Хайде ЮЛЧЕ на море, време е да се пече твоето дупе!!!

• 32 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • sf

Вики много ти се възхищавам   bouquetЧудесно разсъждаваш за дрехите, но се питам едно - не се ли изкушаваш поне малко.......особенно за момичета има уникални роклета  Laughing.

ами не, ако няма нито една за сезона купувам 1-2, но после спирам да гледам, дори и да видя по-хубава няма да купя,защото вече си има 
аз за всичко съм така, и на мен да харесам нещо първо се питам дали наистина имам нужда от него и в 98% от случаите решавам, че нямам  Joy

# 76
  • София
Хайде Айка казвай да го завладеем Laughing
При нас най много се харчи за ядене Mr. Green,обичам мезета и сухоежбини,плюс храната от ози за децата.Изчистихме си кредитите,сага имаме един от 100лв месечно.Може би и това че плащам на Мими или в клуба е в повече,незнам.Дрехи купуваме най необходимото,от преди винаги предпочитам количество не качество в смисъл ефтинийка.Вико за три дни 350лв еми това е нормално,ето на банско по 44лв на вечер пълен ОИ има сега,обаче моя не му се ходило там,ами и на мен ама по добре в къщи ли Twisted Evil
Ками на какво държиш за столчето? В Малечко на околовръсното има чудни.Аз харесвам инглезина

# 77
Иве то на почивка по евтино ще ви излезе а?
Има невероятни неща вече за децата и за бебета,столчета има навсякъде и всички ми харесват и в Хипо и в Пигис и на Чиполино вече са им много хубави продуктите.
Аз също гледам да имам някаква система на пазаруване вече,защото ако купиш много после изведнъж умаляват целия куп.Както на Никола му бях накупила от ларедут якета и отделно още две от тук,ето три години ги носи и изведнъж всички 4 якета са му умалели.И ей така като ми се събере един чувал с умалели дрехи верно три години с аги носили но ме заболява сърцето и после пак наново да се купува.Затва мойта система вече е,по две за смяна якета,блузка и долнище някакво дънки или друго по 5 различни за всеки ден и по едни по джиджани за излизане уикенда.Изкушавам се аз най-много по намаления и затва вече гледам да не ходя безцелно по магазините,като не ги знам не се изкушавам.Има хубави дрехи за без пари и като се изкушиш си напълниш гардероба после няма износване и само подаряваш.
А сега катос е почне пантофи за двамата,якета зимни за двамата,жилетките им умалели айде и жилетки,надина няма вече и един клин да не е на дупки,слагам лепенки.

# 78
Десо ми каза току що,
че една кутия цигари е към 5 лв, не е истина това. Аз като пушех бяха стотинки   ooooh!

Аз най-много се изкушавам от дрехи. По-голямо удоволствие ми доставя на тях да купувам, отколкото на себе си. Купувам по-големи и ги носят по-дълго време. Разчитам на това, че на момчетата им стоят добре големи дрехи или поне аз така си мисля  Laughing Естествено най-много обичам да купувам на намаление или от Англия. Но ако ми хареса много нещо, не чакам намаление. Имам си оправдание за тази ми мания, защото Никола сменя дрехи по няколко пъти на ден (като се нацапа или изпоти го преобличам веднага). Много обичам дрехи, които издържат на много пране и гладене. От всички марки, които купувам такива са ИККС, с две ръце се подписвам за тях

# 79
супер Вики ,рядко се среща такава жена   bouquet
За столчето - държа да се сгъва максимално ,за ад е лесно преносимо насам натам , да има позиции на гръбчето и да е евтино  Laughing
Иве тези които си писала не са ли малко скъпи??Не ми се адват ей такава пари и после да се чудя къде или на кого да го давам  Thinking

# 80
Ками,на Мони не са скъпи и също с ахубави,те имат магазин тук в Глобуса.На Чиполино май много им скочиха цените,а нали ти се интересуваше от дървено столче дето става на масичка после,още ги има и не са скъпи.
Марти каква е тази марка,не се сещам,къде ги продават тези дрехи?
Никола много се пази чист,дори и два дни може с едни и същи да ходи толкова чист остава ама тук аз съм за бой че всеки ден ги преобличам.Надина вече много се цапа,много си къса дрехите,къса ги,пори ги,абе добре че са тия лепенки с ютия.И аз обичам по-големи дрехи за момчетата,дори съм повредена и сега ми подариха една тенсика точно му е и някак неествествено ми стои.

