Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
  • София
foxie минимумът при Г. е 1 кг. и не мерят до точност след това, а закръглят всеки почнат кг.
т.е. ако нещо тежи примерно 1 кг и 200 гр - те го таксуват за 2 кг.
мен ме подразни това, че са пуснали смс 7 часа сутринта, в мейла им пише да се потвърди доставката до 10 часа сутринта на същата дата т.е. днес!!!!!
По-предния път не бях получила въобще смс от тях и не успях да потвърдя навреме, напоследък трупат доста черни точки пред мен

От кога е това закръгляне на килограмите  newsm78
Винаги е било така  Peace

# 316
  • в тристайна гарсониера :)
foxie минимумът при Г. е 1 кг. и не мерят до точност след това, а закръглят всеки почнат кг.
т.е. ако нещо тежи примерно 1 кг и 200 гр - те го таксуват за 2 кг.
мен ме подразни това, че са пуснали смс 7 часа сутринта, в мейла им пише да се потвърди доставката до 10 часа сутринта на същата дата т.е. днес!!!!!
По-предния път не бях получила въобще смс от тях и не успях да потвърдя навреме, напоследък трупат доста черни точки пред мен

От кога е това закръгляне на килограмите  newsm78
Винаги е било така  Peace

Joy много съм зле значи, въобще не съм забелязала

# 317
Ясно, мерси за отговорите!  Hug

А ако някой е ходил до новия склад - обозначено ли е къде са, че пише само блок, нито вход, нито етаж..  newsm78

# 318
Последно от Г. ми пратиха пакета не в офис на Спиди в Търново, а в техен склад в някакво село, близо до Търново.  Tired  Наложи се оттам да ходя да си го вземам. Нещо ми бяха сложили едни 2 лв отгоре, та доставката на 2 бебешки дрешки от София до Търново ми излезе 4 лв. Това ще ми е последния опит с тях.  Crossing Arms
Сега чакам едни нещица от Некст + едни маратонки от pricelessshoes.co.uk чрез КДш. Ще споделям отзиви, като получа пакетите.  Peace

Отзиви за бебешките дрешки  - http://direct.asda.com/george/baby-clothes/disney-shop/3-pack-di … 4,default,pd.html
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/2-pack-pink-long-slee … 8,default,pd.html
http://direct.asda.com/george/baby-clothes/disney-winnie-the-poo … 8,default,pd.html
мога да кажа, че са страхотни, мекички и нежни, изпипани. Купувахме ги с моя приятелка за подарък и сме много доволни.  Peace

# 319
Пише-пише,на много удобно място е .От М.Бриколаж навътре по улицата и бл.13 е нов на малко етажи,пада се в ляво на пътя.Те са долу в остъклените магазинчета

# 320
  • МИНДЕРА
някой може ли да ми каже как се пуска тема диспут ибей ,едно нещо за 70 лв два месеца го чакам

# 321
някой може ли да ми каже как се пуска тема диспут ибей ,едно нещо за 70 лв два месеца го чакам

Диспут се пуска до 45 дена. Иначе се прави така - влизаш си в профила в PayPal и отиваш в Resolution Center от там на View Open Cases. Излиза ти
Report a problem
Didn't receive your item?
Received the wrong item?
Don't recognize a payment?

Dispute a transaction - натискаш тук и ти излиза

What type of problem would you like to address?
Item dispute: I did not receive an item I purchased or the item I received is significantly not as described. - това е варианта за не пристигнала стока.

Enter transaction ID влизаш и си търсиш плащането и си готова.

# 322
  • София
здравейте  Hugпопадали ли сте на този модел на Найк Nike GTS '09 Black Red Благодаря предварително  bouquet

# 323
В Гугъл цъкна ли,излизат все едни такива сайтове...... Simple Smile

# 324
аз само да споделя по въпроса за закръгляне на кг-в транспортните услуги е така.всяка транспортна фирма таксува на започнати кг(т.е.1.2 се счита за 2кг) или на обемно тегло(когато стоката е лека,но обемна се взима предвид обемното тегло),така че няма нищо нередно. Peace

# 325
Здраейте! Да попитам тези от вас които пазаруват от ASDA Groceries, при плащането ми иска билинг адрес, там мога ли да напиша БГ адрес или да използвам този на превозвача?

# 326
  • Пловдив
Здраейте! Да попитам тези от вас които пазаруват от ASDA Groceries, при плащането ми иска билинг адрес, там мога ли да напиша БГ адрес или да използвам този на превозвача?

Пишеш адреса на превозвача. Шипинг и билинг адреса трябва да са еднакви!

# 327
Мерси за бързия отговор tinki_winki   bouquet

# 328
  • Пловдив
аз само да споделя по въпроса за закръгляне на кг-в транспортните услуги е така.всяка транспортна фирма таксува на започнати кг(т.е.1.2 се счита за 2кг) или на обемно тегло(когато стоката е лека,но обемна се взима предвид обемното тегло),така че няма нищо нередно. Peace

Аз ползвам КД и досега никога не са ми закръгляли когато пратката е над килограм - винаги съм си плащала точно колкото тежи - примерно ако пакета е 1.200 си плащам за 1.200.

# 329
  • София
Момичета, можете ли да ме посъветвате откъде да си купя кафемашина? Трябва ми за домашна употреба и да не е с капсули.

Общи условия

Активация на акаунт