Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 613
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • В средата на времето
"Орео" са ужасни бисквити Crazy Остават по зъбите.  Crazy Laughing Явно, че стават само за реквизит  Grinning

# 226
  • # супернатурална #
Ауу, какви сте капризи  Whistling Аз пък съм всеядна и ще си опапкам цялата кутия сама  Crossing Arms  Laughing

# 227
Ааааааа Гале, не такааа  Hug. И аз ям всичко, особенно от този тип бисквитки  Blush  Twisted Evil

# 228
Иха, Солти, страхотно продължение!   bouquet
Аз като виден чукча-читател, само се кефя да ви чета. Grinning
Бичи, Розичка - и вашите части бяха много добри. Като цяло много добре се получава историята  bouquet

Чакам с нетърпение да продължите да пишете! Ще ми е интересно все пак да разберем дали духа на лейди Керълайн се е успокоил Thinking Или ще продължи да броди?

# 229
  • КиТ
Плами, американската тема да не е заключена за новодошли?

Не бе всички са поканени Hug Hug Hug,но ние с Галчето тука сега леко се закачаме Mr. Green,че там съм окупирала Джаред  newsm48 newsm48 newsm48

Ох аз пък като разбрах,че ползват Орео за мръсотия с mokka (Йо) пощоряхме и само на Орео карах,сега има и сладолед и познайте кво ям само...голяма мания,мога и рекламно лице да стана bowuu bowuu bowuu

# 230
Още снимки от нощния сет на 21 август тук.

Лека нощ Grinning

# 231
Тази актриса не е ли от Бъфи??????
Плами, когато почерпих с бисквитките "Орео" се сетих за теб  Hug
Сонче  Hug, ти защо се скътаваш. И на теб ти идва отръки да пишеш, ама ... не се включваш нещо .... калпазанкаааа  Heart Eyes

# 232
Бичи Hug по-скоро съм мързеланка Laughing относно писането. Обичам да чета, не и да пиша.
Освен това напоследък както съм затънала из строителните мъки, най-много да ги метна момчетата на някоя строителна площадка цимент да бъркат или да циклят паркет, или тапети да лепят  Crazy Joy

# 233
  • # супернатурална #
Ей, как сте се изпокрили в тези жеги. А Тренера много искаше да ви снима  Whistling

# 234
Aaaaaa нееее ... работим, но щом Тренера ще снима, веднага спирам и започвам да позирам ... неговото желание  Blush е заповед за мен  Mr. Green

# 235
  • # супернатурална #

Е то и това е работа! В тези жеги, така навлечена  Laughing

Айде, и аз се нареждам за снимка...с тримка  Blush

# 236
И за мен, и за мен (е на тренера всяко желание - заповед)  #Onfire  както иска, така ще застана. Първоначално  така  Blush

Пък може не само да работим, а и да се позабавляваме  Grinning

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 15:50 от Layla

# 237

Mиша е туитнал клип с малкия  Heart Eyes

Момичета попаднах на СПН признания в тъмблр-то и има доста добри попадения. На който му се гледа - Цък. Ето няколко:

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 16:11 от Aquariel

# 238
  • КиТ
Плами, когато почерпих с бисквитките "Орео" се сетих за теб  Hug

А сериозно Blush,значи всички са разбрали за тази ми лудост,то само във фейса се вихрих Thinking,ма малко ли е  Crazy Joy Joy Joy
Благодаря ти Бичи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 239
  • # супернатурална #
Ето няколко интересни сравнения

Искрено се надявам някоя мараканка да е покъсала това пуловерче  Mr. Green

Тука нямам Хабсолютно никакви забележки  Flutter

Ухаа, видяхте ли новото промо, малко по-дълго е от предишното  Party
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gHlltgaRJe4

Последна редакция: вт, 23 авг 2011, 21:53 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт