Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 726
  • 725
  •   1
Отговори
# 480

Искам и да попитам дали има отзиви за студио J'adoore. Офертата е за подстригване и сешуар: http://bg.kolektiva.net/sofia/podstrigvane-podhranvascha-terapij … i-seshoar-za.html

В някоя от предишните теми имаше отзиви и не бяха особено добри-като цяло за салона, обстановката..

# 481
  • София
Купих си ваучер за плитка в салон "Магама" от Niesme http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMzI4 . И вчера звъня да си запазя час на посочения телефон, там човека не беше и чувал за такова нещо. След малко пак звъня, защото реших, че аз нещо съм сбъркала при набирането и... познайте човека отсреща само, където не ме напсува. Добре, че същата оферта се предлагаше и от Ofertomat, та от там взех истинския телефон на салон Магама. Да не говорим, че в Niesme и местоположението на салона на картата е сбъркано... ooooh! Просто нямам думи. Още като си купувах ваучера им писах да си оправят картата, но никаква реакция. Сега остава и като отида да ми направят плитката да се окаже, че има някакъв проблем с ваучера...  Thinking

# 482
Купих си ваучер за плитка в салон "Магама" от Niesme http://www.niesme.bg/team.php?id=WRMzI4 . И вчера звъня да си запазя час на посочения телефон, там човека не беше и чувал за такова нещо. След малко пак звъня, защото реших, че аз нещо съм сбъркала при набирането и... познайте човека отсреща само, където не ме напсува. Добре, че същата оферта се предлагаше и от Ofertomat, та от там взех истинския телефон на салон Магама. Да не говорим, че в Niesme и местоположението на салона на картата е сбъркано... ooooh! Просто нямам думи. Още като си купувах ваучера им писах да си оправят картата, но никаква реакция. Сега остава и като отида да ми направят плитката да се окаже, че има някакъв проблем с ваучера...  Thinking

Смятам,че няма да имаш проблеми в салона:)

# 483
  • София
Дано да си права, radi!  Peace

# 484
Никой не даде мнение за Магнифико. Има ли отзиви?
Aз бях на фотоепилация в Магнифико преди един месец. Беше ми втора процедура. Първата я правих на друго място и резултата беше наистина неочакван и за мен - оплешивях, ама мноооооого. След процедурата в Магнифико не виждам разлика ...  ooooh! И аз сега съм в дилема, за къде да купувам ваучер  newsm78

# 485
  • Sofia
Някой да е бил на море в този хотел: http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=391&aff_id=MTMwNDAyMzU1NDI5Rolling Eyes

# 486
  • Sofia
Момичета, някой прал ли си тапицерията на колата при “ГЕТА 07” ООД в кв. Овча купел?

Визирам тази оферта - http://-spam129-Izpirane-tapitseriyata-na-lek-avtomobil-samo-za-39lv.-o244.html

Звънче,, ще се възползвам и от препоръчаната от теб оферта, но какво означава - и дезинфекция, освен почистване, доста претенциозно ми звучи  Mr. Green

# 487
  • Някъде на път....
А пък аз току-що се връщам от ползването на този ваучер: Маникюр с OPI лак само за 4 лв, вместо за 12 лв, в студио за красота "Силви"!

Е няма такъв ужас!  Tired
Тръгнах си по средата на "оформянето" на нокътната плочка...
Възмутена съм! Ама много!  Close

Девойката се прозяваше насреща ми, държеше се сякаш съм някаква натрапница....  Sad
И особено след като казах: "Ами аз смятам да спрем до тук, ще пропусна останалата част от офертата, не ми се рискува!"
И девойката каза: "Така ли?  Rolling Eyes Ами... вратата е отворена, никой не задържам насила тук! "

# 488
  • о`майна лунна нощ е
 newsm09
Виждам, че офертата е изтекла, но може да се оставят коментари под нея. Дори и случайно, твой отзив там може да бъде прочетен, така че използвай полето и ги насоли, както трябва.

# 489
  • Някъде на път....
`ТуиГ , смятам да пиша и на Колектива....
Това ми е първия провален на 100 % ваучер.  Sad
Освен платената цена, имам 1 час загубено време и 3 нокътя с различни дължини..... Tired
Добре, че не стигнахме до лак - направо не ми се мисли как ли щеше да изглежда.....  Sad

# 490
  • София-Младост
А пък аз току-що се връщам от ползването на този ваучер: Маникюр с OPI лак само за 4 лв, вместо за 12 лв, в студио за красота "Силви"!

Тръгнах си по средата на "оформянето" на нокътната плочка...
Възмутена съм! Ама много!  Close

Девойката се прозяваше насреща ми, държеше се сякаш съм някаква натрапница....  Sad
И особено след като казах: "Ами аз смятам да спрем до тук, ще пропусна останалата част от офертата, не ми се рискува!"
И девойката каза: "Така ли?  Rolling Eyes Ами... вратата е отворена, никой не задържам насила тук! "
Айде и аз да добавя, имах същият ваучер, вчера се обадих да запиша час...първо бил до 15-ти, после се оказа че е до 25-ти август(след две мои позвънявания,нищо че казаха че ще ми звъннат)...вяла  и отегчена беше отсрещната страна по тел., нямало часове повече свободни. Питам какво правим в такъв случай...ами...мълчи...от кой да си поискам парите... щом съм била купила ваучер не мога да го върна...ако искам да съм отишла в сряда в 10,00, но да съм била точна, че не знам си какво...казах добре и затворих тел. След това се обдих на Колектива и написах мейл, че искам да върна този ваучер, отговиха ми че в 14-днвевен срок ще ми върнат парите.

# 491
  • Viena
Не е истина просто,няма такива случки.

# 492
  • Някъде на път....
Ала-Бала, моя час беше за 10:00, Спящата маникюристка пристигна в 10:10.
Това не беше болка за умиране... на всеки се случва да закъснее....
Но отношението след това.....  Crazy

Щом си тръгнах без да дочакам описаното в офертата "Прекрасно оформена нокътна плочка, изрядно изрязани кутикули, жив цвят с истински блясък! Познато ли ти е усещането, когато ръцете ти изглеждат здрави, поддържани и красиви – за теб самата и за всички други е истинско удоволствие да ги гледаш................."
Това ми се струва направо смехотворно сега като си гледам ръцете - егати смешниците!  ooooh!

# 493
 t_ilieva съчувствам ти искрено, пиши на Колектива, опиши им случката, вярвам, че ще се отзоват Rolling Eyes

# 494

Айде и аз да добавя, имах същият ваучер, вчера се обадих да запиша час...
Имаше преди време от същия салон Силви оферта за поставяне на шилак.
Та няма никакъв шилак, работят с някакви ментета. На мен ми се отлепи за 1 ден! Освен всичко имаше и объркване с часовете.

Общи условия

Активация на акаунт