Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 064
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Честит рожден ден на Дани  bouquet
Честит имен ден на Надина  bouquet
Ние решихме и днес да останем на Созопол. Изкарваме си супер. Времето е страхотно. По цял ден сме на плажа.Има дечица, Дели си намери компания.
Утре следобяд тръгваме. От вторник ще го пускам на градина и се връщаме към нормалния ритъм.
Поздрави!

# 526
Благодаря за пожеланията! Hug
Янче, честит имен ден на Надина!   bouquet

# 527
  • София
Ние имахме само оризоварка, ползвахме я известно време, тя правеше и зеленчуци на пара. Ама го зарязахме този уред, не знам точно защо...

Аз се разболявам нещо и досега цял ден се излежавах, Кая и баща й ходиха да гледат Спортакус в новата спортна зала. Сега вече се насилвам да стана, да се изкъпя и да почна да върша поне разни дребни неща из къщи.

A, сега видях: Честит рожден ден, Били!!! Да си много много здрава и обичана! Хубав празник!   bouquet

# 528
  • Асеновград
Благодаря  Simple Smile.
Аз също съм болна , сигурно е вирус , защото първо беше Тедо , тръгна на градина в понеделник и в сряда вечерта беше болен.Направо не можех да повярвам , след месеци напълно здрав му трябваха само 3 дни в градината.Сега той е добре , явно аз съм наред.

# 529
Били, честит рожден ден! Много здраве, късмет и усмивки!   bouquet
Да оздравявате бързо с Айка  Hug

# 530
  • София
Честито на рожденничките.днес ходихме до един висящ град и пак фиеста тонове вино и пияни тинове,улиците черни от разлято вино.В баровете всичко се пуска по земята.толкова пушешщи няма в българия.иначе ме кефят възрастните мн колтурни и спретнати

# 531
  • София,
Привет
Честит Рожден Ден Били, да оздравяваш бързо!  Peace
Честит Рожден ден и на Дани! Успешнаучебна година!  bouquet
Яна и Надина да  е жива и здрава, поздрави и от нас за имениния и ден.
Ние вчера също празнувахме, голям празник даже беше, бяхме на язовир Батак на кръщене на едно бебе, което кръстиха София, та то именничка, кръстницата му именничка и нашата Вероника и тя, та голямо общо празнуване му ударихме. Но днес се прибрахме и Вероника е болна Rolling Eyes Rolling Eyes. А дори още не е тръгнала и тя на градина Embarassed, как ще я караме тая година незнам,  ooooh!. И дори немога да си обясня откъде се разболя, като болни не е имало около нея, снощи изстина ли, днес е със страшна хрема, а сега и повърна няколко пъти. Tired

Веси, приеми и моите съболезнования Praynig

Последна редакция: нд, 18 сеп 2011, 22:22 от Семирамида

# 532
  • sf
Иве, ако кажеш,че и не работят в тая Испания, направо идвам  Mr. Green

А сега добро утро- мойте още спят, а аз кукнах в 6:30  Rolling Eyes Вико май ще го изритвам след малко от леглото,че трябва да ходи на градина.
Вчера ходихме в Леденика, много му хареса, ходил е и преди,но беше забравил. Времето беше чудно, с това закрихме летния сезон, за съжаление.
Къде ще ходите в 4ката почивни дни? Ако има мераци за среща  Flutter

# 533
Добро утро!
Ние сме тук но незнам дали ще мога и кога за среща,просто сме луднали буквално заради кампанията в книжарниците,оправянето на апартамента,всеки ден се влачим по някакви задачи и е напрежение.
Ивето много хубави снимки пуска и интересни от Испания,друго си е на различно място да си,друга култура и т.н.
Болните да оздравяват бързо!Захладня,още не сме взели маратонки за децата почивните дни ще ходим,баща им не ми дава сама да купя инъче най-лесно в Даухман да ида и знам кои,ама айде да върви важното е да вземем някакви.

# 534
  • sf
Яна, кога ще ти махат железата, как ти е крака сега?

Мойте маратонки имат, имат и якета, няма да купувам, обаче тряват анцузи за вико, а вероника има само едни дънки и два летни панталона, друго всичко лятно. Вчера оправях гардероба, всичко й е окъсяло, един огромен чувал на Джъмбо напълних с нейни малки дрехи и го дадох на една приятелка, имаше и почти неносени дрехи, ама не стават за вико, сърце ме заболя , сега й се опразни , ще се купуват, няма как.

Отиде на градина моя, ще остава да спи, а както е отвикнал  ooooh! и го почна астматичната кашлица, сутрин е като дядка- пушач, много го мразя тоя сезон  #Crazy

# 535
  • София
ду Вико от спането там ши почна да кашля?Не  работят,немога взимат малко пари,заплатата че им стигне за наем в малко град,а в голям за тока(700евро)тук стана 10градусаДнес че ходим до мадрид кралския дворец.

# 536
  • София
ъ, Иве, аз нищо не разбрах за работата и заплатата...Wink

# 537
  • София,
Добро утро и от нас!
И аз нищо не разбрах от писанията ни Ивето, но тя като се прибере ще разказва!
И ние почивните дни мислим да ходим в провинцията, само дано се оправи Вероника, засега е само с хрема и правим само инхалации, нищо друго! Днес мислех да ходим до градината, за да им се обадя че евентуално ще я пусна в началото на октомври, така или иначе сега е болна, а на 30 сме на ТЕЛК и то уж з аради това не я пуснах до сега, а то какво стана тя пак се разболя. Така че ще си стоим в къщи, но аз и без това имам нужда, мисля днес нищо да не правя, само една манджа и една прахосмукачка най много да пусна. Последните дни ми бяха много натоварени, пак учех ли учех Mr. Green, в събота бях на кандидатстудентски изпит за магистратура и сега  чакам резултати, надявам се  да се похваля, стискайте ми палци  Praynig, май няма да е точно това което най много икам, но пък дано поне нещо да вляза.  Tired
Аз пък вече се като ичат празинци децата и като ме питат приятели какво да им подарят вече си казвам от какво имам нужда, та точно сега за именния ден Вероника се сдоби с три комплекта, едното е анцунг , а другите две са много интересни суитреи единия с клин, а другия с панталон, точно за градината стават - а горните пък сега ще ги използваме като якенца сутрин. Вече наистина почва да си захладнява, и то доста, а на мен хич не ми се иска, ако можеше все да ми е лято, жегите хич ама хич не ми пречат Peace

# 538
  • София
Жените не са платени ако една жена взима 600 мъжа за същата работа ще взима 1000-1500.много са им високи наемите,300ев за 65кв,без ток и отопление,това е в селата,а в мадр.почват от 700 за същото някакъв редактор имам на тел.и не излизат думите

# 539
Били, честит рожден ден!  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт