Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът свърши,но емоциите остават~ 66

• 37 991
  • 733
  •   1
Отговори
# 360

Аз ще я запомня така - предизвикателна и провокативна , с леко закачлив поглед , много влюбена и много жива ! Hug

Когато другите актриси докарат  меланхолията на Берен, ще им кажа браво!

# 361
Това беше вечерта на годежа !Аз питам на сутринта след годежа-тя по нощница в салона търсеше Аднан,а той се прибира и въртеше ключовете си пред вратата на спалнята й!

# 362
  • София !
Все се каня да Ви питам!
Какво  казва Бехлюл на Бехтер сутринта когато се прибра от годежа с Елиф?
Точно на този епизод бТВ се издъни и повтори епизод!
Ако някой знае, моля да пише!Ето нещо от момента:

Мисля че това каза : Сега разбрах какво е да съжаляваш . Да можех да живея както искам , в друг свят , и в друго време .

# 363
Това беше вечерта на годежа !Аз питам на сутринта след годежа-тя по нощница в салона търсеше Аднан,а той се прибира и въртеше ключовете си пред вратата на спалнята й!

Ти и тази вечер искаш да ме хвърлиш в джаза , джанъм !  Laughing сега и това ще търся ! Не помня , спомням си само , че Бихтер се врътна много предизвикателно и му каза нещо язвително !

# 364
Пак ми се издигаш в очите,Славенче! Hug

newsm78 newsm78 newsm78

dafne_1,много е реалистично това което написа,таман ми стана хубаво да си фантазирам за ревнивата Азра и страдащия Къванч

Не е ли реалистично да си мислиш, че след 9 години просто не може да има нещо. 9-години проверка на чувствата. Вятър работа.От последните снимки на Азра, не ми се вижда в добра форма. И Къванч вижда същото. Laughing

# 365

Ти и тази вечер искаш да ме хвърлиш в джаза , джанъм !  Laughing сега и това ще търся ! Не помня , спомням си само , че Бихтер се врътна много предизвикателно и му каза нещо язвително !

Нещо не мога да се сетя  newsm78
Според мен това е серията, ама не сещам за кой момент става дума..

# 366
Вижте му номера на колата-с неговите инициали!Как да не го разпознае човек!
На вид  е пак като дънешник!

hahaha Младоженеца се прибира в къщи за да спи при жена си.
Актьорите рядко се прибират да спят по къщите си когато снимат ,защото снимат по 16 часа/ден и не желаят да губят от съня си по пътуване до дома.
Киво явно не оставя Азра да спи сама.
........... Joy Joy Joy
Като гледам тоя квартал е доста мизерен, даже няма и улично осветление. Съмнявам, че Азра живее тук!

Киво е сниман късно вечер някъде  на  пътя.
Азра  каза в интервю ,че се е върнала при Киво ,заедно са ,тя живее в неговия апартамент в Истанбул .
Кое те кара да си мислиш ,че е лъгала?
Фенките на Сюнгюл твърдят ,че независимо ,че е с Азра ,Киво завинаги и единствено ще обича Сюнгюл.Не знаел какво иска сърцето му.
Къде му е сърцето според теб,след като разгледаш влюбения му поглед на снимките  с Азра
Знаейки ,че  Киво твърди официално пред медиите ,че с С са само  добри приятели ,а с Б не е имал връзка никога

# 367

това е предишният момент !

# 368
Явно в тъмни доби отива на тайна среща с някоя богиня или звезда!

Как е паркирал, само му се е развалила колата и вика пътна помощ.Или е загубил посоката.

# 369
Абсолютно нереалистично е!Доста е остаряла горката!За друга страда той,ама коя е?
Толкова му личи!
Питам за този епизод от 5мин50сек още 1 минута:
http://video.mynet.com/arc.mania/Ask-i-Memnu-23-Bolum-5-Kisim/983117/

# 370
Силвия-Мария, подай една снимка на влюбения Къванч, че нещо не се сещам!

# 371
Явно в тъмни доби отива на тайна среща с някоя богиня или звезда!

Как е паркирал, само му се е развалила колата и вика пътна помощ.Или е загубил посоката.

Joy

Това - загубил е посоката звучи многозначително...

# 372
Вижте му номера на колата-с неговите инициали!Как да не го разпознае човек!
На вид  е пак като дънешник!

hahaha Младоженеца се прибира в къщи за да спи при жена си.
Актьорите рядко се прибират да спят по къщите си когато снимат ,защото снимат по 16 часа/ден и не желаят да губят от съня си по пътуване до дома.
Киво явно не оставя Азра да спи сама.
........... Joy Joy Joy
Като гледам тоя квартал е доста мизерен, даже няма и улично осветление. Съмнявам, че Азра живее тук!

Киво е сниман късно вечер някъде  на  пътя.
Азра  каза в интервю ,че се е върнала при Киво ,заедно са ,тя живее в неговия апартамент в Истанбул .
Кое те кара да си мислиш ,че е лъгала?
Фенките на Сюнгюл твърдят ,че независимо ,че е с Азра ,Киво завинаги и единствено ще обича Сюнгюл.Не знаел какво иска сърцето му.
Къде му е сърцето според теб,след като разгледаш влюбения му поглед на снимките  с Азра
Знаейки ,че  Киво твърди официално пред медиите ,че с С са само  добри приятели ,а с Б не е имал връзка никога

Въпросното интервщ не съм го чела. Чакам изявление на Киво по въпроса. Но той си трае нещо. И защо не се показват на обществени места, щом като връзката официално е афиширана?

# 373
Щото афишорката е сбъркала името на любимия! Party

# 374
Абсолютно нереалистично е!Доста е остаряла горката!За друга страда той,ама коя е?
Толкова му личи!
Питам за този епизод от 5мин50сек още 1 минута:
http://video.mynet.com/arc.mania/Ask-i-Memnu-23-Bolum-5-Kisim/983117/

Много интересно, аз този момент не го помня...хм  newsm78 Не мога да помогна. Възможно ли е това да не е излъчено от нашата мила телевизия???

Общи условия

Активация на акаунт