Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 979
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Също исках да попитам, дали може онлайн да се пусне жалбата, или трябва лично намясто?!
По-добре на място, за да си вземеш вх. номер.

# 106
  • Пловдив
Да разбирам, че след като е безплатен ваучерът, то само следва да го заявя и разпечатам после. При представянето му в заведението ми калкулират бирата с Гирос на 4 лева.

Аха,и аз така го разбрах... Wink

# 107
Да разбирам, че след като е безплатен ваучерът, то само следва да го заявя и разпечатам после. При представянето му в заведението ми калкулират бирата с Гирос на 4 лева.

Точно така Simple Smile

# 108
  • о`майна лунна нощ е
Обаче има мааалък проблем. Не мога да се регистрирам?!

# 109
Обаче има мааалък проблем. Не мога да се регистрирам?!

Как така? Rolling Eyes Пиши им на сайта - виж дали има някой на линия в чата.

# 110
  • о`майна лунна нощ е
Сборих си регистрацията най-накрая. И както се беше регнал един познат, за едната бройка да се впиша като "Аман от регистрации". То името ли не беше заето, то паролата ли не искаше да приеме?!?! Почти навсякъде съм с едно и също име, сега - някой ме е изпреварил. Хмх  Crossing Arms Както и да е. Имам ваучер и остава да го ползвам някой ден.

# 111
Момичета, сигнализирайте КЗП! Това си е измама.

Да, решила съм да се обърна към КЗП, но се чудя дали оплакването ми да е от Грабо или от хотела?
или и двете?  newsm78

Също исках да попитам, дали може онлайн да се пусне жалбата, или трябва лично намясто?!
Може и онлайн, ако няма някаква промяна. Направо и от 2-те се жалвай. Peace

# 112
Да, може да се пусне жалба онлайн, аз така се жалвах, отговорът , обаче, се получава по пощата с обратна разписка. Жалбата онлайн трябва да е придружена с трите имена , точен адрес , тел. на жалбоподателя и копие от платежните документи - всичко това е описано на сайта на КЗП .
Подавате си жалбата и се почва Голямото чакане.....Успех!Ще се радвам Комисията да се произнесе във ваша полза, защото и на мен ми е писнало от некоректни търговци!

# 113
  • Пловдив
Да ви помоля,ако видите оферта за подстригване в Диамант-да свиркате! Peace

ами то и без ваучер там пак е 10лв
тъй че ако ти е харесало отивай и така
аз бях преди седмица

# 114
  • Пловдив
Да ви помоля,ако видите оферта за подстригване в Диамант-да свиркате! Peace

ами то и без ваучер там пак е 10лв
тъй че ако ти е харесало отивай и така
аз бях преди седмица

Да,но само подстригването е 10 или???Щото като е с ваучер влиза и измиване и изсушаване,че 1-я път и масаж с ампула... Rolling Eyes

# 115
  • Пловдив
Някой да е ходил тук...А какво стана с отзивите за Елеганс?
http://grabo.bg/plovdiv/podstrigvane-boiadisvane-i-maska-za-1350 … 0t5rdgs#topscroll

Аааа,видяхте ли това....http://grabo.bg/vhod-za-basein-plius-15-minuti-hidromasaj-za-6lv … na-chovek-0w5n9s6
Впечатления?

# 116
  • Пловдив / София
Тия Гироси и преди май ги бяха пуснали.
И аз взех ваучер, но в момента ми излиза статус неплатени. Като натисна плати и ме изпраща на бутон потвърждавам, натискам и него и пак същото.

Иначе, къде точно в Тракия се намира това заведение?

# 117
  • София
Тия Гироси и преди май ги бяха пуснали.
И аз взех ваучер, но в момента ми излиза статус неплатени. Като натисна плати и ме изпраща на бутон потвърждавам, натискам и него и пак същото.

Иначе, къде точно в Тракия се намира това заведение?

След 2-3 часа ще ти дойдат в пощата и то един по един  Laughing. Дотогава трябва да ги имаш като поръчки, а не като ваучери. Намира се в Мол Галерия. Това нали е Мола до Метро, а не до Баумакс?

# 118
  • о`майна лунна нощ е
Да в МОЛ Галерия зад Метро е. На третия етаж, ако не греша.

# 119
  • Пловдив
аз взех 8 ваучера за гиросите  Embarassed не знам дали ще ги ползваме всички - но нека има..
нямах никакви проблеми с регистрацията или "плащането" и ваучерите веднага ми се появиха в Мойте ваучери!

Общи условия

Активация на акаунт