Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 646
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
avia, a във ваучера не пишеше ли, че е за 3 звезди? Ние бяхме с Бутик травел (през Грабо) и си пишеше. Настаниха ни в 3 звезди. Всъщност в началото всички бяха за 3*, а после като "наводниха" с оферти, почти всичко е за 2*. Затова и повече не съм взимала. Поне беше ли поносим хотела?
Не, не пишеше. в сайта им се вижда какви са цените за различните категории хотели - но за почти 200 лв няма 2 нощувки в 2-звезден хотел. Лъжат, че за децата се плаща навсякъде вход с 50% намаление /с изключение на аквариума/. За 4 год ми дъщеря според тях дължа вход за Св. София, за Иерибатан и за Топ капъ, при положение, че входът за деца на нейната възраст е безплатен.   ooooh! Със сигурност за първи и за последен път имам вземане-даване с Караджъ турс.

# 91
Момичета, сигнализирайте КЗП! Това си е измама.
по-добре медийте, отколкото КЗП....

# 92
Момичета, най -добре е и на двете места -първо медиите, че ще реагират по-бързо,след това КЗП.
КЗП са си малко тромави , от там отговор чакайте след 20-30 дни. И най-добре е да се подадат повече жалби , за да направят проверка,съответно -да наложат  глоба ,  на единична жалба може да има само писмен отговор, с който да ви обяснят, че,всъщност, не сте прави!
С извинение, аз съм им "яла попарата" на КЗП ,като получих писмен отговор  , в който  очевадно си противоречаха на написаното в сайта им и на Закона за защита на потребителя, но повече не ми се занимаваше с тях, защото ,докато чаках да ми отговорят,сама успях да си разреша проблема .

# 93
  • Пловдив / София
Аз пък досега не съм ползвала ваучер за хотел, екскурзия или почивка.
И като чета в темата и сериозно се замислям дали изобщо бих си купила.

Още веднъж, проверявайте преди да платите.

Напоследък пак ми липсват за Пловдив оферти за ресторанти.

# 94
  • Пловдив
Да ви помоля,ако видите оферта за подстригване в Диамант-да свиркате! Peace

# 95
  • о`майна лунна нощ е
И на мен ми липсват оферти за хапване - пица, спагети .... Обичам да имам налични ваучер/два, за да "наготвя" бързо някоя вечер.
Не мога да се престраша да отида на фризьор с ваучер.

# 96
  • Пловдив / София
И на мен ми липсват оферти за хапване - пица, спагети .... Обичам да имам налични ваучер/два, за да "наготвя" бързо някоя вечер.
Не мога да се престраша да отида на фризьор с ваучер.

Да или пък, като се чудиш къде да отидеш почивните дни вечер да хапнеш. За съжаление, за р-т Райя, който изкл. мн. харесвам досега имаше само 1 оферта в нач. на годината. И повече не повториха. Беше, обаче, без забележки.

За фризьора - аз също. В момента имам от 1г. фризьорка, от която съм изкл.доволна, така че не ми се рискява. И без това се подстригвам на 2 месеца.

# 97
A, аз си намерих моят с ваучер и от тогава си ходя при него и без, и със, защото пуска нови промоции Simple Smile

# 98
# 99
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря   bouquet
А какво всъщност представлява Гирос-а?

# 100
Благодаря   bouquet

Гирос се нарича самата порция. Ето тук пише какво включва: http://www.ellinikigyros.com/592,%D0%93%D0%B8%D1%80%D0%BE%D1%81.html   chef

# 101
  • София
Благодаря   bouquet

Пекат го като дюнер, но е от свинско или пилешко месо. Сандвича е в по-мека питка, но пак е завит като дюнер и има всякакви салатки и подправки. В случая е порция, т.е. слагат ти го в чиния, а не го завиват на сандвич и е по-голямо количесто, а не колкото се побере в питката. Като сандвич е много вкусно, но никога не съм яла от това заведение. Често пускат оферти, но не са ми подходящи като срокове. Тази поне е до края на септември и ще си поръчам. Имат и вариант за 2 порции сувлаки(шишчета), без напитки, но не е безплатен ваучер и е до края на август.

# 102
  • о`майна лунна нощ е
Да разбирам, че след като е безплатен ваучерът, то само следва да го заявя и разпечатам после. При представянето му в заведението ми калкулират бирата с Гирос на 4 лева.

# 103
  • Пловдив
Поръчвали сме си Гироси от Елиники,на мен специално много ми харесват.

# 104
  • Пловдив
Момичета, сигнализирайте КЗП! Това си е измама.

Да, решила съм да се обърна към КЗП, но се чудя дали оплакването ми да е от Грабо или от хотела?
или и двете?  newsm78

Също исках да попитам, дали може онлайн да се пусне жалбата, или трябва лично намясто?!

Общи условия

Активация на акаунт