъде сме и кой е останал да дава шансове. Лека нощ, момичета.

# 654
Е не съм очаквала да е на нивото на "Езел",но наистина-тази история я знаем.
Родата в игралния филм я нямаше.Явно са я измислили за пълнеж.
Ники,  Joy Joy Joy JoyДори не съм чувала за такова чудо-миризливка Laughing

# 655
На мен пък ми избяга патрона от аватара и подписа  Joy

Върни се, мило! Теб обичам повече от Баръш  Laughing

Родата е, за да си припомним турската  кухня и нрави.
Ох, каквото и да си говорим, Езел ни увреди необратимо.
Направо ни излекува  от турските дизита завинаги  Joy

# 656
Еми ,едно зелено,като бръмбар, гадно вонящо, като го докоснеш измиване няма, знам го и като вонещица.

Ех, Езел, Езел,  май и ние трябва да починем от дизита до ново дизи на байрактаровия екип
Ей на и патрона стачкува, щото гледаме сапунки.

# 657
Мддда,мисля,че ако искаме да гледаме нещо от типа на "Езел" трябва да следим проектите на сценаристите-Kerem Deren+Pınar Bulut Peace

# 658
Хай!Компа ми ври от вируси и едва влачи,но искам да се пробвам да гледам и аз дизито.Само дето не знам къде newsm78
Дажче,на линка на твоя подпис на мен не ми го отваря Embarassed Rolling Eyes

# 659
Хай!Компа ми ври от вируси и едва влачи,но искам да се пробвам да гледам и аз дизито.Само дето не знам къде newsm78
Дажче,на линка на твоя подпис на мен не ми го отваря Embarassed Rolling Eyes

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=canliatv
   Peace

Общи условия

Активация на акаунт