Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 293
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Галче, каква си работна  Hug  bouquet  Меррси  Grinning

Би, шотландците много горещи станали.  Ха ха флъонги на чорапките.  Опитах се да порастна Джаред, за да му разгледам чантичката, ама не би  Laughing

# 691
Добро утро Simple Smile

Joy

# 692
  • # супернатурална #
Няма как да не е добро, след като видях маймунката на Джаред  Joy

За тези снимки пише, че са промо за 7-ми сезон  newsm78

# 693
Здравейте
За тази снимка пише,че е от промо снимките за 7- ми сезон, но на мен ми прилича на тези от шести Thinking

Още такива снимки тук
И малко статии за седми сезон
Sera Gamble & Bob Singer preview what's to come for Dea … rnatural' S7
Sera Gamble previews what’s to come for Sam in ‘Supernatural’ S7

Гласувайте за Дийн и Сам.Те разбира се водят но все пак. Simple Smile
The 2011 STV Character Competition - R2 - Day 19 - Ziva David (N …  Brennan (Bones )

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 15:04 от jennifer3

# 694
Хайде не остана! Какво е един ден на фона на цяло лято чакане? Не, не ми отговаряйте. Simple Smile)

Ще имаме ли нова тема за началото на 7 сезон?

P.S. Мерси за ХД-тата на новите промоснимки. Коя от коя по-хубави са, ех! Heart Eyes Веднага се обзавеждам с един хубав десктоп с Дийн.

Ето и заглавията на първите 12 епизода според SpoilerTV:

Thanks to www.mycoven.com for the heads up and to andreas_ri/LJ for the titles

Episode 7.09: How to Win Friends and Influence People (11/18/2011)

SMALL HIATUS

Episode 7.10: Not Fade Away (12/02/2011)
Episode 7.11: Adventures In Babysitting (01/06/2012)  Shocked Shocked
Episode 7.12: Amazon.com (01/13/2012) *Working Title

Източник: http://www.spoilertv.com/2011/09/supernatural-season-7-upcoming- … tml#ixzz1Yh4jObsf

Чудя се след 7:08 - Sеason 7 time for a wedding, кое ли бебе ще "ситват" в 7:11?? newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 19:28 от Dana_Scully

# 695
  - "Ще имате, ще имате"

Джен, гласувах, не че имаше нужда, но да ми е чиста съвестта  Grinning

# 696
  • гр. София
Мили мои, я да ви сипя по един чай, че този студ не се търпи вече. Тъкмо по-приятно да мине финалната права в очакването на новия сезон  Grinning

# 697
Розичка, мерси за чайчето ..... , но щом при вас е студ, аз ви пращам от тукашното горещо слънце.

Хайдееееее само един ден останаааааааа  

# 698
Въх, Злато, де си ме издебнала такава ослюнчена Shocked Мислех си, че на вид съвсем деликатно съм се възрадвала на промо снимките, пък то аз съм се разльъзгала кат гол офлюх Crazy Embarassed Joy

Огън, не остана, само ден и няколко часа до началото на 7ми сезон Party Grinning

# 699
  • # супернатурална #
Аз да добавя към чайчето коняче  Rolling Eyes

и да вземем да се преброим кои ще се пробваме на среднощното гледане. Пак ли ще е от 4? Среща тук, в 3.30, м?

# 700
Галче, като гледам свещите и питието, направо си представям до тях и една уханна вана  Grinning  Пъъъълно клише, промит ми е мозъкът от разни филми  Mr. Green

Аз ще си изчакам субовете, възпитавам с усилие търпение у себе си  Grinning  На среднощно гледащите пожелавам  успех в събуждането или в нелягането  Grinning  Надявам се да споделите как е усещането за Началото.

Стиче, щерка ми има една страхотна раничка Стич в приличен размер, плюшче синичко и всеки път като поствате гифче стичово си я поглеждам с усмивка  Grinning  Трябва да я снимам и да ви я покажа. А, имаме и една мека възглавничка със Стич, както и мини вентилаторче Стич, абе яко сме се заСтичили  Joy  Ще ви ги нащракам като ми дойде музата

# 701
СПН е спечелило всички номинации в Nexus-Census Summer 2011 В някои от категориите с 89%  smile3501
Повече Nexus-Census Summer 2011 Results Congratulations to Supernatural!
E то как иначе при такива верни фенове Laughing

И малко интервюта и спойлери
Supernatural’s Executive Producers Preview Season 7 (Spoiler Warning!)
Nerdist Writers Panel #8: Amy Berg, Ben Edlund & Angelina Burnett

Част от книгата  the New 'Supernatural' Companion
Check Out This Exclusive Excerpt From the New 'Supernatural' Companion

Лили това за заСтичването
Joy

# 702
  • # супернатурална #
направо си представям до тях и една уханна вана  Grinning 

Принципно нямам възражения, но стандартна вана няма да побере това чудо. Трябва по-дълга, по-широка, по-дълбока  Laughing

СПН е спечелило всички номинации в Nexus-Census Summer 2011 В някои от категориите с 89%  smile3501

Браво на екипа и верните фенове. То се видя, че пак ще се черпим

# 703
готови ли сте за довечера????????????????????

# 704
Добро утро
Официалното описание на 4-ти епизод“Defending Your Life, който ще се излъчи на 14 октомври
Robert Singer directed the episode written by Adam Glass (#704).
В бяло DEAN IS PUT ON TRIAL FOR HIS PAST SINS — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate a string of gruesome murders and discover the Egyptian god Osiris (guest star Faran Tahir) is behind the deaths.  The vengeful god is putting people on trial for their past mistakes and killing them if found guilty.  Osiris hones in on Dean’s guilt and decides he’s the next to stand trial.  Sam steps in as Dean’s lawyer, but both brothers are unprepared when Osiris calls an unexpected witness – Jo (guest star Alona Tal).

готови ли сте за довечера????????????????????

Разбира се Laughing то иска ли питане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт