Сайтове за колективно пазаруване - сделките в ПЛОВДИВ 3

• 57 888
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Купих два ваучера, но никога не съм ходила във Финно. Дали си заслужава?
Аз лично много го харесвам този ресторант. Обстановката е много приятна, пиците са добри (тънички както ги обичам Crazy) има доста материал по тях. Малко градината им куца но като цяло съм доволна. Пък и менюто им е интересно ако си падаш по италианска кухня ще ти хареса  bouquet

# 256
  • София
Купих два ваучера, но никога не съм ходила във Финно. Дали си заслужава?
Аз лично много го харесвам този ресторант. Обстановката е много приятна, пиците са добри (тънички както ги обичам Crazy) има доста материал по тях. Малко градината им куца но като цяло съм доволна. Пък и менюто им е интересно ако си падаш по италианска кухня ще ти хареса  bouquet

Напълно подкрепям! Приятно е като обстановка и каквото сме си поръчвали ни е харесвало. Всъщност пиците, които не ми харесаха, са според разбирането за италианска пица. Просто аз харесвам да са сочни като в добрите времена на Верди или каквито са на Годзила.

# 257
  • До хладилника, който обичам
...и проявяват търпение за търчащо с писъци 1,5 годишно и търчаща след него 7,5 годишна Mr. Green
Пиците им аз одобрих. Мъжът ми не толкова, но той трудно харесва италианска храна, която не е приготвил сам.

# 258
Ходилите в К2 напоследък - струва ли си този ваучер?
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
Ако запазя два и идем със съпружето ще ни намалят сметката с 12 лв., така го разбирам.
Освен това като дръпнем по две Каменици, ще ни подарят трета, нали?

# 259
  • София
Ако запазя два и идем със съпружето ще ни намалят сметката с 12 лв., така го разбирам.

Била съм с ваучер салата с основно за 7,50 вместо 15 лв. Избираш си салата и основно ястие. Ако ястието е без гарнитура, си поръчваш и гарнитура. Не сме доплащали нищо, само напитките, които поръчахме. И аз взех 2 ваучера  Laughing. Дворчето е приятно, но вечер има много комари.

# 260
  • о`майна лунна нощ е
Бях си заявила два ваучера за Финно с плащане през изи пей, но не успях да стигна навреме до офис, за да ги платя. Офертата беше валидна още, така че заявих още два, платих ги с кредитната, и чак тогава видях, че мога да сменя начина на плащане. Няма значение. Така и не пробвах да платя първите два като променя плащането от ези пий на кредитна карта. Някой правил ли е така?

# 261
# 262
  • Пловдив
Да споделя...ходих на маникюр+лак+декорация в с-н Съни в Кичука.Доволна съм,но не мисля,че 9лв.струваше/с намалението/ пък камоли да дам 15 Shocked

Сега има същата оферта в Елеганс в Тракия...но за 7,50лв-така по-става!Но не мога да дам линк...

# 263
  • о`майна лунна нощ е
Днес си взех детските раници от тази оферта:
http://bg.kolektiva.net/plovdiv/uchenicheska-ranica-model-emerss … t2_9770_64324_864
На малко трудно място е сградата на фирмата, но се намира.
Много приятно ме изненадаха с подаръци към раничките. Получих освен тях, много балони за децата и една чанта за пазар за мен. Самите раници са симпатични и определено ще се ползват. За училище не са подходящи, но за градината и яслата са идеални.

# 264
  • Пловдив
Имаше период, когато често обядвах там и имах сериозни забележки към обслужването. Празнували сме и рожден ден - тогава обслужването беше ОК. Иначе храната е добра, обстановката също е приятна.

# 265
Принципно,си струва заради хубавата кухня и приятната обстановка/тази вечер си използвах моите,защото тъй или иначе искахме да хапнем и да починем докато обикаляме по музеите,че ни беше по маршрута/,но като цяло не мисля,че има далавера.....дащото цените в голямата си част са такива,че трудно можеш да комбинираш основно и десерт и да ги докараш до 12лв.Реално тази комбинация се движи в диапазона 6-8...макс.10лв.И,не,не ти намалят сметката с тази сума,а просто не ти маркират основните и десерта....А,да......и впоследствие мъж ми ми каза,че и трите бири са ни ги маркирали...ама,карай.....Иначе,беше вкусно......и ни обслужиха много бързо.

tandonova79,момичето в "Елеганс" работи много добре.

# 266
  • София
но като цяло не мисля,че има далавера.....дащото цените в голямата си част са такива,че трудно можеш да комбинираш основно и десерт и да ги докараш до 12лв.Реално тази комбинация се движи в диапазона 6-8...макс.10лв.

В такива случаи смятат най-високите цени  Laughing. В Годзила беше същото  Mr. Green. Обикновено има само една комбинация, която да е на тази цена. Има ястие за почти 10 лева - някакви карета със задушени зеленчуци. Има и салата за 5 лв ( ние бяхме с ваучер основно със салата за 15 лева). Сигурно и десерт за 2 лева има, а може и за повече  Wink. На нас ни хареса ресторанта и отстъпка от 30-40 % също е добре дошла  Laughing.

# 267
Именно Peace,но ние си поръчвахме не според цената,а според това което ни се ядеше.....,та реално отстъпката беше и по-малко/...ма,сме скромни,значи Mr. Green/,но все пак останахме доволни,а и без ваучери си бяхме решили да вечеряме там,даже първо си направих резервацията,а после си платих ваучерите/ама добре,че сте Вие тук и Вашите коментари,та не пропускам като има някъде  нещо интересно-тия дни ще ядем и пици в "Фино" Mr. Green/.

# 268
tandonova79,момичето в "Елеганс" работи много добре.
 Peace

# 269
Аз не съм доволна от шоколадовата терапия в Елеганс.
Първо си признаха, че я правят с евтина козметика "понеже нали с ваучери няма как да е от хубавата". Е нали идеята е точно това, да получиш реална отстъпка?!
Процедурата не беше от 60 до 90мин, а само 40!
Всичко беше правено много набързо, абсолютно претупване!
Дарсонвала не беше повече от 15 секунди, реално порите ми изобщо не бяха затворени!
Абе 100%-во претупване и никаква грижа за клиента.
Със сигурност няма да ме спечелят като клиент, но също ме е яд, че ни имат за някакви прости шматки само чакащи някаква далаверка и някое евтино ваучерче.

Пълно разочарование за пореден път, става ли дума за козметична процедура!

Общи условия

Активация на акаунт