Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 51 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
мерси   bouquet

# 451
  • София
Как пазарувате обувки от некст за децата си, като разликата от номер до номер е огромна, а половинки номера не съм виждала? дайте жокер  Wink
UK5 ни омаляха и купих UK6 от същия модел, разликата в стелката е над 2 сантиметра (логично, 1 инч) и съответно са огромни и й хлопат.... ooooh! При българските обувки съм свикнала на максимум сантиметър от номер до номер.... Sad

Doro, мерим в магазина  Mr. Green, и ти си от София ... опитай този метод  Grinning, момичетата тук помагат много с въпроси относно стелка на конкретен модел  Heart Eyes, купуваме вече няколко сезона обувки, сандали и ботуши от там и горе-долу познаваме моделите и номерата  Hug

# 452
  • Варна
Привет!
Не е точно по темата, ама все пак...
Момичета, слууучайно някой да е пробвал да купува нещо от английски сайт за колективно пазаруване? Чудя се дали излизат готини оферти за нощувки в Лондон примерно... Thinking

Hug

# 453

Първия гащеризон е ужасно ограмен,размер 9-12но става на 2годишния ми син Sad Явно няма да се носи,а ще ходи в продавалника.Пак пари на вятъра покрай Некст  Twisted Evil.Тази година мислих и струвах,защото нямах възможност за голяма поръчка и дадох 17 лири на вятъра...

И аз бях купила пролетта един гащеризон размер 3-6 месеца, който дори сега, когато малката е на 9 месеца, й е доста голям.

# 454
  • София
Здравейте!
Освен M&S,има ли други магазини с доставка на определена дата?
Трябва ми за да изпратя подарък в UK.

* Ани * аз бих си искала рефунд от продавача.

# 455
  • София
Искам да ви попитам, ASDA вече не приема ли BG карти? Някой пазарувал ли е скоро от тях?
Сега ми иска billing адреса да съвпада с адреса на картата. Трябва ли да използвам посредник в този случай?

# 456
Аз пуснах на 30 август с моя карта, билинг и шипинг написах адреса на посредника.Поръчката вече е доставена.

# 457
Здравейте, не мога да намеря координатите на посредника Brits, бихте ли ми помогнали?

# 458
  • София
Здравейте, не мога да намеря координатите на посредника Brits, бихте ли ми помогнали?

http://www.britsbg.com/  Peace

# 459
  • Варна
Здравейте, за пръв път ще пазарувам с посредническо фирма за доставка, какво ще кажете за Empresa?

# 460
Здравейте, за пръв път ще пазарувам с посредническо фирма за доставка, какво ще кажете за Empresa?

Аз съм с противоречиви впечатления. Вече е задължително през пейпал да плащаш доставката предварително. Мен повече ме устройва да си плащам на място при получаване. Имат фиксирани часове за взимане на пратката - две дати по 4 часа за мен е неудобно ограничение...
А и новия сайт под формата на заключен форум е ужасно дразнещ начин за поднасяне на информация Stop

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 14:00 от Doro

# 461
  • София
как мога да пазарувам от http://www.zappos.com/   bouquet

# 462
  • Бургас
Малко снимки от новите ни придобивки от Некст. Много са хубави зайковците по дрешките. Ботушките са страхотни, отзад връзките не са активни УК7. Блузките и дънкито са 2-3г. едната блузка от комплекта обаче е доста широка и голяма.
http://maya1976.snimka.bg/hobby/next.617952.24856114

# 463
  • София
Привет, моля някоя от вас, която има да си получава пратка от Гъбко утре и ще ходи да я вземе да ми вземе  и мойта, ако може разбира се и не му представлява трудност. Пакетчето ми е само 2 кг.

# 464
Здравейте Simple Smile Имам нужда от помощ за това палтенце : http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/f+f-duffle-coat/inv … ,2,baby-0-2-years малката е на 6м и има две якенца на F&F 0-3 , които още й стават. Сигурно и до 8м ще й стават, та какъв размер да поръчам ? Трябва ми м/у 8 и 12м 6-9 или 9-12. Ако някой е поръчвал моля да пише отзиви. Да добавя-сега сме 6,5кг и 64 см.
Благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт