В момента чета....7

• 49 878
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

В момента чета това:

[/quote]

Аз ли бъркам или има и такъв филм... newsm78

# 346
Имало и филм или поне така ми каза продавачката в книжарницата, когато я купувах. Не останах  особено впечатлена от книгата, може би екранизацията й е по-приятна.

# 347
  • Варна
Имало и филм или поне така ми каза продавачката в книжарницата, когато я купувах. Не останах  особено впечатлена от книгата, може би екранизацията й е по-приятна.
http://www.imdb.com/title/tt0407998/

# 348
... може би екранизацията й е по-приятна.
Никак не е приятна (според мен) - най-меко казано...

Започнах

# 349
Аз приключих със Сидни Шелдън - Гневът на ангелите. В началото бях малко предубедена, но много ми хареса. Определено ще прочета и други негови книги Peace
Сега започнах "Дневници и нощници" на Иво Сиромахов. Доста е вулгарна, но пък страшно се забавлявам с нея Crazy

# 350
В началото съм на:

Увлекателна е !

# 351

На мен екранизацията ми хареса страшно много и имах много големи очаквания от книгата, но май ще се размина.... Rolling Eyes

# 352
  • Бургас
На вълна Стивън Кинг съм  :

smile_baby ,имам няколко книги на С.Шелдън, харесват ми.  Peace

# 353
# 354
Аз приключих със Сидни Шелдън - Гневът на ангелите. В началото бях малко предубедена, но много ми хареса. Определено ще прочета и други негови книги Peace
Сега започнах "Дневници и нощници" на Иво Сиромахов. Доста е вулгарна, но пък страшно се забавлявам с нея Crazy

На мен ми хареса "Лекарки" от С.Шелдън.  Peace

# 355
# 356
"Полет над кукувиче гнездо' - К. Киси. С противречиви впечатления съм за момента.

# 357
  • Пловдив
В момента дочитам "Трите книги - Демон, юда и магьосник" от Хедър Меспи, жанр фентъзи.
Струва ми се,че историята ще остане недовършена, но не можах да открия втора част или продължение на книгата..... newsm78

# 358
"Да убиеш присмехулник" - Харпър Лий....не очаквах да ми хареса толкова Mr. Green по принцип съм предубедена към "класиката" Mr. Green

# 359
  • Ямбол
"Да убиеш присмехулник" - Харпър Лий....не очаквах да ми хареса толкова Mr. Green по принцип съм предубедена към "класиката" Mr. Green
Тази книга и аз не съм я чела. Направи ми впечатление, че в "Слугинята", която сега дочитам, доста често се споменава. Мисля скоро да я прегледам.

Общи условия

Активация на акаунт