# 81
Ками, моето е на ФПр, такова, което се слага на стола, около 70 лв от джъмбо, стабилно е

# 82
Янче, магазинът им е на ул. Патриарх Евтимий, след Витошка, преди църквата, от дясната страна. Повечето им неща са намалени, пак са скъпички, но ненамалени са си много скъпи. На мен ми ги препоръчаха точно като качествени дрехи и анистина всичко, което съм взимала от там не е мръднало

ето, въпреки че така не можеш да ги прецениш, чарът им е в материите  Simple Smile

# 83
  • София
Ками ти с толко изсквания пък и ефтино Laughing това което ти предлагам не се сгъва,за разнасяне не съм носила никога винаги в количката.Точно и стол и икарус нямаше да ми стигне.
Яна да в банско ще ни е по ефтино на хотел,нито паркинг нито ток нито нет,ще ни излезе добре Joy

# 84
купихме столче на Чико, надявам се да не съжалявам после  Grinning
Янче работи и в неделя до 21.00  HugАма много празно , все едно бомба е паднала, имаше 4 столчета за хранене  Rolling EyesОтдавна ли е така западнал магазина??

# 85
Ками аз щях да ти кажа че в Джъмбо също има хубави столчета,ама чак преди час се сетих.
Ами западна магазина,и те какво ли не правят,курсове за бременни ама тц.В клуба идват майка с деца но предимно на по малки деца.Мойте вече са големи за там и за стоките им.Но съм купувала дрехи на добри цени по намаления единствено това остана.
Марти много са хубави дрешките за момчета много харесвам в такъв стил и се сетих че и други майки са ми казвали за този магазин.
Понеже Надина много скучае напоследък,нито и се играе,нито и се гледа детско нито и се майстори днес ми беше полезен ден че реших че и е време да учи.Взех тетрадки със задачи за подготовка за 1 ви клас,много интересни и сега с часове решаваме задачите и Никола се включва добре,та до ей сега бяхме над тетрадки ама очите ни заболяха.И така вече май минаваме на друго ниво с нея,но нормално тя е на 6г. и половина.

# 86
ми аз в края на краищата купих столчето от Хиполенд при нас , за "радост " на мъжа ми  LaughingА в Джъмбо имаше само 4 столчета ,едното на Чико и другите на някакви май гръцки измислени ф-ми.
Браво на Надина  Grinning, важното е да има интерес !

# 87
Добро утро
Честито на всички именнички и именници малки и големи .  bouquetДа ви е живо и здраво името и да си го носите дълго и щастливо.
Момичета извинете ,че не се обадих на никого ,но просто бях зависима от деца ,превоз и т.н.Много ми се искаше да се запозная с вас ,но това явно трябва да стане като съм сама а не с две деца .В София идвах ме само за 1-2часа единия следобед .

# 88
Добро утро!
Честито на всички именници!Здрави и силни!   bouquet
Кирова не се притеснявай,нормално е колко време не сте се виждали и така.Ама другия път оставаш децата на роднините и си взимаш гарнизон няколко часа.  Grinning
И аз чакам Никола да порасне още малко за да си обогатя програмата.Той ме спира за много неща.Доспива му се ,уморява се,мрънка.Ето вчера исках да ги водя на разходка в планината,обаче баща им неискаше и сама не смея да тръгна просто и то заради Никола.Той слиза пред блока прави няколко крачки и се уморява това докато стигнем мястото за което сме тръгнали,там няма спирка,а връщането от където и да е дори и от пързалката е кошмарно с него.Затва взимам колелото като тръгна на по голямо разтояние и навръщане просто си го тегля.Някой път като видя родител с едно дете вече поотраснало,хванал си го за ръце и си ходи спокойно,толкова е по-лесно.Но и при мен ще стане така,всяка година ми става по лесно чисто физически говоря.Ще пораснат и ще си разнообразя програмата.Толкова години искам да ида с децата сама до Добрич,обаче пак Никола ме спира че трудно пътува,трудно яде и т.н.Ето ще си порасне да сме живи и здрави и вече ще ми е удоволствие дори да движа с тях,знам че ще е така.

# 89
Добро утро!
Почерпете се за наше здраве

Мими, честит имен ден да си здрава и силна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт