Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 640
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Да ви следя,въпреки че в отпускарския сезон офертите никакви  ги няма

# 61
И аз да се запиша да Ви гледкам   bouquet

Има рибки Garra Rufa в Грабо някой ползвал ли е подобна процедура и има ли проблеми ако имаш гъдел  Joy на краката  Rolling Eyes

аз ходих на фиш-спа! супер е,но наистина е много гъделичкащо,но аз обичам да ме гъделичкат по краката!

# 62
sparkling eyes ,какъв е ефектът от спа-то с рибките?

# 63
Чудех се какво е Дарсонвал?
tandonova79, виж тук. Обикновено козметичката ми прави дарсонвал след почистване на лицето, преди да ми сложи маска.

# 64
sparkling eyes ,какъв е ефектът от спа-то с рибките?

Кожата ми след това освен,че беше по-мека и гладка,сякаш беше и по-чиста и свежа! разбира се не се махна всичко отведнъж,особено,ако е много згрубяла,но при втори сеанс ще е още по-добре!

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 17:01 от sparkling eyes

# 65
 #Crazy тези рибки страхотна работа ...... само като видят,че има човек над аквариума и всички се скупчват отгоре.В началото наистина усещането е малко различно,но после е страхотно преживяване.Ще си взема май още един ваучер за тях Simple Smile

Някоя ползвала ли е този масажен салон http://www.lapni.bg/offer/690/57-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … 0-10-%D0%BB%D0%B2   и ако не ще ми кажете ли къде масажа в Пловдив е добър  newsm78

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 10:18 от MamaIvs

# 66
  • о`майна лунна нощ е

Самоцитирам се.
Масажът е по-скъп от този, който сте дали като оферта на Лапни.бг, но за мен е по-важно да е направен от рехабилитатор, а не просто масажист/ка.

# 67
  • Пловдив
Някоя ползвала ли е този масажен салон http://www.lapni.bg/offer/690/57-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … 0-10-%D0%BB%D0%B2   и ако не ще ми кажете ли къде масажа в Пловдив е добър  newsm78
Салонът не е луксозен, но масажите си заслужават  Peace

# 68
Елеганс пак са си пуснали оферта за маникюр  Grinning
http://www.lapni.bg/offer/748

# 69
  • Пловдив
Мацки,купих ваучър от грабо за рибките.при закупуването си правиш резеврация за часа и датата на сеанса.днес ми го одобриха от салона-пише го в профила ми грабо.трябва ли сега пак да се обаждам на дадения тел в салона или това като резеврация на час и дата е достатъчно ?

# 70
# 71
Мацки,купих ваучър от грабо за рибките.при закупуването си правиш резеврация за часа и датата на сеанса.днес ми го одобриха от салона-пише го в профила ми грабо.трябва ли сега пак да се обаждам на дадения тел в салона или това като резеврация на час и дата е достатъчно ?

dosтатъчно е!

А за салон Стелиас - салона е тип гаражно,но масажистките(поне при двете,които съм била,ако не са други)са супер!

# 72
  • Пловдив
sparkling eyes,благодаря

ще ползва рибките за ръце и ще дам отзиви,че май досега за ръце никой не е писал

# 73
sparkling eyes,благодаря

ще ползва рибките за ръце и ще дам отзиви,че май досега за ръце никой не е писал
За краката ясно, но в какво се изразява процeдурата за ръце?

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 11:54 от Емстерс

# 74
Снощи бях в К2, с обслужването всичко беше ок, но не съм впечатлена от кухнята. Ползвах ваучери и от двете оферти.
 Едно момиче питаше за кислородното почистване в Хармония, бях още в началото - момичето много се старае, почиства добре, но дори и с ваучер ми се струва множко. Почистват ми лицето за 25 лева в едно квартално салонче, но от Хармония си тръгнах доста зачервена.

Общи условия

Активация на акаунт