Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 046
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви момичета за милите пожелания  Hug
Днес беше много хубав ден - спокоен  Grinning
Бубе, страхотни сте  Heart Eyes

# 106
  • София
ДУ
Бубе страхотни сте. Heart Eyes
Чакам свекъра да дойде.Снощи бяхме на РД в 24,3 ни изгониха Laughing и ние пияниците така сме се събрали,продължихме до 2ч в двора,леле като тинейджър се чувствах,и да не мислите че без деца сме били,играят карат колела по нощите,добре че не дойдоха от закрила на детето.Още спят но ще ги будя.

# 107
Бубе, страхотни сте  Peace , пак ми се ходи на Тасос,такова спокойно местенце е и красиво.
Аз още не мога да смогна да кача всички снимки във ФБ,ка4их няколко от морето,но толкова ми е криво в Сф,а и на работа ...
Днес сме на зъболекар с Марти ,стискайте палци да мине бързо.

Лек ден на всички!!!!!

# 108
Добро утро!
Иве разпуснала си,като са стояли и играли използвай,като няма друг начин трябва с тях да намерим такъв да ни е добре.
Мойте станаха рано и започнаха да се бият,ужас.Надина е нервна супер нервна защото няма момичета за игра само момчета.Когато са само момичета Никола играе с тях,ама тя неможе застава ми на главата и почва скучно ми е скучно ми е,бута ме слухти ужас е,иде ми такъв бой да й ударя.Айде да идва градината и да ходи там с децата,звъня ипрося по телефона срещи с момичета,писна ми се с тях да се съобразявам.Отделно като се събра тайфата от момчета стана нещо страшно,ходят с едни пистолети,гонят се и вчера счупиха един прозорец на входа до пързалката.Стана разправия и тъкмо се чудихме д аплащаме ли какво и разбрахме че прозореца бил пукнат и от малко просто се дочупил.На другия вход пък с огромни букви бяха написали като плакат ''забраняваме играта на деца на стълбището на входа.решение на съвета'' сега го замениха с по малък надпис.Вече се притеснявам да не почнат да гърмят по нас от някой апартамент,някой д аму дойде в повече.Не че на нас не ни е в повече ма къде да ги заврем тия деца че да не пречат на никой незнам.
И Никола вчера ми каза че го боли зъб,направо настръхнах.

# 109
стискаме Бубулече  Peace
Иве много гот така, то това му е чара на лятото - среднощните игри  GrinningПомня като дете съм се прибирала след 00.00 всяка вечер и бях повече от щастлива.( това на село де) .
Днес ще дойде кака им на Еви и Вико- пак й е писнало в Кюстендил и моли да дойде насам  Grinning

# 110
  • Варна
Момичета знам, че ме мислите, но ми трябва още малко време и ще вляза да ви разкажа всичко. Предполагам някой от вас са се чули със Зайчето и знаят повече подробности. Обичам ви. Прегръдки на всички ви  Hug

# 111
Бути, нищо не знаем..много прегръдки на Нелия, пиши като можеш  Hug

Бубе, страхотни сте  Hug браво на Дели за плуването, спортен тип се очертава  Simple Smile

# 112
Вилма  Hug, когато можеш пиши,защото  ви мислим много   bouquet

# 113
  • sf
Вилма  Hug

Ние с Вико днес ходихме при НДК, само дето мъкнах скейтборд, играчки, топка, не ги погледна, писна му бързо, тръгнахме на разходка, легна на плочките и взе да крещи,че му се спи и иска да се прибира  Joy повече никакви такива излизания, с колелото и в парка  Crossing Arms  Вероника сутрин я оставяме да учи и пише,че остана един месец, а ако идем на море и край с времето за учене
Вчера бяхме в зоопарка, беше чудно, нямаше хора толкова рано, най-сетне видях и пингвините, а група гъски и патици бяха избягали през оградката си и се мотаха по алеите, беше много смешно!
Адски много ме дразнят посетителите, дето хранят животните, дано стегнат някак дисциплината !

Браво на Дели за плуването, чудесен спорт, мойте и двамата плуват и съм доволна, само дето все си намирам оправдания да не ги водя сериозно

Последно кога остава срещата през септември с Уинкс  Thinking дано сме тук да дойда

# 114
  • На края на вселената!
Драснах във ФБ, моля се за Нелия и често ги мисля и аз!

# 115
Днес изкарахме деня си на Витоша. Толкова е хубаво там. Зарекохме се да го правим по-често.
Да, Дели и аз го виждам спортен тип, колкото и да ми се искаше да е зубърче Laughing

# 116
  • Асеновград
Да, Дели и аз го виждам спортен тип, колкото и да ми се искаше да е зубърче Laughing
Нищо не пречи да е и двете  Wink.
Отивам да чета във ФБ

# 117
Добър вечер
Браво на Дели .
Много прегрътки на Нелия .И сили на Бооти.
Ако ви се гледа ето как Сашо може да плува .

# 118
Кирова, много са сладки момчета, умилиха ме  Heart Eyes Браво на Сашко, какъв е пъргав  Grinning

# 119
  • София
ДУ
Кирова много готино плува Сашко,ама кажи на Пешко стила какъв е? Laughing
Доходи ми се на море плаж и тн с този клип....... Cryняма да ходим никъде поне този уикенд,мими няма да дайде,свекъра или свеки немогат,и трябва в клуба а това са пари.

Общи условия

Активация на акаунт