Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Тия Гироси и преди май ги бяха пуснали.
И аз взех ваучер, но в момента ми излиза статус неплатени. Като натисна плати и ме изпраща на бутон потвърждавам, натискам и него и пак същото.

Иначе, къде точно в Тракия се намира това заведение?

Вероятно не си платила, а само си ги заявила.
Натисна ли бутона плати с Namaleno.bg сметка? Rolling Eyes

# 121
  • Пловдив / София
Днес ги видях в пощата си.

Не съм ходила в това заведение, но ще го изпробваме.
Малко ми е в тъч-а, ама нищо.

# 122
  • о`майна лунна нощ е
аз взех 8 ваучера за гиросите  Embarassed не знам дали ще ги ползваме всички - но нека има..
нямах никакви проблеми с регистрацията или "плащането" и ваучерите веднага ми се появиха в Мойте ваучери!

В офертата е посочено, че един човек може да закупи само 2 ваучера!

"Условия

+ Ваучерът е валиден до 30.09.2011г.

+ Всеки потребител може да закупи до 2 ваучера.

+ Ваучерът ви предоставя 50% намаление САМО за Порция Гирос + бира Каменица Лимон.

+ Ваучерът може да бъде използван всеки ден в интервала от 10:00 до 22:00

+ Ваучерът трябва да бъде представен при вземането на поръчката ви, противен случай отстъпката няма да бъде приета.

+ Ваучерът важи само при посещение на място в Ellinaki Gyros.

+ Офертата не е валидна за доставки по домовете."

# 123
  • Пловдив
`ТуиГ .. ама на името на 4 души и стават 8 Simple Smile

# 124
днес ги пробвах тия гироси. Никак не бяха лоши  Wink определено пак ще си взема

# 125
  • Пловдив / София
М/у другото вижте тая оферта

Гирос + картофки + кола (330мл) за 3,50лв.
http://web.eurovoucher.bg/index.php/offers/view/38/%D0%BF%D1%80% … _49_%D0%BB%D0%B2_

От същия доставчик

# 126
  • София
М/у другото вижте тая оферта

Гирос + картофки + кола (330мл) за 3,50лв.

И аз се загледах, но не уточняват колко е голям гироса. Предполагам, че е малкия. Определено в порцията от другата оферта ще има повече месо и салата и по-малко питка. Лошото е, че е с бира, а бира пие само мъжът ми и то когато не шофира. Най-много да си я носим в къщи, че ако изпие на всички бирите, няма да можем да си отидем.  Laughing

# 127
  • Пловдив
днес обядвах гиросите  Mr. Green
много са вкусни, преди съм пробвала гирос-менюто, който е с кола и картофки, но определено порцията е по-добрия вариант... първо че има от всичко по повече, и второ че отстъпката е 50% ..
а и бирата не е лоша /аз по принцип бира не пия, но тази е с фреш лимон и е почти безалкохолна.. само 2% е алкохола.. така че и малко биричка пих Simple Smile останалото мъжото .. освен това е малка бира 0.33 мл. така че няма опасност да се напие някой с 2 бири/
и другото хубаво е, че плащаш на място

другата оферта с менюто също е ок, но там отстъпката е само 1.5 и не знам дали си струва да се разкарваш до офис на изипей за толкова отстъпка  Mr. Green

ползвахме и офертата от бара отсреща - http://namaleno.bg/r.php?r=509 кафе+лимонада = 2 лв. ставаше  Peace

# 128
  • Пловдив
Малайза,за гиросите...само кода ли им продиктува като отиде?

# 129
Здравейте момичета.Преди малко ползвахме ваучерите за гироса.Очарована съм!Количеството е доволно и си заслужава, щом двамата мъже от компанията казаха, че им е пре достатъчно  Laughing
Порцията се състоеше от свинско месце/много вкусно/,пържени картофки, нарязани малко домати и краставици, няколко маслинки, няколко стръка лук, млечен сос с краставица/наподобява млечна салата, но без чесън/ и нарязана на 4 питка подобна на дюнерите.Биричката е много лека и приятна, също съм очарована от вкуса и.Определено бих повторила  Peace
Обадих се в заведението специално да питам може ли без да се разпечата ваучера и мацката ми отговори, че се отчитала с тях и задължително било.Там обаче питахме пак и същата тази мацка отговори, че не било нужно, а само с кода можело.Аз и казах, че по тел са ми отговорили обратното и тя малко се смути, и ми отвърна, че тя била ми казала така  ooooh! Не коментирах повече, явно е искала да си спести разпечатването  Crazy

# 130
Хехе, днес май сте направили колективно посещение Simple Smile)

# 131
  • Пловдив
Здравейте момичета.Преди малко ползвахме ваучерите за гироса.Очарована съм!Количеството е доволно и си заслужава, щом двамата мъже от компанията казаха, че им е пре достатъчно  Laughing
Порцията се състоеше от свинско месце/много вкусно/,пържени картофки, нарязани малко домати и краставици, няколко маслинки, няколко стръка лук, млечен сос с краставица/наподобява млечна салата, но без чесън/ и нарязана на 4 питка подобна на дюнерите.Биричката е много лека и приятна, също съм очарована от вкуса и.Определено бих повторила  Peace
Обадих се в заведението специално да питам може ли без да се разпечата ваучера и мацката ми отговори, че се отчитала с тях и задължително било.Там обаче питахме пак и същата тази мацка отговори, че не било нужно, а само с кода можело.Аз и казах, че по тел са ми отговорили обратното и тя малко се смути, и ми отвърна, че тя била ми казала така  ooooh! Не коментирах повече, явно е искала да си спести разпечатването  Crazy

абсолютно споделям  Peace ММ даже искаше да му напоръчам да ходи в обедната почивка да хапва там  Mr. Green
и да.. принтирани ваучери занесохме.. видях как момичето прилежно си ги прибра в папка заедно с парите.. явно наистина си ги отчита.. така че по-добре си ги принтирайте.. не е нужно да ги затрудняваме..

# 132
  • До хладилника, който обичам
Това коя оферта е, да не пропусна Simple Smile

# 133
  • Пловдив
Това коя оферта е, да не пропусна Simple Smile

http://namaleno.bg/team.php?id=76    Peace

# 134
  • Пловдив
да не остана по назад и аз си взех от гиросите , но не разбрах как от един акаунт може на повече имена,  даже не видях опция за подарък

и към всички шопин маниачки искам да обърна внимание на тази оферта

http://web.eurovoucher.bg/index.php/offers/view/41/%D1%86%D0%B2% … B0_eurovoucher_bg

с молба да помогнете на моята колежка Тана да събере необходимата и сума за лечение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт