Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 725
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Много яко. Но тук има да ги гоним дълго уви.

# 361
  • Sofia
И аз си взех ваучер за ензимното почистване. Даже се чудя дали не си взема още един при положение, че има толкова доволни, но ще видим  Flutter

# 362
И аз взех ваучер за козметичката, от която Ивонска беше доволна. След толкова положителни отзиви, не можах да се удържа. Не ми е близо, но ако е добра, си заслужава усилието.

# 363
  • в 1001-та нощ
там работят  2 дами, може би са майка и дъщеря, защото много си приличат, но и двете са много внимателни и си разбират  Peace

# 364
  • София

Някой използва ли вече това почистване на кола? НА АДРЕС НА КЛИЕНТА 70% отстъпка от вътрешно и външно екологично измиване на лек автомобил осигурено от Ecowash

Аз имам ваучер, ама още не съм го ползвала.

# 365

Някой използва ли вече това почистване на кола? НА АДРЕС НА КЛИЕНТА 70% отстъпка от вътрешно и външно екологично измиване на лек автомобил осигурено от Ecowash
Аз го използувах това почистване  Peace Час и половина са лъскали момчетата, ама не гледах какво точно правят, че си стоях с детето в къщи. Колата светна направо - заслужава си  Peace
П.П. Преди това бях доста скептично настроена, аджеба как така без вода, ама могло  Mr. Green Особено пък за тези пари - 9 лв. мисля че струваше  Thinking

# 366
  • София
Ивонска ми беше писала на лични координатите и впечатления от Елида в Лозенец, а дали навсякъде е така добро обслужването?

# 367
Предполагам, всъщност персоналът се върти във всички обекти (салоните са вече три, новият е на ул. Аксаков)  Peace

# 368
# 369
  • Sofia
Сайта 888 не съществува ли вече?
Имам неизползван ваучер от там, отворих сайта за да видя студиото и не се отваря от 2 дни  Shocked

# 370
Страхотна реклама, само може да се учим от тях.  Peace

# 371
  • Sofia
Ваучера за Елида мисля, че важи само за салона в Борово. Поне така пише:  За салон: СПА център „Inergy”, ет. 2, ул. Борово  Rolling Eyes

# 372
Така е, да  Peace

Другият ми ваучер пък важи само за Аксаков  Peace

# 373
  • Sofia
Аз си мислех, че и в Лозенец важат, но и Борово ме устройва стига да са добри и там Peace

# 374
Процедурата е едно голямо гъделичкане  Joy Докато свикна първите пъти едва се сдържах да не се разсмея, но аз и имам голям гъдел, така че не съм критерий Simple Smile

Сега сериозно - накрайника е с едни метални топчета и има някакво съкращаване може би, защото усещам много лек масаж - нищо особено, можеш и да заспиш по време на процедурата и всъщност е много приятно. Тъй като от офиса до клиниката са 10тина минути с кола, аз си правя часовете по обяд и имам малка спа процедура по средата на деня.  Peace
Какви са противопоказанията. В грабо не ми отговарят може ли да се прави по време на цикъл и как влияе на разширените вени.

Общи условия

Активация на акаунт