Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 697
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • sf
Извинете, ако е обсъждана тази оферта http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=287
но някой да е ходил, да даде отзиви? Днес си запазих час за петък, но по телефона мацката беше толкова дръпната, че чак се чудя дали да ходя  Joy

# 511
А пък аз току-що се връщам от ползването на този ваучер: Маникюр с OPI лак само за 4 лв, вместо за 12 лв, в студио за красота "Силви"!

Е няма такъв ужас!  Tired
Айде и аз да добавя, имах същият ваучер, вчера се обадих да запиша час...
Имаше преди време от същия салон Силви оферта за поставяне на шилак.
Та няма никакъв шилак, работят с някакви ментета. На мен ми се отлепи за 1 ден! Освен всичко имаше и объркване с часовете.

По повод офертата със Шилака то беше Гел-лак всъщност  newsm78 и този лак, който трябваше да трае около 10 дни минимум, изтрая ден - олюпи ми се 3 часа по - късно и разбира се писах на Колектива  #2gunfire единственият отговор беше да им пиша подробности ?!?! И после разбира се - нищо Thinking

# 512
  • София-Младост
Някой да е бил в рибния ресторант на Славейков? http://www.lapni.bg/offer/795/РИБНО-ДЕЖА-ВУ-Опитайте-отново-вкусната-риба-Тилапия-в-кора-от-мащерка-Чаша-бяло-вино-от-ресторант-FISH-FRESH-Slaveykov-само-за-4.80-лв

Рибата тилапия е много гадна  Sick
В този ресторант специално или по принцип? Защото тилапията вкъщи панирана примерно се консумира с удоволствие.

# 513
  • Някъде на път....
.................................
По повод офертата със Шилака то беше Гел-лак всъщност  newsm78 и този лак, който трябваше да трае около 10 дни минимум, изтрая ден - олюпи ми се 3 часа по - късно и разбира се писах на Колектива  #2gunfire единственият отговор беше да им пиша подробности ?!?! И после разбира се - нищо Thinking
Аз получих отговор от Колектива, че ще ми върнат парите.  Peace
Но кой ли ще ми върне изгубеното време и скъсаните нерви............  newsm78

# 514
.................................
Аз получих отговор от Колектива, че ще ми върнат парите.  Peace
Но кой ли ще ми върне изгубеното време и скъсаните нерви............  newsm78
Охо, минало заминало... Изобщо не съм мислила за опция връщане на пари.

# 515
Никой не даде мнение за Магнифико. Има ли отзиви?
Aз бях на фотоепилация в Магнифико преди един месец. Беше ми втора процедура. Първата я правих на друго място и резултата беше наистина неочакван и за мен - оплешивях, ама мноооооого. След процедурата в Магнифико не виждам разлика ...  ooooh! И аз сега съм в дилема, за къде да купувам ваучер  newsm78

А къде си била първия път ( от където си била доволна) ?

# 516
  • софия
Вчера бях на първа процедура в Милано. Впечатлението ми е малко противоречиво, тъй като нямам база за сравнение, но сравнявам със споделеното от вас. Щракна ме 2 пъти по около 7 пъти; имам бенка, не я намаза с нищо  Confused Попитах и ми каза, че ще внимава и там няма да щраква. Не знам. Направи ми картон, но нищо не ми обясни, нито ме пита за каквито и да било заболявания и съответно дали е подходящо или не да правя фото. Не, че не съм чела, но не всеки го прави, нито е длъжен да предварително да се образова. А имам още 4 ваучера Thinking

# 517
Някой да знае дали е публикувано някъде кой е изтеглен от томболата на студио Савана..?  newsm78

Не знам дали някой ти е отговорил, ето от страницата на Савана - Печелившият от организирата от Студио SAVANA томбола, беше изтеглен на 22.08.2011г. в присъствието на нотариус.

Щастливецът спечелил голямата награда ( пакет от 7 процедури фотоепилация на зона по избор ) е притежател на телефон с номер: 0884 355 ХХХ и код от смс 2S7QZ

Харесах си тези торти - Парче от уникална торта и фреш за 3 лв, вместо за 6.75 лв, от &q … ot;SkyLine"!. И без това в сладкарниците повечето торти са над 3 лева, само в Неделя май имат някакви намалени за деня, не знам защо някой не се сети да пусне оферта за тях, така че фреша излиза без пари.

# 518
Някой да знае дали е публикувано някъде кой е изтеглен от томболата на студио Савана..?  newsm78

Не знам дали някой ти е отговорил, ето от страницата на Савана - Печелившият от организирата от Студио SAVANA томбола, беше изтеглен на 22.08.2011г. в присъствието на нотариус.

Щастливецът спечелил голямата награда ( пакет от 7 процедури фотоепилация на зона по избор ) е притежател на телефон с номер: 0884 355 ХХХ и код от смс 2S7QZ

Благодаря,не съм аз  Peace  хахах

# 519
  • Враца
а някоя от вас помни ли как се казва този фризьорски салон, който е в една пряка на позитано,, за който преди 2-3 месеца имаше оферта за 10 лв измиване, подстригване и сешуар?

аз съм мн доволна от там, фризьорката-Цвети, беше изключително мила, внимателна и професионално работеща, спечели ме за клиент, но.... как се казваше пустия салон, та да го намеря и да звънна за час.... newsm78

# 520
  • о`майна лунна нощ е
Нали си била там с ваучер. Влез си в профила в сайта, от който си го закупила. Там би трябвало да ти стои информацията от електронния ваучер - адрес и телефон на салона. Другият вариант е да си преровиш пощата. Повечето сайтове пращат инфото и там.

# 521
  • Враца
Нали си била там с ваучер. Влез си в профила в сайта, от който си го закупила. Там би трябвало да ти стои информацията от електронния ваучер - адрес и телефон на салона. Другият вариант е да си преровиш пощата. Повечето сайтове пращат инфото и там.

мерси, ама не помня от кой сайт беше, аз доста пазарувам така и те са толкова сайтове... а пощата все я трия да не се пълни...
нищо де, все някой тук ще се сети и ще удари едно рамо  Grinning

# 522
  • София
Здравейте,

Някой използвал ли е ваучер за масаж при Петров Фемили ООД?

Преди около 2 седмици си записах час за снощи за 18.30 ч. Тръгнах да търся салона и не можах да го открия. Докато обикалях ул. Костенски водопад, звъних на телефонния номер от ваучера, за да попитам къде е номер 21, на който уж е салона. Никой не отговори на телефона. Днес пак звъня - пак никой.
Съществува ли този салон?
Ваучера купих от Happy Deal.

# 523
Обади се в офиса на Happy Deal.

# 524
  • София
Аз бях в студио Белиз само веднъж, на мишници, исках да видя как стоят нещата (че съм си махала космите в 3-4 салона и ми беше любопитно)...още като влязох, ме гледаха странно, бяха се наредили някакви момчета около рецепцията (или там както се казва) и зяпаха не особено учтиво, все едно не бях от тази планета...както  да е, самото момиче беше учтиво, но цъкна точно 3 пъти с апарата ( време на работа за 2те подмишници- под 1 минута!); за сравнение- в Но мас Вейо в Изток процедурата ми траеше 10 минути.

Общи условия

Активация на акаунт