В момента чета....7

• 49 907
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Започнах "Цар Плъх " .От толкова години все я отминавам , но сега реших да опитам да я прочета. Не обичам много военната тематика , но ще видим може да ме изненада.

# 286
Започнах "Цар Плъх " .От толкова години все я отминавам , но сега реших да опитам да я прочета. Не обичам много военната тематика , но ще видим може да ме изненада.

Малко са хората, които не я харесват, а мен ме накара да нарека Клавел "любим автор"  Hug

# 287
  • София
Аз също никак не си падам по военни, но "Цар Плъх" не е точно военна. Да, засяга темата, но основно нещата се въртят около друго.
Мен лично, това ми е първият досег с Клавел, но ме накара да се влюбя завинаги. Харесва ми повече от "Шогун" дори. Приятно четене!

# 288
  • София

Малко са хората, които не я харесват, а мен ме накара да нарека Клавел "любим автор"  Hug

Любимата ми книга от ученическите години, чела съм я поне 5-6 пъти и всеки път откривах нещо ново. Също ме запали и по Джеймс Клавел.

# 289
Благодаря ви много за отзивите. Точно поради причината , че и преди бях чувала само хубави думи за книгата реших , че е крайно време да я прочета . След ден два ше споделя как я намирам  Wink

# 290
Списък с убийства на Джули Гаруд

# 291
Чета "Изворът" на Айн Ханд. Мнооого бавно ми върви. Ще се радвам да прочета отзиви за нея, за да знам да продължавам ли да се мъча.

# 292
  • Sofia
Чета "Ритуалът" , но документалния стил на автора не ми допада. Иначе като съдържание е ОК, има интересни неща свързани с ритуала на екзорсистите, които са нови за мен.

# 293
'Черна книга" на Орхан Памук. Съвсем в началото съм, за да кажа нещо по-конкретно за книгата, но този автор ми е слабост, та се надявам, че и тази творба ще ме очарова  Heart Eyes

# 294
  • Ямбол
"Слугинята" - Катрин Стокет.
Допада ми, интересна е.

# 295
Току що приключих "Крадци на лебеди" на Елизабет Костова. Много приятна книга, леко романтична, но в никакъв случай не е блудкав любен роман. Хареса ми, че до последните 10 страници все още имаше неща, които не можех да предвидя! Препоръчвам я, особено ако сте на любовна вълна Wink
Утре започвам Ог Мандино- "Най-великото чудо на света".
Приятни празници   bouquet

# 296
  • Варна
Чета "Изворът" на Айн Ханд. Мнооого бавно ми върви. Ще се радвам да прочета отзиви за нея, за да знам да продължавам ли да се мъча.
Това велика книга!
Обаче не заслужава да се чете с мъка, досада или отвращение. Ако сега не ти върви, по-добре я отложи за някой друг етап  Peace

# 297
Това велика книга!
Обаче не заслужава да се чете с мъка, досада или отвращение. Ако сега не ти върви, по-добре я отложи за някой друг етап  Peace
Така ще направя...

# 298
Джон Кехоу- Подсъзнанието може всичко
Адсолютна боза!!!! По принцип не харесвам такива книги, но реших просто да се пробвам... Ок, има много полезни съвети, но пък е пълна с измислици, а следния цитат направо ме втзмути:
"Когато изнасях първите си лекции пред публика, тъй като имах много малко пари, отсядах в хотели трета категория. Това ме караше да се срамувам и се стараех никой да не ме вижда, когато влизам или излизам.".....  Shocked
Не ми се пишат клишета как не е срамно, че не всеки може да си позволи лукс..
НЕ препоръчвам  Naughty

# 299
  Aз наскоро прочетох "Хора на лъжата" от Морган Скот Пек. Доста остаряло наистина ми звучаха  някои от теориите и методите му, но това, което ми направи впечатление беше, че през 70-те години на 20 в. , хора , които са смятали, че чрез мислите си предизвикват   събития, са смятани за психично болни и са били лекувани. Не съм чела книгата на Кехоу, но съм останала с впечатление, че той манипулира последователите си към подобна налудност.

Общи условия

Активация на акаунт