Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 699
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Най-добре и за двете Simple Smile

# 316
  • в 1001-та нощ
Sash - опитайте и сока от манго, както и ако поръчвате айрян - сигурно ще Ви питат, но уточни дали да е солен или сладък  Peace

кученцето е много симпатично  Peace

# 317
Здравейте, използвах си ваучера за 7н. във ФорестНук Пампорово, доволна съм от хотела като локация, настаняване, само ресторанта не ни хареса, храната не става, имаше полусурови месо и картофи но като цяло7/10.
Също така бяхме в хотел Star в Пловдив, за една вечер e идеално за повече не бих го препоръчала, намира се точно в центъра което ни хареса но беше много горещо в стаите, долу-горе чисто, някои неща счупени обобщено 6/10.
Подстригване с маска и сешоар в салон Extrime, не съм впечатлена но е много внимателна жената.

Изтрих си питането офертите били изтекли.
Все пак да питам отново за това някой възползвал ли се е  http://www.lapni.bg/offer/714
Някой виждал ли е оферта от фирма за борба с разни буболечки, не съм виждала скоро?

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 02:40 от Alissa

# 318
До кога били удължени ваучерите за Fancy? И от кой сайт бяха, че не помня...  Embarassed
От Групо са, ама аз сега им звънях и казаха, че не са удължени  Sad

В Мола на Цариградско шосе важат със сигурност и мисля, че са до края на август. Аз дадох един ваучер на приятелка със сто уговорки, че информацията не е лично проверена и тя отиде. Не е имало проблем. По същото време и други писаха, че са ги използвали пак в същия ресторант. За ССS никой не е писал. На ваучера пише телефони и нищо не пречи да се попита преди да се отиде.

Днес бях там и момичето изключително нелюбезно , но каза , че ваучерите са невалидни вече и платихме на редовни цени  ooooh! ooooh! ooooh!.

# 319
  • София
sunny6913, мерси за включването за едногодишната татуировка.   bouquet Купих ваучер, като я направят ще споделя.

# 320
  • София
haughty_girl, съжалявам, че се е получило така. Явно са размислили. Редактирах стария си пост, за да няма и други излъгани.  Sad

# 321
Давам 10/10 за маникюр+педикюр в студио Violet от Офертомат-а:) http://ofertomat.bg/offers/view/219.html
Сега са пуснали и терапия за коса..

# 322
# 323
  • София
В неделя ползвах злополучните ваучери за 3Д кино от Колектива. Очаквах да имам някакъв проблем, но всичко мина гладко - на касата ги взеха и гък не казаха. Явно от Колектива си удържаха на думата  Peace

# 324
  • София
Някой ходил ли е на такава процедура - http://grabo.bg/sofia/lazerna-antitzelulitna-terapiia-za-1998lv-0kqt9 ?
Има ли е ефект?

# 325
Офертата на Далавера за махала Кочорите Пампорово - унникално място, супер любезни хора, къщите са направени с всички удобства, просторни и чисти. Малък минус е, че няма почистване по време на престоя, но това не ми пречи да дам максималната оценка 10/10

# 326
  • в града на вечния купон
вчера си ползвах ваучера за релакс бюти0-бул.П. Яворов 4-за кола маска на една малка и една голяма зона
бих повторила пак-изключително внимателна, бърза беше козметичката.
един успешен ваучер! Peace

# 327
  • София
Някой ходил ли е на такава процедура - http://grabo.bg/sofia/lazerna-antitzelulitna-terapiia-za-1998lv-0kqt9 ?
Има ли е ефект?
Отдавна не съм влизала, но видях офертата на Леграно за антицелулитната терапия и специално влизам, за да я похваля. Направих 9 процедури, по една на седмица, само на последната 10та не успях да отида. Ами ефект има съществен. Около 4-5та процедура пак ги похвалих тук мисля. Целулитът ми беше започнал да си личи последните 2 години, виждаше се без притискане на кожата, а сега едвааам се забелязва ако го проверя по този начин. Кожата е гладка, обиколката не съм мерила, но се вижда, че има разлика и краката ми са видимо по-слаби. За една зона броят бедра, за друга - седалище, но на мен момчето ми предложи да направим задната част на бедрата само и част от седалище - точно местата, на които имаше смисъл. Сега съм им задала въпрос мога ли пак да си взема ваучери, като съм стар клиент, дано отговорят положително, за да правя поддържащите.
Трябва и да отбележа, че се пие повече вода през тези седмици, както и че не разчитах само на процедурите. Правя упражнения вкъщи, започнах да ходя и на Power Plate, с душа ексфолиирам бедрата с кафе, внимавам с какво се храня. От време на време си правя плодов ден - почивка, от време на време обядвам само салата например или кофичка кисело мляко.
Успех! Hug

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 11:38 от Ani111

# 328
7 нощувки със закуски и вечери за един човек в хотел 3*** през месец август, от Uni Holidays, на стойност 530лв. в Кушадасъ.
Момичета да Ви питам нещо, някой от вас да е бил на тази почивка и по точно в хотел Santur? Ако да може ли за някакви отзиви. Аз вече съм си взела ваучерите, договора и всичко нужно  Cool Само ми се иска ако някой вече е бил там да разкаже.
Благодаря Ви предварително. Ето и линк към самата оферта
http://oferti.data.bg/7-noshtuvki-sas-zakuski-i-vecheri-v-hotel- … k-0s7z8#topscroll

Смятям , че офертата не е изгодна - хотелите са 3* и на закуска и вечеря пък и да не говорим 3* къкви са хотелите. Казвам го защото съм била на почивка в Кушадаса
за тази цена мога да ти намеря оферта в туристическите фирми без нуждата от ваучер Simple Smile

# 329
Анализ на тялото с иновативен японски апарат за 9.90 лв, вместо  … ;Rhodosorb"! - това дали е като тия Вега тестове, дето за нищо не стават? Същия салон имат и някаква терапия за изчистване на тяло, която май звучи по-реално.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт