Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 940
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Аз съм се възползвала от същата оферта, само че преди няколко месеца от grabo.bg. Салона е малък, но момичето беше много мило и маникюра ми издържа три седмици. Единствената причина да го махна беше, че ми израснаха ноктите, а иначе лакът не беше мръднал. Слагала съм си и shellac и от него бях много доволна, но gelish gel имат огромно разнообразие от цветове, с което shellac не могат да се похвалят.

# 196
  • Пловдив
Аз съм се възползвала от същата оферта, само че преди няколко месеца от grabo.bg. Салона е малък, но момичето беше много мило и маникюра ми издържа три седмици. Единствената причина да го махна беше, че ми израснаха ноктите, а иначе лакът не беше мръднал. Слагала съм си и shellac и от него бях много доволна, но gelish gel имат огромно разнообразие от цветове, с което shellac не могат да се похвалят.

Peace А колко време трае процедурата?

# 197
Валидна ли е още офертата за кислородното почистване в Хармония? Ако да, може ли линк?

Върху гел лака може ли да се постави декорация или само едноцветно?
Тандонова, пише, че процедурата трае около 30 минути.

Някой взимал ли си е гироса за вкъщи? Бирата е в кутийка, но храната може ли да ти я опаковат?

# 198
Валидна ли е още офертата за кислородното почистване в Хармония? Ако да, може ли линк?
Не. Изтекла е - http://www.lapni.bg/offer/521/%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0% … 0-29-%D0%BB%D0%B2
Но ми казаха, че пускат на сайта им или като се регистрираш там разни промоции.

# 199
  • Пловдив

Имаше много положителни коментари за маникюристката в Богиня   Laughing 
http://www.lapni.bg/offer/873

мерсииииииииии  bouquet

# 200
  • До хладилника, който обичам
Мисля, че ще имам един свободен ваучер за 4 посещения за зумба-микс в залата до Четвъртък пазара (забравих как се казва), 10 лв (2,50 лв./посещение). Ако някой иска, да свирне, ако не, ще се мъча.

# 201
  • Майничка
Някой срещал ли е оферта за кола маска за ръце и/или крака за П-в?

# 202

Peace А колко време трае процедурата?
Около час трае процедурата.

# 203
  • Пловдив
В самата оферта пише 30мин.,както ми отговори БиРенКа... newsm78 Аз сега видях...а на мен ми се видя скъпо?

# 204

Някой взимал ли си е гироса за вкъщи? Бирата е в кутийка, но храната може ли да ти я опаковат?
Не съм го взимала за вкъщи, но няма да е проблем.Слагат го в пластмасова чинийка и ти дават пластмасови прибори.Не може да нямат и една торбичка в която да ти го сложат. Peace

# 205

Имаше много положителни коментари за маникюристката в Богиня   Laughing 
http://www.lapni.bg/offer/873

мерсииииииииии  bouquet

моля, моля  Simple Smile

# 206
Здравейте,

Моля ако някой вече се е възползвал от шоколадовата терапия в с-н Елеганс да споредли отзиви.

Това е офертата:
http://www.lapni.bg/offer/824

# 207
Здравейте,

Моля ако някой вече се е възползвал от шоколадовата терапия в с-н Елеганс да споредли отзиви.

Това е офертата:
http://www.lapni.bg/offer/824

За утре следобед имам час и като се върна ще дам отзиви. Peace

# 208
  • София
Днес хапнахме порцията Гирос с бира. Както и предполагах мъжът ми остана във възторг. На мен ми дойде малко повече като количество, но ми хареса. Не беше задължително бирата да е лимоновата. Предложиха Каменица и Астика. Дано имаме още едно пътуване към Пловдив до края на месеца, че да похапнем пак  Laughing. Кафето и лимонадата не ги пробвахме и подарявам ваучери ако на някого му трябват.

# 209
  • о`майна лунна нощ е
Днес хапнахме порцията Гирос с бира. Както и предполагах мъжът ми остана във възторг. На мен ми дойде малко повече като количество, но ми хареса. Не беше задължително бирата да е лимоновата. Предложиха Каменица и Астика. Дано имаме още едно пътуване към Пловдив до края на месеца, че да похапнем пак  Laughing. Кафето и лимонадата не ги пробвахме и подарявам ваучери ако на някого му трябват.

Аз бих го взела /и платила/.  Peace

ПП - вчера явно е бил ден за Гироси. Тъй като нямах предвидена вечеря, "наготвих" там и най-важното - благоверният остана доволен от количеството и вкуса. Похвали ме  Mr. Green /а как само мрази да давам пари така ....  Whistling /. За протокола - хареса ни. На всичкото отгоре случайно се оказахме и с компания - deni_den и фемили бяха и те в Галерията, та накрая хапнахме заедно порциите с ваучери.

Общи условия

Активация на акаунт