Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 809
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Центъра на Вселената...
Имам едно въпросче...Мога ли да се откажа от вече закупен ваучер? Ще ми върнат ли цялата сума, или ще платя неустойка? Става въпрос за "Грабо"...

# 91
  • София
Момичета, тази сутрин гледах офрта за Сани Ресорт 5* на Халкидики 3 нощувки. Сега не я виждам?Може ли малко помощ?

# 92
Благодаря за темата.
Отдавна не съм купувала ваучери.

# 93
  • София
Момичета, тази сутрин гледах офрта за Сани Ресорт 5* на Халкидики 3 нощувки. Сега не я виждам?Може ли малко помощ?

Заповядай Simple Smile

http://www.happydeal.bg/4dnivSaniBeachHotelSPA5za34970lvsvklyuch … uskiivecheri.html

# 94
  • София
Благодаря ти тодоричка   bouquet.

Това е друга оферта. Сутринта беше за 3 нощувки и ако не се лъжа беше от Колектива. Много странно как изчезна в един ден?

Сега видях разликата.... Същата оферта сутринта беше на цена 296 лв в Колектива сега в този сайт е на 349.70лв. Ето защо изчезна по-евтината Naughty

# 95
  • София
Имам едно въпросче...Мога ли да се откажа от вече закупен ваучер? Ще ми върнат ли цялата сума, или ще платя неустойка? Става въпрос за "Грабо"...

Според Закона за електронната търговия, всяка покупка, извършена по интернет, може да бъде развалена в 7-дневен срок от заплащането й. Търговецът е длъжен да възстанови пълната сума на купувача, а купувачът да върне стоката като разноските са за сметка на купувача. Не е редно да се изискват причини и да се задават въпроси защо се връща стоката.
С това се защитава отказът на купувачите от импулсивните си покупки.
Не виждам защо ваучерите да правят изключение   Confused

# 96
  • Центъра на Вселената...
Сандалка, много благодаря за отговора!

# 97
  • София...........
Благодаря ти тодоричка   bouquet.

Това е друга оферта. Сутринта беше за 3 нощувки и ако не се лъжа беше от Колектива. Много странно как изчезна в един ден?

Сега видях разликата.... Същата оферта сутринта беше на цена 296 лв в Колектива сега в този сайт е на 349.70лв. Ето защо изчезна по-евтината Naughty

И вчера и днес офертата е от happydeal, но наистина се промени цената от 296 на 349 и остана само една дата при 4 възможни Wink

# 98
  • До сърцето...
.... Мен ме ядоса факта, че ми отхвърли кредитната карта, с която съм купувала ваучери в други сайтове.   Crossing Arms

И на мен ми отхвърли плащане с карта. Имало грешка, да се обадя на системния администратор. newsm78
Защо не може да се коригира неосъщественото плащане с друг вид такова (напр. банков превод или плащане с друга карта). Не си взех ваучера покрай този "системен администратор". Не че държах толкова на покупката  Thinking

# 99
  • Sofia
А защо в условията пише "Ваучерите са валидни от 11.08.2011 до 30.08.2011 г.",а "Период на настаняване:
01.09 - 04.09.2011 – 349.7 лв." ?  newsm78

# 100
  • Countryside
Получих си ваучера от Голдън Дийлс(наистина в 2-дневен срок), на него се твърди че е платен с карта, а аз платих с банков превод(след като ми отхвърли картата)  Shocked Проверих си баланса на кредитната карта не са отчетени пари, нищо не разбирам вече, явно ще разбера на извлечение  ooooh! Повече няма да пазраувам в този сайт с тия номера и неразбории. Освен това нямат нито една сделка, мейл или ваучер без правописни грешки.

# 101
Писах в старата тема, пък то имало нова! Laughing

Ей за тази оферта да попитам:

http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17515

Знаете ли UV лак и шел-лак едно и също ли е? newsm78

# 102
Писах в старата тема, пък то имало нова! Laughing

Ей за тази оферта да попитам:

http://selektor.bg/showoffer.aspx?offerid=17515

Знаете ли UV лак и шел-лак едно и също ли е? newsm78

Според мен в конкретния случай е едно и също. Има разлика когато се говори за УВ гел-лак (както е в случая) и УВ гел. Ши лака е УВ гел лак. Този, за който се говори в офертата пак е УВ гел лак, просто е различна марка  Peace

# 103
  • Sofia
Какви бяха отзивите за хотел Лира в Слънчев Бряг?  Rolling Eyes

# 104
Достатъчно навреди на това заведение, спри се вече. Още от първия пост разбрахме, че не си платежоспособна, не е необходимо да го подчертаваш толкова често.

Защо се държиш толкова злобно? Нещо да съм ти казала лично на теб?! Или може би съм те настъпила по мазола ...  newsm48

Anyway ... платежоспособността наистина е субективно понятие, но абсолютно обективно забелязвам факта, че някои хора започват много да си вярват благодарение на ваучърите. Аз смятам, че получих равностойна на обявената стойност в ястията - не мисля, че пилето беше малко - и аз, и приятелят ми се нахранихме. Строителни отпадъци няма. Може да е заден двор, но поне знам, че не храня гушата на някой чужд богаташ (или наш - още по-зле), а съм в заведението на човек, който интелигентно и с възможностите, които има, си изкарва прехраната. Персоналът и двата пъти беше изключително любезен, което може би също е изиграло роля толкова да ми хареса местенцето, че така да се застъпя за него.

Личните нападки ако обичате си ги задръжте. Повече няма да коментирам

PS: No problem, Sandalka  Hug

Общи условия

Активация на акаунт