Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 892
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Имате ли впечатления от салона на тази оферта: http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17522
Студио за красота „La Donna”, Люлин 10  Rolling Eyes

Здравей,
преди 2 седмици бях там на маникюр. салона наистина не е от луксозните, непретенциозен е..обаче момичета си работят добре. Общо взето останах много доволна от ши-лака, и сега ще ходя пак там. За свалянето плащаш допълнително на място - 5 лв.

# 541
  • в 1001-та нощ
Здравейте,

Някой използвал ли е ваучер за масаж при Петров Фемили ООД?

Преди около 2 седмици си записах час за снощи за 18.30 ч. Тръгнах да търся салона и не можах да го открия. Докато обикалях ул. Костенски водопад, звъних на телефонния номер от ваучера, за да попитам къде е номер 21, на който уж е салона. Никой не отговори на телефона. Днес пак звъня - пак никой.
Съществува ли този салон?
Ваучера купих от Happy Deal.

много пъти съм ходила, наистина кошмар за намиране, но преди това погледнах в бг мапс

намира се на Костенски водопад - но над Каблешков - ако идваш от центъра към витоша, като стигнеш до Каблешков - улицата привидно свършва, но продължава още в новия комплекс нагоре, под зиг заг

продължението е малко в дясно от светофара

кооперацията е първата в ляво, но трябва да я заобиколиш, на буквата "Г" е и се влиза през вътрешния двор  Peace

масажистът е супер  Peace

# 542
Момичета, какви бяха отзивите от Нейл Бара на Якубица? Чудя се за терапията за лице, която са пуснали  newsm78

# 543
  • в 1001-та нощ
???
Моля за впечатления от тази оферта: http://onfire.bg/offers/Pozhelahte-otnovo-Antitzelulitna-otslabv … b-ProTherapy.html ?

Озаглавена е като "Пожелахте отново..." и много се надявам някой, който я е тествал да сподели впечатления. Изкушава ме, но не намирам информация из нета, а -1 размер от една процедура звучи просто фантастично Rolling Eyes

ходила съм мнго пъти за други процедури  newsm78 мястото е малко смущаващо, като подземие - ако това не те притеснява  newsm78

иначе - няма чудодейни процедури  Hug всички реклами обещават повече от възможното и ще се наложи да правиш повече процедури ....

# 544
Да се отчета и аз с оползотворени 3 ваучера в Германи - един за маникюр и педикюр и 2 за 1 час почасово гледане на дете и Виенски шницел с питие.
Мястото е много хубаво, но се намира на края на света. А организацията им ужасно куца. Не бих отишла отново там - нито с ваучер, нито без. Ако някой се интересува мога да напиша по-подробно за всичко.

# 545
  • София
Да се отчета и аз с оползотворени 3 ваучера в Германи - един за маникюр и педикюр и 2 за 1 час почасово гледане на дете и Виенски шницел с питие.
Мястото е много хубаво, но се намира на края на света. А организацията им ужасно куца. Не бих отишла отново там - нито с ваучер, нито без. Ако някой се интересува мога да напиша по-подробно за всичко.
Moля те, пиши ми на мен!

# 546
  • София
Защо така скромно, я виж аз какъв ферман съм написала 2-3 страници назад.
Че е на г... на георгафията - ясно, но кажи за организацията.

Интересуват ме и отзиви за FISH & FRESH Slaveykov - дали и как се справят с толкова ваучеристи

# 547
И аз бих искала да чуя по-подробни отзиви за Германи  Peace

# 548
С радост приключих с Германи, като ни свършиха ваучерите.
Те просто нямат организация.
Може да е хубаво направено, но там не се работи.
Имат огромно текучество на персонал и много големи претенции.
Момчето, което обучава децата да плуват, си го бива.
Но пълнят часовете без никаква логика.
Казват, има място, елате.
Е какво ти място: или детски РД, или още 5-6 диванета в басейна, а той е много малък.
Правят му някакъв микс от деца в различна възраст и с различно ниво на плуване.

Да не говорим как съсипаха РД на едно дете (без ваучер!), като "без да искат" записали два РД за един и същи час.
Стъкмили на моите познати маси на детската площадка.
Едва се справили с анимацията.
Мениджър няма обаче, никога няма някой отговорен там.

# 549
# 550
Имате ли впечатления от салона на тази оферта: http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17522
Студио за красота „La Donna”, Люлин 10  Rolling Eyes
Впечатления лични нямам, обаче ... офертата ми намирисва, загледай се в стените на салона от снимките /сайта на салона от линка в офертата/, грубо измазани, на места жълтеят, обстановката е позастаряла. Та в това студио редовна цена от 30 лв ... хм НЕ благодаря, и в краен квартал освен това. Освен това "доплащане" ако искаш да ти почистят петичките. + сваляне на ши лака /отделна цена има в ценоразписа/.

Здравейте, миналата седмица си взех ваучер за там, за укрепване на нокти с гел... останах много доволна от мацките, много са отзивчиви и работят добре, записаха ми час за същият ден! иначе за салона- малък е и наистина не е луксозен, но работят с качествени продукти( не гадните гелиши с който ми съсипаха ноктите ), а иначе за доплащането нормално... все пак не мисля че в който и да е салон ще ти направят цялостен педикюр с ши- лак  за 10 лв. , цената е добра според мен.

# 551
Ах, ще се вкарам в грях  Blush  Crossing Arms Изглежда ми чудесно  Peace Някой да е ходил там  Mr. Green

Аааааааааааааааа, скачам с двата крака  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 22:55 от Мелфин

# 552
  • София
Ах, ще се вкарам в грях  Blush  Crossing Arms Изглежда ми чудесно  Peace Някой да е ходил там  Mr. Green

Нали им видя работното време? Предполагам, че това е ресторантът в мазето на сградата. Навремето беше стол през деня, а вечер приятно място за срещи "на по бира". Докато преди около 2-3 години го затвориха дълго време за ремонт. Не знам причината, но нашият приятел, който работи в Полиграфическия и преди с удоволствие ни събираше все там, сега предпочита да се виждаме на други места Sad. Може да е заради цените, може да е заради работното време, но може и заради храната....  newsm78

# 553
http://grabo.bg/sofia/10-poseshteniia-na-zakrit-pluven-basein-i- … -ot-aziatka-09tmw - страхотен масаж! Пълна 10-ка, но не съм и очаквала по-малко.
Фен съм на "Виктория СПА" и купувам всички оферти, които са пускали досега.
Имам купен ваучер за тук http://zapazeno.bg/offer/view/289/#, но ще дам отзиви след 13.09. Била съм в хотела преди години, дано не ме разочароват сега.

# 554

Нашата сватба беше там Simple Smile Но не съм ходила вечер. През деня е стол. Аз лично бях ужасена когато отидох точно по обяд. Беше като в стола в СУ Simple Smile Е слава богу на сватбата ни нямаше нищо общо. Кухнята беше хубава, но само това мие впечатлението . Честно да ти кажа не бих отишла по друго време там.
А иначе Таня67 е права това е долу по стълбите ( чак пак мазе Simple Smile доста е просторно)

Общи условия

Активация на акаунт