Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 790
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Когато моите тръгваха на ясла, GP-то ми даде направления, само едното не се покриваше от касата. Сега не знам дали нещо друго е влязло или излязло от касата. Най-добре си питайте док.

# 181
  • София
И на нас ни предстоят изследвания за ясла,но почти съм убедена,че се издават направления от педиатърката и си заплащаш само 2лв. такса  newsm78 Нека някой да ме поправи ако греша  Heart Eyes
И аз така си мисля, ама ... нищо чудно и да се плащат някой от изследванията а само кръв и урина да е безплатно. Дано се включат по информирани мами  Hug.

# 182
  • София
   И двата последни поста на момичетата, споделили за изследванията за яслата са  ми много полезни   bouquet - не знаех, че тези изследвания се покриват(поне частично) от ЗК.
Ще се радвам и още мнения по въпроса да прочета ин да преценя дали си заслужава покупката на този ваучер http://www.goldendeals.bg/deals/cibalab-kompleksno-izsledvane-detska-gradina

# 183
  • София-Младост
И на нас ни предстоят изследвания за ясла,но почти съм убедена,че се издават направления от педиатърката и си заплащаш само 2лв. такса  newsm78 Нека някой да ме поправи ако греша  Heart Eyes
И аз така си мисля, ама ... нищо чудно и да се плащат някой от изследванията а само кръв и урина да е безплатно. Дано се включат по информирани мами  Hug.
За съжаление зависи от педиатъра.  Миналата година, когато правих изследвания за ДГ, направление получих само за едно от исканите изследвания, защото бяхме правили кръв+урина през годината. Платих си всичко в частна лаборатория, но ми се върти много по-малка сума от тези 43-47 лв. в Цибалаб.
Първо говори с педиатъра, ако ви даде направление тези 22лв са ти излишни.

# 184
... И каква е разликата между бизнес-конфликти между фирмите и лъгане на клиенти? ...

Разликата е голяма, странно е, че не знаете.
Не мисля, че някой ще престане да купува от сайта, при положение, че 99 на сто от потребителите изказват положителни мнения в темата, а единственото отрицателно е от партньор на сайта, за когото също е пълно с отрицателни мнения. Не съм купувала нищо от далавера.бг, но не виждам причина да не им вярвам колкото и на останалите сайтове. Междуфирмените отношения рядко оказват пряко влияние върху крайния потребител. В момента се сещам за две огромни вериги супермаркети, които традиционно бавят с месеци плащанията към доставчиците си, но клиентите им не са били лишени нито от сирене, нито от кисело мляко. Тези отношения не се развяват по форуми, има си други пътища за решаването им.

Цитат
Нали ако ресторанта, напълно с правото си, откаже да обслужи всички с ваучери от Далавера, защото не са получили парите си от тях, всички тук ще "изреват" как не могат да си ползват ваучерите и са излъгани от Далавера!
И какво става?
Странно ми е и не проумявам как може да защитавате сайта в случая (и всички големи супермаркети, които бавели плащанията към доставчиците си)! Едните нямали пари да платят на време, а от другата страна, какво? За здраве ли да работят, на тях не им ли трябват пари? Ако бях на мястото на ресторанта нямаше да обслужа нито един клиент от Далавера, да видим тогава...
Няма да споря повече, това е моето мнение. Аз държа на честите отношения и се дразня от такива, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера и може да си правят каквото поискат...

Peaceподкрепям

# 185
Като чета в последно време коментарите и публикациите и от личните ми наблюдения през последните 2-3 седмици ще се окаже вярна прогнозата ми от преди 3 месеца, че този пазар ще се срине с по-бързи темпове от темповете с които се разви.
Бях наистина доволна от една пицария, но сравнете офертите от преди 3-4 месеца и сега. И тогава и сега цените им са намалени с 50 % с тази разлика, че тогава това което можеше да купиш за 8-9 лв., сега струва 13-15 лв. Същото е положението и с туристическите оферти особено тези за екскурзии в чужбина. Да не говорим за китайските часовници и бижута Сваровски, които в тези сайтове се предлагат с 400-500 % надценка.

След използването на около 40-50 ваучера от НГ досега, ние определено бяхме дотук.
Пожелаваме на всички, които продължат единствено и само успешни сделки!

почивните дни ходих на гости в една приятелка и по пътя какво прочетох и привлече вниманието ми: надписа на една витрина намираща се в центара на София ( все пак) - ПОДСТРИГВАНЕ - 6 ЛВ.; МАНИКЮР - 8 ЛВ.
без ваучер...просто ей така отиваш и си правиш маникюр
 Thinking....замислих се над обявените реални цени  тук в колективните пазарувания

# 186
Момичета някой да сподели мнение за тази оферта:
Голяма и вкусна пица по избор само за 2.80 лв, вместо за 7 лв, от "АТМ" ресторант!
http://bg.kolektiva.net/sofia/?gclid=CJXS_5f-0KoCFZQm3wod-mkD0Q

Някой да е бил там? Много евтино ми се струва, дали ще е хубаво?

