В момента чета....7

• 49 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Започвам

# 316
Отлагах, отлагах, отлагах, но сега вече почвам "Колибата" на Уилям Пол Йънг.

# 317
Мъжът ми я прочете "Колибата" за два дни на почивката. На мен не ми е в списъка, но ще видим...
Сега след Индия ("Богът на дребните неща") смятам да се пренеса в Норвегия с "Раци отшелници" на Анне Рагде, ще си направя експеримент. Знам, че след книга, която ми е харесала изключително много, по-добре да спра да чета малко, че после нищо не ми харесва... Но... ми се чете и започвам веднага. А след това ми се иска да избера нещо по-жизнерадостно...  Laughing

# 318
  • София
svet, ако не си чела "Берлинските тополи", започни с нея, тя е първата част преди "Раци отшелници" ...

# 319
О, мерси, NеDа. Едва сега вдиях, че е втората част от трилогия (взех я от библиотеката "случайно"). Не знам как щеше да ми се струва, ако бях започнала с нея, без да знам, че има първа. Но не се виждам да чета трилогия, не съм така търпелива... и не знам да търся ли другите две. Ако си ги чела - харесаха ли ти? 

# 320
  • София
"Сред злачни пасбища" видях, че е излязла, но още не съм я чела. Първите две ми харесаха, увлекателна история, добър стил и интересно изграждане на образите.

# 321
"Не съм такова момиче" Катрин Елиът

# 322
# 323
Отлагах, отлагах, отлагах, но сега вече почвам "Колибата" на Уилям Пол Йънг.
Въобще не ми хареса! Sick
Наслаждавам се на "Самотата на простите числа" на Паоло Джордано

# 324
Аз се завърнах успешно на поредицата ПЕСЕН ЗА ОГЪН И ЛЕД: Сблъсък на крале от Джордж Реймънд Ричард Мартин. Отново съм потопена в дворцови интриги, много крале, много лордове и рицари... и много силни жени  Grinning

Браво, продължавай смело напред! Ще чакам мнение.  Flutter
Аз съм на препрочит в момента и по-точно:

# 325
Започвам:

# 326
  • Талант на 2012,2013 г.
Благородно ти завиждам. Това е една от любимите ми книги. За първи път я прочетох много отдавна. След това съм я препрочитала много пъти. Надявам се да ти хареса. Приятно четене. Hug

Аз започвам:"Гъмп син" от Уинстън Грум.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 17:31 от Карма135

# 327

Те не бяха ли поредица от 6-7 книги? Мисля, че съм ги чела като тийнейджърка  newsm78

Аз установих, че лятото книга не пипвам, от май не съм чела нищо  Blush Днес се запасих с книжки от библиотеката и довечера ги мятам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 328
Аз се завърнах успешно на поредицата ПЕСЕН ЗА ОГЪН И ЛЕД: Сблъсък на крале от Джордж Реймънд Ричард Мартин. Отново съм потопена в дворцови интриги, много крале, много лордове и рицари... и много силни жени  Grinning

Браво, продължавай смело напред! Ще чакам мнение.  Flutter

Като стана на въпрос вече съм на третата част - "Вихър от мечове". Мнението ми е оформено още с първата книга. Много ми допадна стила, историята, разнообразието от герои и места. Понякога много се обърквам в това разнообразие, но магията си остава...  Rolling Eyes Не ме бива много в анализите, но мога да кажа, че тази поредица ще е ударът ми за тази година  GrinningWink

# 329
  • Талант на 2012,2013 г.
"Замъкът на шапкаря" е поредица от три книги.

Ноооо...какви книги самооо... newsm10

Общи условия

Активация на акаунт