В момента чета....7

• 49 849
  • 738
  •   1
Отговори
# 255

На моменти ми е скучна, на моменти много интересна, но определено има много запомнящи се герои - и Атикус Финч, и трите деца много ми допадат!!!:)

# 256
  • на североизток от Рая
Тази книга от години ми бяга по тъч линията, за срам и позор  Blush Вчера я започнах и не мога да се откъсна!

Още един положителен глас за тази книга. Любимата ми!
 Пак ще я чета....скоро.

# 257
  • Ямбол
Започнах "Донеси ми главата на принца" от Роджър Зелазни и Робърт Шекли

Много свежа и забавна за лятото, добър избор! Peace
С тази книга започвам Зелазни. Не съм го чела досега. След известни проучвания реших да започна с тази трилогия. Надявам се да продължа. С твоето мнение, интересът ми се покачва нагоре.

За съжаление идните дни ще намаля темпото си на четене, че ми свършва отпуската и ще имам служебни четива и се страхувам това да не би да повлияе на новооткрития автор и жанр, но да видим...

# 258
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да не пропуснеш " Една нощ през самотния октомври". Не знам дали си видяла, но ги има в читанката.  Grinning

# 259
Stephen King

bag of bones Simple Smile

# 260
  • Варна/Лондон
''Торба с кости'' и предната спомената ''Дума Ки', са ми любими от този му период на Кинг.
 Аз съм на ''Любов по верме на холера''.

# 261
Съпругът ми изтегли цялата колекция от романи на Стивън Кинг просто го обожавам като автор след като приключа с него се захращам с поредицата Алекс Крос на Джеймс Патерсон

# 262
# 263
И аз съм на вълна Стивън Кинг.

# 264
  • София, България

# 265
  • Талант на 2012,2013 г.
От днес започвам:

"Към един незнаен бог"от Джон Стайнбек

# 266
  • София
Аз понеже съм тотално запленена от "На изток от Рая", та се чудя какво още да прочета от Стайнбек. Моля, препоръчайте ми друга негова книга.  Hug

# 267
  • Талант на 2012,2013 г.
"На изток от рая" беше първата ми негова книга. В процеса на четене установих, че някога съм я чела, но беше истинско удоволствие за мен отново да я чета. Сега освен тази, която съм започнала ме чака и "В неравна борба".Потрребителка от форума ми препоръча и "За мишките и хората".

Това е с което мога поне за сега да помогна. Peace

# 268
  • София
Карма, благодаря ти!
Аз и "Улица консервна" съм приготвила.  Grinning

Очертава ми се да редувам отделните части на Хари Потър със Стайнбек  Mr. Green

# 269
  • Талант на 2012,2013 г.
tonkabonka, предстоят ти прекрасни мигове... Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт