Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 841
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София

А иначе Таня67 е права това е долу по стълбите ( чак пак мазе Simple Smile доста е просторно)

Така си го наричаме  Laughing. Поне 10 години все "в мазето" се събирахме  Laughing. Нищо лошо не влагам в думата. А щом и сега е добра кухнята - това е добре. Но с това работно време.... Освен служители в работно време, не виждам кой друг би отишъл.  newsm78  А вечер се пълнеше и то много.

Но не съм ходила вечер.

Ами то няма вечер. Работи до 20 часа от понеделник до петък.  Laughing

# 556
Видях че има желаещи да споделя преживяванията си от вчера по тези оферти: http://www.dalavera.bg/364/manikyur-i-pedikyur-s-kamani-swarovsk … 52-lv-81-otstapka и http://bg.kolektiva.net/sofia/1-chas-zabavlenie-i-grizha-za-vash … o-dete-a-teb.html. Аз не съм чела другите отзиви за Германи, защото бяхме на почивка и от поне 2 седмици съм ви изпуснала от поглед.
Първо, за да си използвам ваучерите 3 пъти ми сменяха часа за маникюр и педикюр, като всеки път изрично подчертавах, че имам ваучери и за почасово гледане на дете и трябва да отменят и часовете за тях. Отиваме ние вчера (аз исках да е преди морето, но няколко часа преди запазения ми час получих смс, че часа ми се отменя, защото им се счупила пилата) и там попадаме на фризьорката. Тя доста време се чуди какво да правят детето, защото клубчето им било в основен ремонт, а навън бяха децата от детската градина и яслата. Накрая оставиха дъщеря ми, която е почти на 4 години при ясленчетата в едно оградено пространство 2 на 2 метра.
Аз бях взела 2 ваучера, защото предположих че за маникюр и педикюр ще са необходими поне час и половина (поне досега е било така), но с изненада установих, че 1 час беше достатъчен. Точно като за 10 лева - няма соли във ваничката, лака ми го разрежда 3 пъти, а камъчетата паднаха още преди да съм си тръгнала от там.
След като приключих с моя ваучер отидох и си взех детето даа не седи при ревящите бебета и я отведох в открития детси кът. Там аз сърших тяхната работа и я гледах още един час, като междувременно бях поръчала шницела с картофките да го приготвят. При празно заведение им отне половин час  Shocked, но поне беше вкусно. Отделно от чакането имаше и проблем с това какво да бъде питието - било чаша вино, но в офертата пише просто питие. Все пак бяха добри и ни дадоха по едно безалкохолно.
Малко дълго стана  Embarassed, но ще ме извините!

# 557
Отзиви за салон Амон Ра - офертата звучи добре http://hito.bg/podstrigvane-izmivane-i-seshoar-samo-9lv-v-studio … -amon-ra?aff=111?...

# 558
  • Някъде на път....
Момичета, днес купих това: Помогни на Любчо! Подари роза за 20 лв.!

И съм много горда със себе си!  Peace

# 559
Момичета Hug,
Отдавна не съм следила сделките Embarassed Спешно ми трябва оферта за уикенд в хотел с басеин/СПА, нещо в Сандански или по планинските курорти, но не на морето. Моля тези от вас които следят къде какво има да ми помогне  Praynig
Предварително много благодаря  bouquet

# 560
Здравейте,

някой бил ли е в семеен хотел Къщата, Рибарица: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=386&refid=23574&webid=67

или Игъл Рок Комплекс, Бели Искър: http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=396&refid=23574&webid=67

Търся почивка в района на Велинград, Рибарица, Тетевен или Сандански. Някой може ли да препоръча нещо изпробвано?

Благодаря предварително!

http://niesme.bg/team.php?id=WRNDMy - Екскурзия до Троян, Черни Осъм, Шипково, Рибарица и Тетевен само за 58 лв.

Върши ли работа? Simple Smile

# 561
Момичета Hug,
Отдавна не съм следила сделките Embarassed Спешно ми трябва оферта за уикенд в хотел с басеин/СПА, нещо в Сандански или по планинските курорти, но не на морето. Моля тези от вас които следят къде какво има да ми помогне  Praynig
Предварително много благодаря  bouquet

Романтична двудневна почивка ЗА ДВАМА с вкус на вино или шампанс … 90лв вместо 160лв

Неустоима SPA почивка ЗА ДВАМА в Хотел "Банско СПА & Хо … 49лв вместо 298лв   bouquet

# 562
  • София
Здравейте,

Някой използвал ли е ваучер за масаж при Петров Фемили ООД?

