Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 48

• 52 066
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Малко снимки, някои от дрешките вече са обличани Laughing http://tanita66.snimka.bg/children/next.565763.24955409

tanita66,не си спомням кой размер дрешки беше поръчала,но когато имаш време би ли ми премерила това:     http://tanita66.snimka.bg/children/next.565763.24955417

Със здраве да си носите новите дрешки   Laughing  Peace  Hug

Мерси  Grinning
Размерът е 4-5
В см: Дължина-52 см
ръкав-41см
ръкав отдолу-34см
ширина под мишници-31 см

Много ти благодаря    bouquet

# 601
Получих си пратката от Next, използвах Тhe Win, поръчаха и доставиха бързо, платих по банков път без оскъпяване с цена на паунда 2.25
в какьв смисьл  без оскьпяване ? В сайта им пише , че имат 6% комисионна.
Ако платях при наложен платеж още процент и половина за куриерската агенция и курс на паунда 2.27 мисля.
яснооо  Simple Smile

# 602
Някой пазарувал ли е от този сайт с бг карта?

http://www.very.co.uk/
Additions Direct стана преди време част от този сайт, а в Additions Direct не можеше с бг карти.

# 603
Получих си пратката от Next, използвах Тhe Win, поръчаха и доставиха бързо, платих по банков път без оскъпяване с цена на паунда 2.25
Ако платях при наложен платеж още процент и половина за куриерската агенция и курс на паунда 2.27 мисля.
яснооо  Simple Smile

atinkova , и аз съм ползвала този посредник и съм доволна. Не искат никакви пари авансово, плащаш тогава, когато поръчката ти е направена и е потвърдено, че всички желани от теб стоки са налични.

# 604
Въпрос за габко - ако ми транспортират 2 различни поръчки, но в 1 техен курс, смятат ли ми теглото заедно или си плащам по отделно?

# 605
Въпрос за габко - ако ми транспортират 2 различни поръчки, но в 1 техен курс, смятат ли ми теглото заедно или си плащам по отделно?
Смятат ти ги заедно щом са от 1 курс, но закръглят до кг. Например ако двата пакета тежат 1.200 кг, смята се за 2 кг и ще дължиш 4.40 лв.! Peace

# 606
яснооо  Simple Smile

atinkova , и аз съм ползвала този посредник и съм доволна. Не искат никакви пари авансово, плащаш тогава, когато поръчката ти е направена и е потвърдено, че всички желани от теб стоки са налични.
  bouquet

# 607
Смятат ти ги заедно щом са от 1 курс, но закръглят до кг. Например ако двата пакета тежат 1.200 кг, смята се за 2 кг и ще дължиш 4.40 лв.! Peace

Мерси!  Hug

# 608
Извинете момичета, досега не съм пазарувала от Amazon.co.uk , колко е доставката до България? Мислех, че ще ми излезе в кошницата, ама не...  Rolling Eyes

# 609
  • Варна
Здравейте, понеже не съм купувала обувки на Некст, а искам да купя ботушки и не знам какъв номер да взема. Крачето на дъщеря ми е точно  13 см, т.е. трябва да взема такива със стелка 14 см - това на кой номер отговаря. БГ носи засега 20, но мисля, че скоро ще е за 21 направо. Моля ви, посъветвайте ме кой номер да търся - UK 4 или 5?

# 610
Здравейте, понеже не съм купувала обувки на Некст, а искам да купя ботушки и не знам какъв номер да взема. Крачето на дъщеря ми е точно  13 см, т.е. трябва да взема такива със стелка 14 см - това на кой номер отговаря. БГ носи засега 20, но мисля, че скоро ще е за 21 направо. Моля ви, посъветвайте ме кой номер да търся - UK 4 или 5?

UK5  Peace
Виж в съседната тема за некст. Различните модели обувки са различни като дължина на стелка. Най-добре питай в съседната тема за конкретен модел ако си харесала. Ние имаме обувки на некст UK5 и със 13 см стелка, които директно ще са ви малки даже, и при нас така кофти се получи, доста умалени. Наистина зависи от модела.

# 611
  • Варна

UK5  Peace
Виж в съседната тема за некст. Различните модели обувки са различни като дължина на стелка. Най-добре питай в съседната тема за конкретен модел ако си харесала. Ние имаме обувки на некст UK5 и със 13 см стелка, които директно ще са ви малки даже, и при нас така кофти се получи, доста умалени. Наистина зависи от модела.

Благодаря ти   bouquet! Значи ще се поразровя за конкретен модел, че да не си блъскам главата после, ако са малки.

# 612
  • Ловеч
Някой пазарува ли Зара? Харесала съм едни кецове сребристи с пайети. Та се чудя 5 или 6  Simple Smile
Някой хелп със стелка в см ?

# 613
Момичета, страхотна тема с много полезна информация!   bouquet
Т.к. мисля да поръчвам количка Стоке от сайта на Моthercare, а те не могат да я доставят директно до БГ, мисля да ползвам услугите на Easytobuy.bg, които сте дали на 1ва страничка като проверен доставчик.
Исках само да ви питам за самата процедура. Значи аз като поръчвам през сайта - плащам и давам адрес за доставка адреса на тази фирма в Лондон. След това пиша в сайта на фирмата каква стока съм поръчала, колко струва и т.н., за да знаят какво да очакват и след това те като я получат я транспортират до БГ, където ми се обаждат да отида да си я взема от офиса им, правилно ли съм разбрала? За първи път ще поръчвам по тази схема и затова искам да съм сигурна, че съм наясно с процедурата. Мерси много!  Hug

# 614
Момичета,къде да дебна за дебели ватирани панталони/дънки за 5 г. младеж?Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт