В момента чета....7

• 49 892
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Не знам дали е коментирано, но има филм Слугинята, като Стокет е сценарист ( в тандем). В имдб.ком има висока оценка, 8.1, но е все още нов и предполагам не е стигнал до Европа.
Аз не съм прочела книгата, в листа ми е.

# 361
Много свежа и забавна.

# 362
Оооо Удхаус съм го чела в оригинал - няма такъв смях! Трябва да чопна пак някоя от библиотеката, с години не съм го чела  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 363
# 364
Ето това, но ми е много тегава. Въпреки всичко мисля да я докарам до край Rolling Eyes

# 365
Аз я харесвам много тая книга Peace Дори оня ден я дадох на една приятелка да я чете. Wink

# 366
Аз я харесвам много тая книга Peace Дори оня ден я дадох на една приятелка да я чете. Wink

В списъка за четене ми е. Ще я избутам по-напред.  Peace

# 367
Направих си малка почивка от 2 дена след като изчетох "Колибата" и днес почнах "Аз съм номер четири" на Питакъс Лор  Sunglasses

# 368
Аз пък започнах "Смях в залата" на Вешим и първата част страшно много ми хареса, втората за сега не ми харесва никак, но първата е много добра, само дето не зацепих още от начало каква й е идеята Embarassed

# 369
Не съм чел цялата тема и моля да бъда извинен, ако е споменат: "Имало едно време на изток" на Георги Стоев.
Този е бил роден за писател. Съвсем сериозно. Дори и да не кореспондира с истината, това, което пише, то поне го пише по много завладяващ и лесно смилаем начин. Препоръчвам я!  Peace

# 370
  • Sofia
За днес съм си приготвила :

# 371
  • София
Удхаус ме е вадил от депресии - изчела съм всичко от него, че и по три пъти даже  Grinning  Цвилела съм от смях  Mr. Green Всичко за Бърти Устър ми е от любимо по-любимо - по-колоритен образ от него не съм срещала в други романи.

rendence , на мен пък много ми хареса За любовта и сянката. Зависи и на каква вълна си в момента...

# 372
  • София
Удхаус ме е вадил от депресии - изчела съм всичко от него, че и по три пъти даже  Grinning  Цвилела съм от смях  Mr. Green Всичко за Бърти Устър ми е от любимо по-любимо - по-колоритен образ от него не съм срещала в други романи.

rendence , на мен пък много ми хареса За любовта и сянката. Зависи и на каква вълна си в момента...

Ми да ми препоръчаш нещо  Flutter Все го подминавам, а знам, че не бива.
Последно попипвах Пълен напред, Джийвс ...

# 373
  • София
Вивиан, че то един роман ли е  Grinning
Ето линк по-долу - препоръчвам всичко с Джийвс и Устър. Виж и резюметата - където пише, че герой е Бъртрам Устър, значи няма да сбъркаш  Wink

http://www.helikon.bg/books/author/1614/

Фен съм на английския хумор, но не всички са му подвластни - майка ми например изобщо не можа да хареса Удхаус - не й било смешно и толкоз  Rolling Eyes

# 374
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вивиан, че то един роман ли е  Grinning
Ето линк по-долу - препоръчвам всичко с Джийвс и Устър. Виж и резюметата - където пише, че герой е Бъртрам Устър, значи няма да сбъркаш  Wink

http://www.helikon.bg/books/author/1614/

Фен съм на английския хумор, но не всички са му подвластни - майка ми например изобщо не можа да хареса Удхаус - не й било смешно и толкоз  Rolling Eyes

Тази също е много смешна, макар и героите да не са Джийвс и Устър:

http://www.helikon.bg/books/99/123632_zamakat-blandings.html#comments

Общи условия

Активация на акаунт