В момента чета....7

• 49 851
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
И аз много харесвам Арчибалд Кронин.

# 331
В момента завършвам ''Ридание'' на Маги Стийвотър. След това е ред на продължението ''Балада''.
Хубава история..., подходяща е за тези които четат фентъзи.

# 332
Започвам Софи Кинсела- Можеш ли да пазиш тайна. Не съм чела нищо от нея, но се реших да пробвам. Някой може ли да даде мнение?

# 333
  • София
Започвам Софи Кинсела- Можеш ли да пазиш тайна. Не съм чела нищо от нея, но се реших да пробвам. Някой може ли да даде мнение?

Със сълзи ще се смееш, страхотна книжка. Забавна, лека, увлекателна.
От любимите ми нейни.

# 334
Е аз пък започнах "Смях в залата", но как я оплю една девойка в съседна тема, добре че не съм чела др. книги на Вешин...не че и на мен не ми казаха,че тая му е най- слабата....

# 335
  • Пловдив
Най-сетне дойде ред на "Паула" от Исабел Алиенде.

# 336
Е аз пък започнах "Смях в залата", но как я оплю една девойка в съседна тема, добре че не съм чела др. книги на Вешин...не че и на мен не ми казаха,че тая му е най- слабата....

Аз я оплюх  Embarassed Много е готино от време на време пак да ме наричат девойка  Joy Joy Joy

Наистина е много слаба книгата. Това е моето мнение, но може някой да има и друго.

От Вешим съм чела обаче и "Нашингтон", на която се пукнах от смях и много ми хареса. За това че трябва да се пробва. Мисля все пак да опитам и с "Английския съсед" някой ден  Hug

# 337

Като стана на въпрос вече съм на третата част - "Вихър от мечове". Мнението ми е оформено още с първата книга. Много ми допадна стила, историята, разнообразието от герои и места. Понякога много се обърквам в това разнообразие, но магията си остава...  Rolling Eyes Не ме бива много в анализите, но мога да кажа, че тази поредица ще е ударът ми за тази година  GrinningWink

Третата част мисля ми е най-любимата, просто като емоции и развитие на действието няма равна.
Само като си помисля, че "Зимата иде" след някой и друг месец и съм готова за препрочит.  Mr. Green Тъй и ще направя де, някак си от декември нататък си мисля че ще е екста да се свиеш с книжките.
В момента успоред с Хари започнах и:

# 338
  • Galaxy 13197853088
"Мадоната от кафе Фиалка"
 а след това ще е 3-тата част -  "Неизживяното минало на един богаташ"

# 339

Като стана на въпрос вече съм на третата част - "Вихър от мечове". Мнението ми е оформено още с първата книга. Много ми допадна стила, историята, разнообразието от герои и места. Понякога много се обърквам в това разнообразие, но магията си остава...  Rolling Eyes Не ме бива много в анализите, но мога да кажа, че тази поредица ще е ударът ми за тази година  GrinningWink

Третата част мисля ми е най-любимата, просто като емоции и развитие на действието няма равна.
Само като си помисля, че "Зимата иде" след някой и друг месец и съм готова за препрочит.  Mr. Green Тъй и ще направя де, някак си от декември нататък си мисля че ще е екста да се свиеш с книжките.
В момента успоред с Хари започнах и:

Аз много харесвам една книга на Атанас Сейков за Япония

# 340
Благородно ти завиждам. Това е една от любимите ми книги. За първи път я прочетох много отдавна. След това съм я препрочитала много пъти. Надявам се да ти хареса. Приятно четене. Hug

Карма,благодаря  Hug

Започнах я, наистина ще е удоволствие, грабна ме веднага!

# 341
Започнах "Мен не ме е страх" на Николо Аманити и началото е страхотно!

# 342
От Вешим съм чела обаче и "Нашингтон", на която се пукнах от смях и много ми хареса. За това че трябва да се пробва. Мисля все пак да опитам и с "Английския съсед" някой ден  Hug

Прочети и нея. Ще ти хареса. Не е толкова силна като "Нашингтон", но има попадения.

Апропо, довечера по Канал 1 почва първият сезон на "Английският съсед" - от 22 часа. Приятно гледане!

# 343
Започнах Цифрова крепост на Дан Браун, след което мисля да продължа с Ангели и Демони  Flutter

# 344
Апропо, довечера по Канал 1 почва първият сезон на "Английският съсед" - от 22 часа. Приятно гледане!

И аз гледах някаква реклама...

Общи условия

Активация на акаунт