Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 185
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Еййй Галче  Hug ти имаш по бърза и тайна техника за копиране на снимките ....

Не е ли сладък??????? Ще пращам патетата на щерката, няма начин  Crossing Arms.

# 181
Инче, като знам, че и за теб като за мен няма несладък Джаред... Laughing
Няма, няма, винаги е толкова сладък, че след снимките трябва да пия обилно вода Joy
И понеже няма какво друго да кажа...

Просто. Няма. Такава. Усмивка.

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 00:52 от Apocalyptic city

# 182
  • # супернатурална #
Няма, няма! И това потрепване с рамената  Heart Eyes

Добро утро с новото промо
http://www.youtube.com/watch?v=GsBDPyt5-bk&feature=player_embedded

Доста ще е кърваво...

# 183
Добро утро и от мен и благодаря за промото, Галче Grinning
Както винаги, Сам го бият и е в кръв...

# 184
Ще има страдание отново  Sad  А иначе фенките наистина пращат патета май! Ще се даде тласък на  индустрия на жълтите патета  Joy  Може даже да ги оформят ала Джаред, ала Дженсън в различни облекла и т.н. и да се развие колекционерска страст за събиране на такива. Фенките да искат да ги събират. Ох, какви глупости ми идват в главата! Направо съм облъчена от последните снимки на Джаред! Особено от онези 1,2, 3 от Галка.

Би, със закъснение - да сте още много години заедно с милото и да се радвате на чудесното си семейство  Hug  bouquet

Дейна, пожелавам качествено да се разсееш по време на ваканцията  Grinning

# 185
  • # супернатурална #
Дават младият Дженсън по AXN сега. Май е този сериал с Джесика Алба.
Люс, винаги можеш да разчиташ на мен  Wink

# 186
Ей, Гале  Hug данке шьон за промото, хареса ми, но не съм УАУ и това е добре, че преди се разочаровах всеки път като се прехласна по промото.

Аз пък искам да ми пратят тяхна снимка и още нещо, ако връщат патетата ...  Mr. Green

# 187
Ако искате да имате календар за 2012 на Уинчестър, ето тук можете да си поръчате Grinning

# 188
Мерси за промото Галче.Само как го бият Сам.Дето го удариха в тавана беше доста болезнено.А кървавия Кас...Не знам, но или му се разпада приемното тяло, или е изцапан от кръвта на убитите от него.И като заговорих за Кас да кажа.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИША.БЪДИ ВСЕ ТАКЪВ, КАКЪВТО СИ.МНОГО ЗДРАВЕ НА ТЕБ И НА СЕМЕЙСТВОТО ТИ И ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ИГРАЕШ В СПН.

http://twifun-bg.com/wp-content/uploads/2011/08/tumblr_lq7tjc6Ta … 1qiz3jyo1_500.jpg

Последна редакция: сб, 20 авг 2011, 14:02 от jennifer3

# 189
Инче, тенкю! Ей, този хубавец искам да го забода на стената си  Grinning

Да ни е жив и здрав Мишата, все така шашавко и свежо да го раздава! Нека да радва скучните хора като мен  Grinning

# 190
  • КиТ
Ох супер има промо,Сам както винаги пак е потърпевш милия Confused Чака ни доста интересен сезон,дано,дано Praynig Praynig Praynig

Дейна приятна почивка и после с нови сили да чакаме за нова доза СПН Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Би честита годишнина с лекинко закъснение винаги все така да се обичате Hug Hug Hug

Много добре се справяте с епизода,давайте в същия дух Peace

п.п Честит Рождене Ден на Миша,чакам с нетърпение новия му сериал,да го видим в друг образ как ще се развихри Crazy

# 191
Люс, ти хубаво искаш да го забодеш (на стената, нали Laughing) обаче аз се питам това корицата на календара ли е, всеки месец различен ли е? Щото ако е само една снимка, не е достатъчно Grinning
Но ако са 12 снимки предлагам да си го купим двете и да късаме по 6 на теб и 6 на мен. Естествено, ще ги разпределим справедливо, оставям на теб да решиш как Laughing

Прочетох, че 7.06 ще се казва Slash Fiction - източник

Честит рожден ден на Миша.

# 192
  • # супернатурална #
Инче, тенкю! Ей, този хубавец искам да го забода на стената си  Grinning

Ох, бих го забола навсякъде, на стената тоже.  Laughing

Жив и здрав Мишата, да ни радва в сериала и да сполучи и на други успешни продукции.

Мирка се загуби, сигурно поднася поздравленията лично

# 193
Ааа, за календара съм убедена, че са по 12 снимки за тези пари  Grinning  Ако са хора, ще сложат и една плюс за бонус, че се задава 2012-та! Стресиращо е някак. Даже за декември да бяха предвидили няколко по-така хот пози  Grinning  Ще менкаме, що да не   Joy  А за 2013 дано припечелим за цял календар  Mr. Green  Замислям се, не ги ли правят малко малки по размер тези календари  newsm78  Или поне трябва да са пропорционални на заснетия субект.

Ха, Галке, как я излови Мирка  Grinning  Творец е тяяяя, цяло светлинно шоу ще врътне!

# 194
  • # супернатурална #
Ех, ама сте се изпокрили всичките. Импалко, Дейна - няма грозен рецепционист, има трезва или недостатъчно загоряла СПН фенка  Laughing Пращам в момчетата за мотивация.

Като изпразните една-две бутилки, Импалко, бутилки, никой пазител на компа няма да ви се опре  Wink

Общи условия

Активация на акаунт