Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 789
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Някой има ли мнение дали тази оферта си заслужава : http://91.196.126.166/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-50_-% … D0%B8%D1%86%D0%B0****,-%D0%9F%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B8-380.html&aff_id=MTMwNDAyMzU1NDI5    bouquet

# 106
  • София-Младост
Какви бяха отзивите за хотел Лира в Слънчев Бряг?  Rolling Eyes
Не особено добри, потърси ги в мненията на t_ilieva...не знам дали правилно изписвам ник-а, писа в миналата тема, директно от морето Simple Smile

http://dnes.dir.bg/news/exkurzii-izmama-georgi-hristov-evroholideyz-9258120?nt=9

# 107
# 108
Достатъчно навреди на това заведение, спри се вече. Още от първия пост разбрахме, че не си платежоспособна, не е необходимо да го подчертаваш толкова често.

Защо се държиш толкова злобно? Нещо да съм ти казала лично на теб?! Или може би съм те настъпила по мазола ...  newsm48
...

Колкото и да ти се иска, нямаш капацитет да настъпиш когото и да е. Можеш да подскачаш до края на годината по темата за тази неизмазана кръчма, но само ще им нанасяш допълнителни вреди. Аз нямаше да разбера за тяхното съществуване, ако не беше ти. И нямаше да си съставя отрицателно мнение, ако не беше тромавият ти опит да ги рекламираш, след като толкова други потребители от тази тема са имали отрицателни преживявания там. Някак си повече съм общувала с тях, имам им доверие и за положителните, и за отрицателните мнения.
Ходи където се чувстваш добре. Щом ти тежи в изискан ресторант, не си натоварвай психиката, но и гледай да не броиш чуждите пари, за да не се налага другите да ти обясняват в коя отдалечена точка на координатната система на обществото попадаш ти.

# 109
Момичета, стига с тези нападки  Stop Нормално е всеки да има различно мнение за нещо, не е необходимо да се карате  Hug
Не съм била в така обсъждания ресторант, но по снимките които намерих не изглежда никак зле...  newsm78

# 110
Цитат
но абсолютно обективно забелязвам факта, че някои хора започват много да си вярват благодарение на ваучърите.

Цитирам те, за да изкажа мнение, че и голяма част от предлагашите услуги започнаха много да си вярват -  маникюр за 40 лв., подстригване и издухване - 95 лв. ...

# 111
  • о`майна лунна нощ е
http://www.zadrujno.bg/888/lecheben-klasicheski-anticeluliten-ma … parat-palmed.aspx
Изпробвана и оценена с 10/10.  Peace

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 16:05 от `ТуиГ

# 112
White studio,Бургас,маникюр и педикюр за 19,90.
Много съм доволна,всичко беше както трябва.
Съжалявам единствено,че не взех един ваучер за дъщеря ми.Бих отишла пак.

# 113
  • София
Момичета колко често правите процедурите фотоепилация, в Белиз ми казаха след 20 дни да отида, но съм с 5 ваучера и ще им изтече срока Rolling Eyes, освен това от 3 процедури няма ефект  Thinking

Правилно са ти казали  Peace М/у 20 и 30 дни между процедурите.
Просто ги помоли да ти регистрират ваучерите и да им удължат срока, за да можеш да ги използваш.

Ходя на фотоепилация в Елида. Там всеки един използван ваучер ми удължава срока на следващите с 1 месец. Хем внимавам да не ми изгорят, хем стриктно ходя пред 20-30 дни. Няма как иначе за процедури веднъж месечно да продават повече от един ваучер. Peace

# 114
  • София
Цитат
но абсолютно обективно забелязвам факта, че някои хора започват много да си вярват благодарение на ваучърите.

Цитирам те, за да изкажа мнение, че и голяма част от предлагашите услуги започнаха много да си вярват -  маникюр за 40 лв., подстригване и издухване - 95 лв. ...

newsm10 Подкрепям. И на всичко отгоре някои потребители ги защитават - ооо, горките търговци, взимат им по 40-50% от ваучера, прави са да вдигнат цените. Който не иска да дава 50% - да си чака цял ден поне 1 клиент. Давам пример със салон Дарлийн - кой ли би отишъл там без ваучер, след като буквално на 20 м от него има 3 или 4 салона за красота и солариум с доста по-лъскав вид.

# 115
  • София
вместо запис искам да си поръчам оферта за боядисване  Blush

# 116
Цитат

От КЗП има няколко наложени глоби за несъответствие между обявена ненамалена цена в сайт за колективно пазаруване и ценоразпис на място (или на сайта на салона). Ако случаят е такъв, пишете на сайта на КЗП, отнема секунди.
По мои наблюдения след всеки подаден сигнал има наложена глоба. Въпросът е все пак някой да подаде такъв сигнал.

ПП - няколко момичета от темата бяха писали на КЗП преди два месеца някъде. Ще ми бъде интересно какви са били резултатите.

# 117
  • София...........
Преди малко се прибрах от PTF на подмишници от студио SAVANA (ул. Ястребец №25) с оценка 10/10 !!! Много мила беше мацката и ми пускаше по много импулси. Понеже бях взела само 2 ваучера (за мен и мъжа ми) започвам да дебна за нови оферти за този салон Wink

# 118
Хе.. след час ще ходя на фризьор с първия си ваучер - Подстиграве, оформяне и по избор - права или къдрава за 10лв. от Niesme.bg. Нова съм, но идеята да давам 3-но по-малко, отколкото обикновено ми харесва.. Така че ще стана редовна, даже сега цъкам по сайтове с оферти за козметични процедури Peace

После ще дам отзиви Embarassed Party Stop

# 119
  • София
Момичета,някой ходи ли вече в Пампорово-хотел "Форест нук " ? Моля,споделете впечатления! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт