Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
А кой беше ходил на маникюр в Диамант?Дали беше доволен?Мислех си дали утре да не съчетая ходенето там... Rolling Eyes
Аз, но при другото момиче, което работи с ОПИ.

Кое друго?Не е ли една маникюристка?Ама и без това няма да стане утре...ще отсъства момичето,звъннах.

Мерси! Peace
Мисля, че са 2, защото когато аз записвах преди време час на място ме питаха, какъв е лакът от офертата, за да разберат при кой да ми запишат час.

# 46
  • Пловдив
Да не изпускам и аз офертите и да се запиша да следя

# 47
  • Пловдив
Сега ме е още повече яд, че не взех ваучери за К2!

Ако много те е яд - мога да ти дам от моите  Mr. Green имам още 3 от задружно, които не знам кога ще мога да  ползвам (валидни са до края на месеца) - пиле естрагон с чийзкейк.

# 48
  • Пловдив
Сега ме е още повече яд, че не взех ваучери за К2!

Ако много те е яд - мога да ти дам от моите  Mr. Green имам още 3 от задружно, които не знам кога ще мога да  ползвам (валидни са до края на месеца) - пиле естрагон с чийзкейк.

опс.. сега видях че вече са ти предложили 2 ваучера.. Simple Smile
нищо, ще мина да си ги взема за вкъщи някоя вечер след работа Simple Smile

# 49
  • До хладилника, който обичам
Не, не, не, предложи ми! bgroza беше супермила да ми предложи ваучери, но те са от другата оферта за салата и основно, а аз съм "на лов" за хубав чийзкейк, тук много го похвалихте!

# 50
  • Пловдив
Сега се връщам от терапията за лице в салон Диамант.Мнооого съм доволна Wink За 10лв. влязох в 12,30 и излязох в 13,45ч. Peace С толкова неща ме намаза,че не можах да ги броя.Почисти ми и ръчно лицето,че имах нужда,но без да си доплащам.Едвам израях накрая парафиновата маска,че се покрива с кърпа лицето и се стои така малко,но имах чувството,че ме хваща клаустрофобия... Whistling Иначе беше много отпускащо!

# 51
Търся отзиви за кислородна терапия за лице. Преди имаше доста предложения за тази процедура и се надявам някой да е изпробвал салоните.

# 52
Аз съм била на кислородна терапия в Енигма. Бях много доволна, въпреки, че козметичката ми каза, че тази терапия е подходяща за по-възрастни хора, а не за моята млада кожа. Но иначе си чувствах много добре лицето след това, беше приятно.

# 53
http://bg.kolektiva.net/plovdiv/hidratirascha-stjagascha-antibr- … aid=4dca8aed440a5

Дали не е малко скъпичко или така вървят подобни процедури... Rolling Eyes

И на мен 50 лв ми се виждат малко множко за тази терапия, по скоро ми се струва, че 25 е по-близо до реалната цена, т.е. намалението надали е 50%  Rolling Eyes

# 54
  • София
а аз съм "на лов" за хубав чийзкейк, тук много го похвалихте!

Ох, дано да ти хареса, че аз съм тази, която го похвали  Embarassed. На мен наистина ми хареса, но нали знаеш - вкусове разни  Wink.

# 55
  • Пловдив
Не, не, не, предложи ми! bgroza беше супермила да ми предложи ваучери, но те са от другата оферта за салата и основно, а аз съм "на лов" за хубав чийзкейк, тук много го похвалихте!

предлагам ти  Mr. Green

# 56
  • тук-там
Търся отзиви за кислородна терапия за лице. Преди имаше доста предложения за тази процедура и се надявам някой да е изпробвал салоните.

Бях в Енигма - процедурата е приятна и отпускаща, но аз лично не видях ефект някакъв. Може би ако се натрупат няколко процедури... newsm78
Да не говорим, че реалната цена я обявяват 110 лв, което просто е абсурдно за тази "терапия"!

От диамантеното микродермабразио при тях обаче, бях много доволна! Peace

# 57
А, някой ходи ли на кислородно почистване в Хармония, че съм взела ваучер?

# 58
Благодаря много за споделените мнения  bouquet.

# 59
И аз да се запиша да Ви гледкам   bouquet

Има рибки Garra Rufa в Грабо някой ползвал ли е подобна процедура и има ли проблеми ако имаш гъдел  Joy на краката  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 08:37 от MamaIvs

Общи условия

Активация на акаунт