Помощ в търсенето на работа-13

• 59 995
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Звучи малко менте. Май нямат право да го правят ако не са регнати в БГ. Почасово/плавашо--кол център. Има и само с английски език. И с български само има.

Ако изскочи такава работа само с български, ще помоля за едно подшуш.  Blush

# 721
пък и немския ти се отдава някак си  Mr. Green

абе и аз си мислех така, преди онзи тест Mr. Green

в наша защита с мишенцето държа да подчертая, че този тест не е от Немция, а от Австрия, демек не тестват немски, а австрийски, така че колежката си запазва работата, ама аз съм на косъм, че съм австрийска компания за сега Embarassed Joy

иначе го разпространих сред приятели и още няма 40 от 40, което ми дава увереност, че тестът е бъгав Laughing

сега ме засрами публично, защото имам и ÖSD   Embarassed  Laughing

за да не става пак дискусия за езиците, да кажа на hakama, че за мен това не ми изглежда нещо свястно. Подобно може да намериш и с БГ агенция  Peace

съжалявам искрено  bouquet smile3505, нека горният пост да се чете само за мен

просто за мен австрийският си е отделен език Embarassed

а за всички, които търсят парт тайм, да погледнат в джобса, вчера или днес мернах нещо като изискването беше висока степен на владеене на български език, работата беше писмена нещо като коригиране ли беше, набиране ли беше не съм сигурна, даже не знам как попаднах на него

парт тайм може да се работи и в колцентровете на кеш колекторите също, там само трябват здрави нерви

# 722
  • София
petita, всичко е в кръга на шегата, надявам се всички да го приемат така  Peace Леко да поразведрим темата  Wink Никой не е безгрешен. Аз и в тест по бг.ез. сигурно ще направя повече грешки  Hug

Важното е всеки да намери своето професионално поприще. Аз лично се възхищавам от хора, които упражняват с кеф професии си.
Имам любима продавачка в магазина до нас и хигиенистка в работата. Чудесни жени, все едно това е професията на живота им  (може и така да е) Hug Педиатърката на сина ми напр. е родена за лекар...и още много, много примери  Peace

# 723
...а за всички, които търсят парт тайм, да погледнат в джобса, вчера или днес мернах нещо като изискването беше висока степен на владеене на български език, работата беше писмена нещо като коригиране ли беше, набиране ли беше не съм сигурна, даже не знам как попаднах на него

...

май не ще да е било за София или пък не джобса  Rolling Eyes

# 724
  • София
точно за Сф беше. "Коректор" или нещо такова  Rolling Eyes

# 725
ами ако си спомните в коя секция - "свиркайте"; прегледах съответните и нищо...

# 726
Може би говорят за тази обява - http://www.jobs.bg/f1244152

# 727
Звучи малко менте. Май нямат право да го правят ако не са регнати в БГ. Почасово/плавашо--кол център. Има и само с английски език. И с български само има.

Ако изскочи такава работа само с български, ще помоля за едно подшуш.  Blush
+1. Аз се интересувам и от този с английския  Praynig

С добро владеене на български съм виждала обяви, най-често дистанционни, за въвеждане информация в сайтове, добавяне на артикули и тн.

Като са я видели 2500+ души, май няма много смисъл да се  пуска сиви...? Grinning

# 728

Аз кандидатствах по тази обява,защото имам средно техническо образование, макар и завършено много отдавна. Освен това съм магистър по българска филология с голям опит/почти 20 години/. Това ме накара да мисля, че съм подходяща, но уви, не ми се обадиха. Сигурно смятат, че съм дърта, иначе не си го обяснявам....  Laughing Май ще пробвам в кол център с български език, ако има работа от вкъщи... Rolling Eyes

# 729
Няма как работата за кол център да е от вкъщи. Ние не работим позиции само с английски, трябва да се следи джобс.

# 730

Аз кандидатствах по тази обява,защото имам средно техническо образование, макар и завършено много отдавна. Освен това съм магистър по българска филология с голям опит/почти 20 години/. Това ме накара да мисля, че съм подходяща, но уви, не ми се обадиха. Сигурно смятат, че съм дърта, иначе не си го обяснявам....  Laughing Май ще пробвам в кол център с български език, ако има работа от вкъщи... Rolling Eyes

Кандидатствала съм и аз за Коректор. При условие, че именно и коректорска работа ми влизаше в задълженията в една от фирмите, където работих не ми се обадиха.
При мен вероятно са стряскащи многото магистратури  Stop

# 731
Няма как работата за кол център да е от вкъщи. Ние не работим позиции само с английски, трябва да се следи джобс.

Следя джобс редовно. Има шанс да е от вкъщи за кол център, попитах осведомени Simple Smile. Няма как да работя навън, ако можех, нямаше да съм в пенсия по болест и да си напускам моята работа. Това малко затруднява намирането на работа, но ще пробвам, все някъде може да стане Simple Smile
kokonut, не виждам причина магистратурите ти да стряскат, би трябвало да е плюс даже, според мен....и аз пробвах за коректорска работа и не ми се обадиха, естествено. Mr. Green Чудя се понякога какъв ли трябва да е назначеният кандидат - магистър, с опит...все е малко...тогава какво още?... Rolling Eyes

# 732
Мами, моля ви, помогнете ми с идеи за допълнителна работа!!!!

Нещо сигурно в интернет - анкети, друго!? smile3547 smile3547 smile3547

# 733
Аз писах за магистратурите Simple Smile

dinque
, нещо подобно? http://www.jobs.bg/c142766 

Последна редакция: чт, 15 сеп 2011, 14:23 от Анджелина

# 734
  • София
Следя джобс редовно. Има шанс да е от вкъщи за кол център, попитах осведомени Simple Smile. Няма как да работя навън, ако можех, нямаше да съм в пенсия по болест и да си напускам моята работа. Това малко затруднява намирането на работа, но ще пробвам, все някъде може да стане Simple Smile

такова животно кол център от вкъщи няма. В кол центровете тел. линии са на принципа на централите т.е. има си фиксирани номера, които са свързани и ако на един линията е заета, разговорът се прехвърля на друг, подобно е на диспечерските пунктове на БП и т.н. Няма как да стане или поне ще е супер трудоемко, да включат твой тел. към цялата тази с-ма.

Общи условия

Активация на акаунт