В момента чета....7

• 49 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • На земята, която е всъщност звезда.
Карма, благодаря ти!
Аз и "Улица консервна" съм приготвила.  Grinning

Очертава ми се да редувам отделните части на Хари Потър със Стайнбек  Mr. Green

Другите, които не бива да пропускаш, са: Тортила Флет, Благодатният четвъртък, За мишките и хората, Гроздовете на гнева, Зимата на нашето недоволство. Тук има част от тях:

http://chitanka.info/person/john_steinbeck

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 16:51 от вселена

# 271
Аз понеже съм тотално запленена от "На изток от Рая", та се чудя какво още да прочета от Стайнбек. Моля, препоръчайте ми друга негова книга.  Hug
Аз ще се включа с "Небесните пасбища" и ... май вече повечето книги на Стайнбек са ти препоръчани... Wink
Тя е от любимите ми книги заедно с "Гроздовете на гнева" и "Към един незнаен бог".

А аз започнах "Богът на дребните неща" (Арундати Рой) - тепърва "навлизам"...

# 272
  • София
Благодаря ви, момичета - настървено се нахвърлям върху Стайнбек  Grinning

# 273
  • На високо
От днес започвам:
"Към един незнаен бог"от Джон Стайнбек
Много хубава книга!  Peace Това е последното, което прочетох от Стайнбек. Преди това и аз препрочетох и преоткрих "На исток от рая" - поне 20 години след първото й прочитане. Има доста общи неща между тези два романа.

А аз започнах "Богът на дребните неща" (Арундати Рой) - тепърва "навлизам"...
А за "Богът на дребните неща" направо ти завиждам. Това е книга, която колкото повече четеш, толкова повече ти харесва, а накрая си тотално запленен от нея. Така че, смело "навлизай"! Hug

А аз започнах нещо, което се чете лесно  - "Приятелки" на Белва Плейн.

# 274

Нещо не мога да запомня героите, обикновено в нейните книги са по двама - трима, тук са 7-8  Joy

# 275
Съмърсет Моъм - Театър......много е добра......!

# 276
Аз понеже съм тотално запленена от "На изток от Рая", та се чудя какво още да прочета от Стайнбек. Моля, препоръчайте ми друга негова книга.  Hug

Аз в момента препрочитам Зимата на нашето недоволство. Запленена съм, отново.

# 277
Аз днес приключих с "Топли тела" на Айзък Мериън и сигурно сега ще почна да чета "Въпросът и възражението" (що за превод  Crazy) на Патрик Нес.

# 278
  • на североизток от Рая
Благодаря ви, момичета - настървено се нахвърлям върху Стайнбек  Grinning

Ще помниш дълго прочетеното. Най-благородно ти завиждам.  Hug
 Аз съвсем скоро прочетох няколко книги на Стайнбек една след друга и си понаситих глада за стойностна литература. Ще ги чета пак след време. Но номер едно в класацията ми от книги на Стайнбек, си остава "На изток от рая". Не мога да опиша изживяванията си докато я четях. Не бях на този свят. Виждах героите с образ, цвят, все едно се запознавах с всеки един поотделно. Как само рисува този човек. Страхотен автор, неповторим. Мога още да пиша. Думите ми текат като река......

# 279
Хоп и аз тук, отдавна не съм писала, а напоследък да чета е основното ми занимание, ако даваха и пари за това - щях да съм милиардер  Mr. Green

В момента чета това:

Харесва ми, макар и на моменти да ми идват малко в повече ексцентричните вълнения, но иначе е доста приятна.

# 280
В момента чета "Москва не вярва на сълзи". Определено ми е интересна, за една вечер я преполових Laughing

# 281
  • София
Зачела съм "Шоколад"  Heart Eyes

# 282
Аз се завърнах успешно на поредицата ПЕСЕН ЗА ОГЪН И ЛЕД: Сблъсък на крале от Джордж Реймънд Ричард Мартин. Отново съм потопена в дворцови интриги, много крале, много лордове и рицари... и много силни жени  Grinning

# 283
Бил Брайсън "Записки от един малък остров", сестра ми каза, че бил много моден в Америка- аз не виждам сериозна причина за това, но все пак искам да го дочета и се чудя дали я има книгата в нета, качена в някои от сайтовете, понеже след няколко дни ще ми я вземат и няма май да мога да я дочета...пуу, как не обичам да чета от нета.....

# 284
  • София

Нещо не мога да запомня героите, обикновено в нейните книги са по двама - трима, тук са 7-8  Joy

Миналия петък си купих "Усмивка почти", отдавна се канех да прочета нещо нейно - много ме заплени, точно от такава книга имах нужда. Чете се леко, бързо и някакк си ти докосва душата. Утре мисля да отида да си взема друга.

Иначе сега чета "Да убиеш присмехулник", харесва ми.

Общи условия

Активация на акаунт