Преди около 2 седмици си записах час за снощи за 18.30 ч. Тръгнах да търся салона и не можах да го открия. Докато обикалях ул. Костенски водопад, звъних на телефонния номер от ваучера, за да попитам къде е номер 21, на който уж е салона. Никой не отговори на телефона. Днес пак звъня - пак никой.
Съществува ли този салон?
Ваучера купих от Happy Deal.

много пъти съм ходила, наистина кошмар за намиране, но преди това погледнах в бг мапс

намира се на Костенски водопад - но над Каблешков - ако идваш от центъра към витоша, като стигнеш до Каблешков - улицата привидно свършва, но продължава още в новия комплекс нагоре, под зиг заг

продължението е малко в дясно от светофара

кооперацията е първата в ляво, но трябва да я заобиколиш, на буквата "Г" е и се влиза през вътрешния двор  Peace
масажистът е супер  Peace

Благодаря a.l.e.n.a.
Днес се свързах с тях и си записах нов час. Жената, с която говорих беше много любезна. Явно съм имала много лош късмет точно този ден и този час.

# 563
  • софия
Ензимно почистване на лице в 9 стъпки + терапия и масаж на лице за 19 вместо 45 лв. от Elida Wellness & Beauty center
Ходих вчера. Беше приятно. Жената, която го правеше обясняваше всяка стъпка. Масажът беше много релаксиращ. Не беше традиционното почистване. Стискане нямаше. С удоволствие ще ползвам и другия ваучер. Мястото също е хубаво.
Единственото, което леко ме озадачава и ако пак пуснат оферта ще се позамисля и разгледам внимателно: в сайт-а на Елида е обявено, че процедурата струва 25 лв., а в Задружно беше обявена цена 45 лв. - цената на процедура в 13 стъпки Whistling (не бях търсила. Приятелка ми обърна внимание.). Процедурата продължи и толкова време, колкото в сайт-а е отбелязано за процедурата в 9 стъпки: около 1 час.

# 564
  • София
И аз сега се връщам от Елида. Доволна, релаксирала и не съм подпухнала, от което всъщност ме беше страх.  Mr. Green
Ще ходя пак. Дадоха ми талон за 50% отстъпка.
Руми, вчера говорихме за това, колко струва всъщност. Което ме навежда на мисълта, ако искам пак същото, с талона за отстъпка, 50 % от 25 или от 45 ще платя ???

# 565
  • софия
Според мен, с талон, за същата процедура, би трябвало да е 50% от 25 лв. Аз съм си намислила да ползвам талона за другата процедура (13 стъпки - 45 лв.), но ако може в салона на "Аксаков".
Hug Губиш форма. Много рано си се прибрала Wink

# 566
Единственото, което леко ме озадачава и ако пак пуснат оферта ще се позамисля и разгледам внимателно: в сайт-а на Елида е обявено, че процедурата струва 25 лв., а в Задружно беше обявена цена 45 лв. - цената на процедура в 13 стъпки Whistling (не бях търсила. Приятелка ми обърна внимание.). Процедурата продължи и толкова време, колкото в сайт-а е отбелязано за процедурата в 9 стъпки: около 1 час.

Разликата е, че 25 лв. е цената за базовото ензимно почистване, а ваучерът включва и терапия с продукт според нуждите на кожата  Peace

# 567
  • софия

Разликата е, че 25 лв. е цената за базовото ензимно почистване, а ваучерът включва и терапия с продукт според нуждите на кожата  Peace
Терапията е: "серум - според типа кожа" и "масаж с крем - според типа кожа". И 2те неща са описани като стъпки на сайт-а. Наистина не намирам разлика между описаното в 9 стъпки и реално полученото Peace За мен, в този случай, нещата не са най-коректно написани.

# 568
Не знам  Rolling Eyes Първият път, когато ходих, имаше някаква допълнителна терапия и бяха обяснили в сайта (тогава офертата беше от Промомакс)  Peace Аз лично бих ходила и на пълна цена, но засега пускат ваучери твърде редовно, за да ми се наложи  Blush

# 569
  • софия
Оооо, и аз с удоволствие бих ходила на нормална цена (то и толкова ми излезе с бакшиша). Наистина съм доволна от процедурата и обстановката. Некоректността не ми харесва, но не знам чия е вината.

Общи условия

Активация на акаунт