Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 019
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм навита за дневно кафе другата седмица и ще направим.
Ние днес бяхме на Флората и за накупихме няколко цветя,аз си взех кактусчета ще чета сега по фъншуй къде и какво е да имаш кактус в къщи.Взех си и въздушно цвете без почва да видим колко ще изкара.Имахме работа по мебелните и в апартамента,но децата днес са много диви и се отказах с тях да ходя помолих Д. да ни остави.Точно днес шкафчето за хола ще мислят с майстора,дадох насоки но просто ми скъсаха нервите децата и ей тука да се търкалят в кочината тва е,нестава с тях.

# 721
и аз съм по навита за дневно предиобедно кафе  Hug
На моя мъж пък рядко му виждам очите, все е по командировки  ooooh!
В Икея и аз разбрах че нещата са се поуспокоили Peace
Дайте ги тези игри да ги свалим и ние  Hug

# 722
  • София
ЕЙ само воайори,четат а не пишат.Да не е някой мъж шпионин

# 723
  • София,
И аз съм навита повече за дневна среща с кафе в някой МОЛ, и ще дойда с Вероника, евентуално, само да не е сряда и петък обаче че сме на логопед от десет, но ако срещата е след десет в 11 примерно всеки един ден от тази седмица мисля, че ще мога да се вместя   newsm78.
Галенче тези буквенка и цифренка напиши ги в гугъл с българските букви така се казват игрите и мисля че ще ти излязат.
Ками, Вики, картите са невероятни - намерих ги днес в Офис 1, взех два комплекта - букви и цифри, ми то много забавно наистина  особено за мен и Ицко, на ВЕроника обаче и е доста трудно, малка е още за тях. Ще и взема нещо друго на нея - може би да рисува. Въпреки че и това ми се видя трудно, аз в магазина ги отворих и разгледах всичките, ама там се изискваше да се нарисува определено животно Peace.
В Икеята имаше хора наистина, нищо особено - честно казано нищо не си харесах, но и аз тръгнах твърде предубедена, единственото което ми допада са тези етажерки с пластмасовите кутии, но на моя мъж хич не му харесаха Crossing Arms.

# 724
  • sf
Моя реже тука некви дъсчици, да си правел нещо  ooooh! кога ли ще цъфне някой съсед  hahaha

Хайде във вторник на кафе  Hug само кажете къде и в колко!

# 725
и аз за вторник съм ок  PeaceУдобно ми е в Мола на Цариградско към 11.30 EmbarassedСмилете се ,имам спешна нужда да се видя с вас Hug

# 726
  • София,
И аз съгласна мен добре ме устройва и мястото и времето Peace.

# 727
  • София
АААААА аз съм пушач,мога навсякъде но да пуша.

# 728
  • sf
Аз съм ок, не пуша, все ми е тая  Joy какви заведения има в тоя Мол, направо да се разберем

Яна - ти?

# 729
О ще дойда,с метрото до Орлов мост а после кой автобус се взимаше?Нямам търпение да се видим,там има заведения за пушачи май но са оградени,вътрешни.Освен на Мак Доналдса или на някое външно кафе да седнем.

# 730
  • София
Еййй, нямате милост към работещите с тия дневни кафета  Naughty

При нас никакъв тест с рисуване не може да се направи. Явно от миналата година в дг Кая си е внушила, че не може да рисува добре, като й казвам да нарисува семейството ни, казва че рисува много грозно, не можела да рисува хора, кактус не можела, разплаква се и това е. Отдавна съм си решила да отделя време да рисуваме заедно, защото явно има някакъв проблем там, май е крайно време вече.

Много се впечатлих от рисунката на Преско  Laughing А Ева наистина страхотно е направила кактуса, браво!

Дани, има сред картите такива, които стават за 4-годишни - например да се открие странното нещо в животните (да кажем прасе с опашка на петел), да се намерят скрити в картинката предмети - в този случай само трябва да се оградят нещата. В първите карти имаше и една голяма жълта котка, на която детето може да рисува петна/райета/грива и да стане на леопард/тигър/лъв.

# 731
И аз ще се опитам да дойда във вторник.

# 732
  • София,
Да Айка открихме и такива, търсихме тука едни Великденски яйца, да ама Вероника неможе да се сети как да ги огради с кръгче и направо ги маркира целите - голяма мазаница прави Mr. Green.
За кафето не се притеснямвайте, нека си е за пушене, няма проблеми, Вероника мога и в детския кът да я оставя! Peace.
Ками утре ще ги потърся игрите на големия комп - дано не съм ги изтрила само и ще ти ги пусна на скайпа  Peace.
Лека нощ Hug

# 733
  • sf
Яна, доста рейсове спират на мола
Ето, виж на сайта кои са http://www.themall.bg/FindUs.aspx

Значи остава 11:30 във вторник, но отпред или направо в някое завадение ще се чакаме
Виждам, че има Хепи, ако искате направо в него

# 734
Има Хепи,ама Хепи суши и е различно от Хепи по принцип.Понеже има пушачки сред нас,а и сигурно Дани и Ками ще са с деца затва предлагам някъде навън.Навсякъде където се пуши в Мола е с клетки,вътре нестава за деца в тия клетки а и непускат с деца.

Общи условия

Активация на акаунт