Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 51 580
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета, за първи път пиша тук, както и за първи път ползвам посредник/доставчик.
Избрах  KDSHOPPINGUK, обаче ми се иска някой да сподели нещо за тях. Имам 10 спечелени търга в ибей и съм дала техният адрес УК, обаче нещо ме гложди от вътре, че от прочетеното до тук, почти не се споменава за избраният от мен доставчик във вашата тема.

# 436
  • София
Здравейте момичета, за първи път пиша тук, както и за първи път ползвам посредник/доставчик.
Избрах  KDSHOPPINGUK, обаче ми се иска някой да сподели нещо за тях. Имам 10 спечелени търга в ибей и съм дала техният адрес УК, обаче нещо ме гложди от вътре, че от прочетеното до тук, почти не се споменава за избраният от мен доставчик във вашата тема.

Ползвала съм много пъти, коректни са, няма да имаш проблем  Peace

# 437
 Peaceи аз съм от доволните Peaceнямало е случай да им звънна и да не вдигнат телефона-отзивчиви и точни са Peace

# 438
Аз също чакам пратка на техен адрес, кореспонденцията е много бърза дотук, надявам, се да са коректни докрай, ще споделя.

# 439
  • Пловдив
Аз използвам само тях, откакто започнаха тази дейност. Изключително коректни са. Имат по няколко курса в седмицата и нещата пристигат навреме.  Peace

# 440
Да вземем да направим една анкета кой посредник ползваме? Thinking

# 441
получих си нещата за бебо от Мадъркер и всичко е страхотно
поръчах ръкавички от 0-3 м. перфектно качество
пеленки -6 бр, 3 бр хавлийки за баня с качулка
тази коледна рокличка ще е хит в къщи по коледа  Joy
http://www.mothercare.com/Mothercare-Mrs-Santa-Dress-Up/dp/B003X … s=related-tab-3-5
и това много ми хареса, дано и бебето го хареса
http://www.amazon.co.uk/Coast-Tummy-Beetle-Activity-Centre/dp/B0 … 869298&sr=8-3
поръчах го от Мадъркер, но сега не го намирам на сайта им  Heart Eyes

# 442
Здравейте момичета,
понеже нямам време да изчета темата, бихте ли споделили дали поръчвате от
http://www.newlook.com
Харесах си няколко неща, гледам има доставка и до БГ.
Пристигат ли бързо нещата (пишат 3-4работни дни), качеството как е?
Приемат ли БГ карти?

# 443
  • София
Момичета, много моля нуждая от от съдействие  Praynig

Поръчах на дъщеря ми един стол за новата ни стая от Амазон. Днес го взех от посредника и съм много разочарована. Повредена му е кожата. Искам да го върна, не си е доста тежък 10кг. Моля, дайте ми варианти как да стане това. Дали да е по пощата, някоя куриерска компания или ако има посредник от БГ до УК, кой мога да използвам?

# 444
Здравейте момичета,
понеже нямам време да изчета темата, бихте ли споделили дали поръчвате от
http://www.newlook.com
Харесах си няколко неща, гледам има доставка и до БГ.
Пристигат ли бързо нещата (пишат 3-4работни дни), качеството как е?
Приемат ли БГ карти?

Да поръчваме.  newsm10 . Нещата пристигат за около 10-ина дни. Има безплатна доставка за поръчки над 45 паунда в момента. Има и код за £15 off Orders Over £60 - VCUKAG , Expires Sun 4th September 2011.

За тези пари е добро качесвото. Приемат БГ карти. Моята е Виза на ПИБ.

# 445
  • Хасково
Момичета и аз ви пиша за съдеиствие незнам какво да правя
На 05.08 съм закупила преса за коса от ИБЕЙ и я изпратих на адреса на ГабКО
Писах на продавача и той каза че я изпратил още на 08.09 а пратка аз от Габко още нямам , звънях им два пъти , всеки път ми казваш .. щом не са ми писали значи нямам пратка или че може продавача да не ми е пратил пресата ?!
Аз поръчвам от ибей от 2 години и половина и досега такова нещо не ми се е случвало даже и с пратки от Хонг Конг , които са непрепоръчани и идват бавно .
От Габко Нищо не ми казват , не могат ли да проверят дали пратката са я приели във Англия ?! Или просто ги мързи , и си измиват ръцете като ми казват че може продавач1а да не ми е пратил пратката . Продавача е със много добър рейтинг 99.9% и не смятам че там е проблема

Моля ви за съдействие какво да правя в този случей
Имали ли сте подобен проблем с ГабКо  Hug Hug Hug Hug

# 446
Получих 2 поръчки,от една от асда и една т некст,чакам и от Н и М.

http://bebeshondel.snimka.bg/baby/next-asda.617702.24840910

Първия гащеризон е ужасно ограмен,размер 9-12но става на 2годишния ми син Sad Явно няма да се носи,а ще ходи в продавалника.Пак пари на вятъра покрай Некст  Twisted Evil.Тази година мислих и струвах,защото нямах възможност за голяма поръчка и дадох 17 лири на вятъра...

Разликата между двойката блузки с чайничетата и с мишките е по 1 пръст в ширина  Tired Писна ми вече във всяка поръчка да имам по 1-2 такива разлики. Tired
Обувчиците са идеални за прохождане.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 17:12 от Бебешондел

# 447
Как пазарувате обувки от некст за децата си, като разликата от номер до номер е огромна, а половинки номера не съм виждала? дайте жокер  Wink
UK5 ни омаляха и купих UK6 от същия модел, разликата в стелката е над 2 сантиметра (логично, 1 инч) и съответно са огромни и й хлопат.... ooooh! При българските обувки съм свикнала на максимум сантиметър от номер до номер.... Sad

# 448
момичета,нямам време да чета назад а съм забравила, от H&M приемат ли бг карти или само с посредник?

# 449
приемат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт