Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Почистват ми лицето за 25 лева в едно квартално салонче, но от Хармония си тръгнах доста зачервена.
Аз питах. Мерси за инфото. А, от апарата им за почистване ли се е получило зачервяването, че пишеше, че няма ръчно почистване?

# 76
Цитат
az biah v Diamind na pedikjr ne sam dovolna

аз биах в Диаминд на педикжр не сам доволна

---
Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 10:43 от Бу

# 77
Цитат
neznam kolko momi4etarabotat no tazi nestava za tazi rabota

незнам колко моми4етаработат но тази нестава за тази работа

---
Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 10:42 от Бу

# 78
Вече има ли отзиви за фризьорките в Елеганс, че имат нова оферта http://www.lapni.bg/offer/772

# 79
  • Пловдив
Преди около два месеца купих ваучер за "Magic Mario", но не бях обърнала внимание, че от сайта не са ми изпратили нищо на мейла. Сега, когато искам да резервирам, се оказва, че не помня дори сайта, от който съм го купила. Embarassed
Пазя платежното, но "Magic Mario" едва ли ще го приеме вместо ваучер.  Моля, ако някой друг е купувал ваучери за илюзиониста или помни сайта, в който беше офертата, да ми пише.     baby_neutral

# 80
Преди около два месеца купих ваучер за "Magic Mario", но не бях обърнала внимание, че от сайта не са ми изпратили нищо на мейла. Сега, когато искам да резервирам, се оказва, че не помня дори сайта, от който съм го купила. Embarassed
Пазя платежното, но "Magic Mario" едва ли ще го приеме вместо ваучер.  Моля, ако някой друг е купувал ваучери за илюзиониста или помни сайта, в който беше офертата, да ми пише.     baby_neutral

Да не е това: http://sdelkite.bg/sdelka/148-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0% … %D0%B2%D0%B0.html

Аз да питам, някой да има впечатления от този салон: С нова прическа от "Валеа": измиване, подстригване и с …  вместо за 20 лв!

# 81
  • Пловдив
alex99   bouquet Точна това е !

# 82
  • Пловдив

Обади му се по телефона и се разберете. Момчето явно сега започва и търси реклама, така че не му е зора за ваучерите, а да се представи добре. Ние останахме много доволни, децата много го харесаха и съм му запазила координатите и за догодина.

# 83
  • Пловдив
Запис  Hug

# 84
  • Пловдив
Аз да се оплача от Grabo , които тотално ми паднаха в очите!
Преди няколко дни се възползвах от тази оферта:

http://grabo.bg/pochivka-za-dvama-v-bansko-2-noshtuvki-na-baza-a … e-za-198lv-0t623u

198 лв - за 2 нощувки за двама  на база all inclusive в Банско
На място обаче, разбрахме, че цената за една нощувка на база all inclusive е 44 лв. на човек, което прави 176 лв за 2 нощувки за двама!
т.е. не само че няма отстъпка, ами даже е и по-скъпо  #Cussing out
В офертата пише настаняване в стая лукс /и вероятно калкулирани цени за стая лукс/ но ние си бяхме настанени в стандартна стая.. (не че беше лоша, но не е там въпроса/

Чудя се кога Грабо ще започнат да си проверяват офертите.. ако ги проверяваха, вероятно изобщо нямаше да се достигне до историята с еврохолидейз...

И това, което ме подразни повече .. след като им се оплаках и сигнализирах за некоректна оферта, не получих никакъв отговор от Грабо !!!

.. явно са препратили оплакването ми до хотела, защото от там получих отговор че цената е била калкулирана за стая лукс.. но след като им писах че изобщо не съм била настанена в такава.. се скриха и те като мишки... и отговор няма!

# 85
  • Пловдив
Това е пореден пример,че такива случки може и има само в BG...за жалост! ooooh!

# 86
Аз да се оплача от Grabo , които тотално ми паднаха в очите!
Преди няколко дни се възползвах от тази оферта:

http://grabo.bg/pochivka-za-dvama-v-bansko-2-noshtuvki-na-baza-a … e-za-198lv-0t623u

198 лв - за 2 нощувки за двама  на база all inclusive в Банско
На място обаче, разбрахме, че цената за една нощувка на база all inclusive е 44 лв. на човек, което прави 176 лв за 2 нощувки за двама!
т.е. не само че няма отстъпка, ами даже е и по-скъпо  #Cussing out
В офертата пише настаняване в стая лукс /и вероятно калкулирани цени за стая лукс/ но ние си бяхме настанени в стандартна стая.. (не че беше лоша, но не е там въпроса/

Чудя се кога Грабо ще започнат да си проверяват офертите.. ако ги проверяваха, вероятно изобщо нямаше да се достигне до историята с еврохолидейз...

И това, което ме подразни повече .. след като им се оплаках и сигнализирах за некоректна оферта, не получих никакъв отговор от Грабо !!!

.. явно са препратили оплакването ми до хотела, защото от там получих отговор че цената е била калкулирана за стая лукс.. но след като им писах че изобщо не съм била настанена в такава.. се скриха и те като мишки... и отговор няма!

Малайза,  и на мен ми се случи абсолютно същата история, замо че с хотел Тарнава във Велико Търново и отговорът на грабо беше същия  #Cussing out

# 87
  • Пловдив
При нас се получи нещо подобно с Караджъ турс и Чипър. Купихме си "супер уикенд в Истанбул" с настаняване в "хотел от съответната категория" за 99лв и реалана цена уж 198. Но се оказа, че сме си купили уикенд антикриза - икономичен пакет с реална цена 132 и настаняване в хотел ** -

# 88
  • София
avia, a във ваучера не пишеше ли, че е за 3 звезди? Ние бяхме с Бутик травел (през Грабо) и си пишеше. Настаниха ни в 3 звезди. Всъщност в началото всички бяха за 3*, а после като "наводниха" с оферти, почти всичко е за 2*. Затова и повече не съм взимала. Поне беше ли поносим хотела?

Особено за почивки и хотели - проверявайте преди да купите. Не знам колко от вас четат в общата тема, която е повече софийска, но там непрекъснато се обсъждат подобни нереални оферти (повечето преди да бъдат закупени  Grinning). Преди да купят ваучер се обаждат в хотела, за да разберат какви са нормалните цени. Почти всички надуват първоначаланите цени, за да изглежда по-голяма отстъпката. Все пак ако човек е информиран, може да намери изгодна оферта. Ние взехме за Крит с твърдото убеждение, че не е с 50% отстъпка, но като цена определено е добра.

# 89
Момичета, сигнализирайте КЗП! Това си е измама.

Общи условия

Активация на акаунт