Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 171
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • # супернатурална #
Предишните пъти гледах тук
http://pl.twitch.tv/trash_your_tvspnville#/w/1087379568
но и на мен не ми изглежда да работи  newsm78
Да не останем по на едно голо кафе само  Rolling Eyes

hahaha

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 17:59 от Г. Краули

# 721
Галче, Галче, последната снимка си е чист удар под кръста за всяка Мараканка! Mr. Green Crazy

И все пак ще кажа, че ако не бяхте вие (май Златото) да обърнете внимание, така и нямаше да забележа мръснишкия й подтекст. За сметка на това сега пък само там гледам всеки път като я видя. Wink Хихи

# 722
Да споделя с вас, колкото да върви темата Laughing Че този път изобщо не съм се спойлерирала и изгледах само съвсем съвсем началното промо. Нищо не чета, ей така, чакам да ме изненадат утре Laughing
Желание за среднощно гледане имам, но подозирам, че няма да успея да устискам дотогава, така че сутринта с пресни сили ще се заредя пред компютъра. Grinning

# 723
аз само да питам за тениската... манип ли е или наистина красавецът се е снимал с такъв надпис на тениската си... май не е съвсем в негов стил

# 724
Здравейте
Едно интервю на Дженсън и Джаред.
http://uk.eonline.com/news/watch_with_kristin/supernatural_set_v … ars_jensen/265549
Всъщност от него нищо не чух, защото очите ми бяха в деколтето на Джаред.Как му отива V-образно Laughing Heart Eyes

Бела, манип е тениската.

Часове ни делят само. Grinning

Последна редакция: пт, 23 сеп 2011, 21:11 от jennifer3

# 725
Момичета, пуснете направо новата тема, мисля, че достатъчно добре се справихме с добутването й до приличен размер на тази Grinning

# 726
  • # супернатурална #
Мисля, че Инчето все още не е в наличност за да я пусне  Laughing

Ей, ама много общителни тези журналистки!  Crossing Arms

# 727
  • София
Момичета  Hug Hug Hug след дългата пауза тръпна в очакване! Надявам се този сезон да е по - интересен от 6-ти, който леко ме разочарова! И, разбира се, по законите на Мърфи утре няма да мога да гледам  newsm45

Пожелавам ви спокойна нощ със сол в ръка   bouquet  bouquet  bouquet

# 728
Мисля, че Инчето все още не е в наличност за да я пусне  Laughing

Ей, ама много общителни тези журналистки!  Crossing Arms

Инчето вече е в пълна наличност тялом и духом.

Обожавам бели ризи Mr. Green, само да не ги гладя.

Сега, има ли линк, който работи, или не? Мен нищо не ми работи.

# 729
Линк (работещ0 все още няма. Преди малко ей-този работеше: http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=5256 но в последния половин час нещо се прецака и не ще. Да се надяваме, че ще тръгне след малко. Simple Smile

Иначе остават по-малко от 4 часа... аз съм заредила с кафето и с последния епизод на шести сезон (за припомняне). Ако има още някой желаещ да гледаме заедно, да пише. Wink

# 730
  • # супернатурална #
Има ли някой? Отивам да правя кафе...
Линка работи  Peace

Инче, ми то не може само мачкане, трябва и гладене  Laughing

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 03:47 от Г. Краули

# 731

Общи условия

Активация на акаунт