Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 16

• 56 728
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Студио SD
Трудно би ме изнервила такава глупост госпожо Не знам коя си.Когато си намазан с препарат и със завити кичури се седи на стола,а не се кръжи като луд из целият салон.За това,че не си седна на задника за 5 минути сама си си виновна.До колкото корекцията три пъти ви беше обяснено да дойдете обратно в салона,въпреки,че и за това сама сте си виновна.Много е лесно да се плюе из форумите.
От такива клиенти като вас,нито един салон няма нужда.
Направих ви компромис да не се разкарвате защото сте с малко дете и да си заплащате ваучер който по принцип  беше изтекъл,но  вие и за това останахте недоволна.
Хубав ден  ви желая,и дано никога не се видим повече.

Аз не ви плюя по форумите, още като почнахте да вадите и мажете кичурите, сама се "оплаквахте как се разтичали"... нали така беше....
На няколко пъти като ми омазвахте лицето, аз сама си го бършех с ръката, нали така беше...
Пуснах снимки, за да се видят пораженията....
Поисках ви само парите си, защото ама никак не съм доволна от "услугата"  Sick, че даже и дреха ми пострада...

Здраве да е...
Ваучерът не беше изтекъл - в ИзиПей има срок, до когато можеш да го платиш - аз ви направих услуга да не ви взимат %, за което съжалявам, че не пропуснах срока и не бях отишла на друго място.

# 406
Реших,че е безмислено да ви се обяснявам,радвам се,че сте успяли да ме прочетете.

# 407
Както каза навремето Ивонска - антирекламата с ваучери е много лесна.

Цитат
От такива клиенти като вас,нито един салон няма нужда.

Grinning

# 408
Това,че е с ваучер няма нищо общо Аргун. Joy

# 409
Да повторя - антирекламата е лесна работа.
Такива търкалящи се емотикони не помагат.

ПП - не познавам потребителката МаяАди, пиша по впечатление от нейните постове и от тези, които са писани в отговор. Неприятна работа.

# 410
Според мен дори и клиентката да е виновна сама за изцапването на дрехите си, е недопустимо да й говорите на ти и да й казвате, че така ставало като не си седнала на "задника" за 5 минути  Naughty
Тя е клиент, който очевидно е недоволен (не само от изцапаната пола, а и от резултата като цяло) и вместо да я обиждате, би било по-добре да решите по разумен начин спора, не чрез махленски обиди  Sad
Съжалявам, че се намесвам, но все пак спорът ви прерастна в обиди, които се развяват по форума и нарушават добрия тон на темата

# 411
  • София
Според мен дори и клиентката да е виновна сама за изцапването на дрехите си, е недопустимо да й говорите на ти и да й казвате, че така ставало като не си седнала на "задника" за 5 минути  Naughty
Тя е клиент, който очевидно е недоволен (не само от изцапаната пола, а и от резултата като цяло) и вместо да я обиждате, би било по-добре да решите по разумен начин спора, не чрез махленски обиди  Sad
Съжалявам, че се намесвам, но все пак спорът ви прерастна в обиди, които се развяват по форума и нарушават добрия тон на темата
Подкрепям PeaceНедопустимо отношение към клиент!И много успешна антиреклама!

# 412
  • в 1001-та нощ
макар, че вече става офтопик - мога да споделя, че съм в бизнеса "обслужване на клиенти" от много години и дори, когато .... един клиент "няма никакво право", то той "има всички права"

това са услуги, работа с живи хора, субективно възприятие ... но ... да не задълбавам  Hug ще стане друга тема   bouquet

# 413
Дами,бих искала да споделя тази оферта
http://www.fashiondays.bg/shop/d-d-d-d-d-d-12-d-d-d-fashion-days … days-e-v-cum.html

От много време съм фен на сайта и офертите винаги са на ниво,а тази разпродажба в Цум дори без да вземете ваучер пак е изгодна,за съжаление разпродажбата е до утре,надявам се и утре да я има,за да отида

# 414
Не ми се отваря линкът  Confused

Момичета, някой има ли впечатления по тази оферта?
http://eha.bg/d0hu

# 415
Не ми се отваря линкът  Confused

Момичета, някой има ли впечатления по тази оферта?
http://eha.bg/d0hu

Май това е офертата или поне е нещо подобно, но не знам защо го цензурира сайта.

http://www.blagodaria.eu/offer/747/%D0%A1%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B … 0-15-%D0%BB%D0%B2

# 416
Добре де, от студио SD пишат, "незнам коя си", как така знаят, че не си е седнала на "задника за 5 минути" и  кръжала из целия салон?????????????????

# 417
Добре де, има ли нужда на всеки подобен случай да отделяме толкова енергия и време да се обясняваме. Момичето каза каквото имаше да казва за студиото. Мисля, че всички разбрахме и си направихме изводите. Не се появи никой, който да е ползвал услугите на същото студио и да е доволен. Появи се и представител на студиото. Показа отношението и възпитанието си.

От тук нататък всички реплики, дуплики и триплики са просто изливане на негативна енергия и прашинки във вятъра...

Не знам дали на вас ви харесва, но на мен честно казано ми е дребнаво и много излишно.

# 418
  • в 1001-та нощ
и аз мисля, че е достатъчно  Peace

# 419
 Да дам отзиви за този мой ваучер: Сладко студено изкушение за 3лв - вкусна мелба и минерална вода, от Rendezvous

Ами какво да ви кажа. Заведението  е направено с мерак. Приятно е, но не е посещавано. Ние днес като отидохме се въртяхме доста, докато си намерим свободна маса. И то не защото имаше клиенти (ние бяхме единствените), а защото персонала се беше разпрострял на 3 - 4 маси. Ту си харесам някоя, там цигари, на съседната - лаптоп, на следващата ключове и пр. Нямаха кола в заведението. Явно зареждат и по малко от това и онова. Иначе предлагат и суши ( не съм го пробвала). Мелбата беше приятна иначе. Направиха ни и 20% отстъпка от поръчката ( имахме кафенце и още нещо ).

Та това е Simple Smile Самата услуга си беше ок, но заведението може би няма да просъществува дълго.

Общи условия

Активация на акаунт