Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 730
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря за изчерпателната информация!
А какво представлява самата процедура с лазер и какво означава "неоперативна липосукция"?

# 331
  • София
И на мен ми е много любопитно какво представлява тази процедура? Ако някой има повече инфо да каже...

# 332
  • София
Процедурата е едно голямо гъделичкане  Joy Докато свикна първите пъти едва се сдържах да не се разсмея, но аз и имам голям гъдел, така че не съм критерий Simple Smile

Сега сериозно - накрайника е с едни метални топчета и има някакво съкращаване може би, защото усещам много лек масаж - нищо особено, можеш и да заспиш по време на процедурата и всъщност е много приятно. Тъй като от офиса до клиниката са 10тина минути с кола, аз си правя часовете по обяд и имам малка спа процедура по средата на деня.  Peace

# 333
Пак оферта за онзи разкошния сладолед:
http://grabo.bg/sofia/istinski-italianski-sladoled-plius-espreso-05hf7

Обаче не ми се струва много на сметка. Сладоледът така или иначе си е 2 лв. Получаваш безплатно кафе, вярно, ама, примерно, ако вземеш 2-3 ваучъра за дечурлигата, какво ще правиш с тези 3 кафета? Или да отидете приятелки на по кафе, а за децата сладоледа? newsm78

# 334
http://www.lapni.bg/offer/764/80-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … 8.80-%D0%BB%D0%B2
Гледам тази оферта и се чудя дали да си взема. Мисля, че и преди са пускали такава оферта или се бъркам? Има ли отзиви за тях? Rolling Eyes

# 335
IPL фотоепилация направена еднократно няма ефект, правят се обикновено 5 или 6 процедури през определен интервал от време (4-6 седмици) и то не през лятото, и после 1 път годишно поддържаща. Изключително важно е да се работи с оригинален IPL уред на лицензиран производител, а не с китайски копия ментета, които ползват масово по салоните. Цената на услугата, извършена с тях, е значително по-ниска. Да не говорим, че операторът на уреда трябва да е специално обучен да работи с него, има различни програми за лице и тяло и т.н.

Аз не бих рискувала с такава оферта, твърде е евтино, за да е истинско. Според мен си е живо менте. Ако искаш IPL фотоепилация, най-добре се обърни към някой медицински център, примерно Хил Клиник мисля, че предлагат. Чувала съм, че в клиниката по дерматология в Медицинска академия също предлагат IPL фотоепилация и имат оригинален IPL апарат.   

Ето тук може да прочетеш повече за технологията и рисковете: http://www.legeartisbg.com/index.php?id_c=5

# 336
  • sofia
момичета, срещали ли сте оферта от Арлет тези дни? Преди пускаха често, но не ми трябваха, сега  като съм за подстригване - изчезнаха естествено  Grinning 

# 337
Дали има някой ,който да е ходил в хотел Каза Арт в с.Орешак?
Ще ходим другата седмица ,но ми се иска да прочета  как е там.

# 338
момичета, срещали ли сте оферта от Арлет тези дни? Преди пускаха често, но не ми трябваха, сега  като съм за подстригване - изчезнаха естествено  Grinning 

Има 3 техни оферти,но не и за подстригване..
Някой да е виждал оферта за Букет с бонбони...

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 15:24 от radi86

# 339
  • sofia

Има 3 техни оферти,но не и за подстригване..

аз видях само грим или измиване и сешоар, коя е третата? както и да е, точно подстригване ме интересуваше, извинявам се, не го написах много ясно в предния пост.. ще ги поизчакам малко, че останах много доволна миналия път, дано пак да пуснат оферта..

# 340
Момичета искам да споделя колко останах доволна от услуга с ваучер!
Преди няколко седмици си взех ваучер от selektor.bg  за лекуване на кариес с лазер.
Имах огромен проблем с един зъб, който трябваше да се лекува (според опита ми бая, поне няколко ходения) реално процедурата с лазаера трая ... 15 мин. дори имаше възможност още днес да ми сложат пломба.
Не мога да повярвам все още, че съм ходила на зъболекар  Simple Smile, защото имам голям страх от зъболекари и по този повод ги избягвам по всякакъв начин, общо взето чакам момента да почне да боли  #Crazy

Давам 10 точки на офертата и на клиниката, защото всичко беше на ниво!

# 341
Пак са пуснали ваучери за почистване на лице в Елида, не можах да пропусна  Flutter
Изключително доволна останах от предишното посещение  Flutter

# 342
Преди няколко седмици си взех ваучер от selektor.bg  за лекуване на кариес с лазер.
Имах огромен проблем с един зъб, който трябваше да се лекува (според опита ми бая, поне няколко ходения) реално процедурата с лазаера трая ... 15 мин. дори имаше възможност още днес да ми сложат пломба.
Не мога да повярвам все още, че съм ходила на зъболекар  Simple Smile, защото имам голям страх от зъболекари и по този повод ги избягвам по всякакъв начин, общо взето чакам момента да почне да боли  #Crazy

А коя беше клиниката? Къде се намира?

# 343
  • Sofia
Пак са пуснали ваучери за почистване на лице в Елида, не можах да пропусна  Flutter
Изключително доволна останах от предишното посещение  Flutter
Ще кажеш ли малко за процедурата? Изчиства ли добре черни точки, а после има ли зачервяване на кожата?

# 344

А коя беше клиниката? Къде се намира?

Не знам дали е редно да пиша, но така или иначе идеята на тези ваучери е реклама, а те ме спечелиха много - Медицински център Артес, жк.Дружба 2

Общи условия

Активация на акаунт