# 187
  • София
Според мен, изследванията за ясла се поемат от здравната каса, плаща се само потребителска такса. Единственото платено е изследването на кръвта на единия родител, не помня васерман ли беше, но то е задължително и се плаща.

# 188
  • София-Младост
Според мен, изследванията за ясла се поемат от здравната каса, плаща се само потребителска такса. Единственото платено е изследването на кръвта на единия родител, не помня васерман ли беше, но то е задължително и се плаща.
Отговор на НЗОК на въпроса, дали дали изследванията, които се правят на децата за постъпване в ясла се покриват от здравната каса и личният лекар следва ли да ни даде направление за тях.Изследванията за Васерман на един от родителите поемат ли се от здравната каса.

-Уважаема г-жо , съгласно Наредба № 3 от 5.02.2007 г. за здравните изисквания към детските градини и програма „Детско здравеопазване”, НЗОК заплаща едно изследване на хемоглобин, брой еритроцити, брой левкоцити, MCV, MCH, MCHC, хематокрит, СУЕ на дете на 3-годишна възраст и 1 път годишно - изследване за чревни паразити - за деца от 2 до 7-годишна възраст, извършени по реда на Националния рамков договор, в лаборатории, сключили договор с НЗОК. НЗОК заплаща само изследванията по повод заболяване и тези, включени в профилактичните прегледи на децата. Изследването RPR (или Васерман) се заплаща от пациента, ако той няма направление.

Само да вметна, че васерман е само за ясла, за ДГ не се изисква.

# 189
  • в града на вечния купон
Голяма и вкусна пица по избор само за 2.80 лв, вместо за 7 лв, от "АТМ" ресторант!

и аз гледах тази оферта, но ми се струва малък грамажа за голяма пица newsm78

# 190
  • София

Аз пък гледах снимки на заведението, ами ... нещо не ми вдъхва доверие.

# 191

\

И аз и се чудя на тази сделка, но да си взема пицата за в къщи.  newsm78

# 192
  • Sofia
Като чета в последно време коментарите и публикациите и от личните ми наблюдения през последните 2-3 седмици ще се окаже вярна прогнозата ми от преди 3 месеца, че този пазар ще се срине с по-бързи темпове от темповете с които се разви.
Бях наистина доволна от една пицария, но сравнете офертите от преди 3-4 месеца и сега. И тогава и сега цените им са намалени с 50 % с тази разлика, че тогава това което можеше да купиш за 8-9 лв., сега струва 13-15 лв. Същото е положението и с туристическите оферти особено тези за екскурзии в чужбина. Да не говорим за китайските часовници и бижута Сваровски, които в тези сайтове се предлагат с 400-500 % надценка.

След използването на около 40-50 ваучера от НГ досега, ние определено бяхме дотук.
Пожелаваме на всички, които продължат единствено и само успешни сделки!

почивните дни ходих на гости в една приятелка и по пътя какво прочетох и привлече вниманието ми: надписа на една витрина намираща се в центара на София ( все пак) - ПОДСТРИГВАНЕ - 6 ЛВ.; МАНИКЮР - 8 ЛВ.
без ваучер...просто ей така отиваш и си правиш маникюр
 Thinking....замислих се над обявените реални цени  тук в колективните пазарувания

не зная дали това е някаква атака към сайта dalavera.bg, но ще кажа личното си мнение. почивахме това лято с ваучери от този сайт, никакви проблеми не сме имали, нито сме били третирани като с ваучер, имам предвид зле. собственика на хотела също не е казвал да е имал проблеми със сайта.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 16:29 от vaflichka

# 193
  • София
За съжаление зависи от педиатъра.  Миналата година, когато правих изследвания за ДГ, направление получих само за едно от исканите изследвания, защото бяхме правили кръв+урина през годината. Платих си всичко в частна лаборатория, но ми се върти много по-малка сума от тези 43-47 лв. в Цибалаб.
Първо говори с педиатъра, ако ви даде направление тези 22лв са ти излишни.
Mиналата година бяхме забравили да направим тези изследвания след 2-месечното прекъсване през лятото и първия ден върнаха малкия от детска градина. Педиатърката ни даде направление за изследванията, но се оказа, че за резултатите се чака около 1 седмица, а на нас ни трябваха по най-бързия начин. Тогава мъжът ми плати около 15лв. мисля, не помня за едното или за двете изследвания и на другия ден резултатите бяха готови. Така че, тези 43 лв. ми се виждат множко, а 22 лв. също.

# 194
  • София

И аз и се чудя на тази сделка, но да си взема пицата за в къщи.  newsm78

Нали видяхте къде се намира? От прозорците на хотела се вижда атомния център преди Метро. Явно е до бившия Завод за изчислителна техника (може да му бъркам името). Все пак, ако живеете в онзи край на София, може и да ви е удобно.  newsm78

Има много изгодна оферта за пици на Дон Домат, за ресторантите им до ЦУМ и новия(още неотворен) на Дондуков. И са с валидност до края на годината. Вече си взех  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт