Keep calm and watch SUPERNATURAL

• 33 614
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • гр. София
Привет и от мен след ваканцията  Hug
Както можеше и да се очаква, като отидох на работа беше от вратата за краката и сто задачи на бюрото ми. Та докато всичко си влезе в релси няма много да се вясвам насам, но си мисля за вас.
Цунки  Heart Eyes

# 526
Хм, Розе, как изглеждаше този, който от вратата те хвана за краката? Дай го насам да го превъзпитаме набързо Laughing

# 527
  • гр. София
Хм, Розе, как изглеждаше този, който от вратата те хвана за краката? Дай го насам да го превъзпитаме набързо Laughing

С руса коса до раменете, рокля и обувки с токчета. Пада ми се директорка  Mr. Green

# 528

С руса коса до раменете, рокля и обувки с токчета. Пада ми се директорка  Mr. Green
Аха. Жена значи. Да я примамим при нас с нещо такова. Току виж забравила за работата Mr. Green

# 529
Изтеглих си завчера първите три сезона, за припомняне Simple Smile
И припаднах отново на първата серия от първи сезон Crazy Майкоу, как може бе! Как може да има такива красиви мъже!!!
Сам като по-млад ми харесваше повече, като че ли. Thinking Има все още момчешкото, което го прави страшно сладък Heart Eyes
Очаква ме Блъди Мери довечера Twisted Evil

# 530
Бррр, Сонче  Grinning  Не знам защо на първо гледане 1 сезон го изтиках трудно. На второ обаче ми се видя супер интересен, а за Сам да не говорим, младенец  Grinning  На второ гледане бях вече яко заСамена Peace

# 531
С 'Bloody Mary' нямах проблем, но сцената, която съм гледала през пръстите на ръката ми, закриваща монитора, беше тази от 4.19 'Jump the Shark', когато гадините източваха и опитваха Самито - това ми беше много БРРРРР! Дори не можах да се насладя подобаващо на начина, по който Диййн Heart Eyes излиза от гробницата. Мразя гули, точка Crossing Arms .
PS. Иначе огледалата си ме плашат по принцип, най-вече това, което виждам, когато застана пред тях рано сутрин hahaha .

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 13:38 от Impala

# 532
С Блъди Мери и аз нямах проблем.Единствено леко избягвах огледалата вечерта. Laughing  Но определено много отвратителен ми беше червеят от 6.16.Мен от такива неща много ме е страх.Дори сънувах кошмар после(единственият ми кошмар от спн), че червеят е в мен и аз не си бях изгубила разсъдъка и го усещах как пълзи в мен.И тази черна плазма, която ти оставаше в ухото след това...ужас.

# 533
  • # супернатурална #
Ох, как ни се е напълнила къщичката темичката  Heart Eyes
Розее,  Hug и жмуц

Ама красавец беее  Heart Eyes Heart Eyes

Някой да иска дъвка?

По темата - страх ме беше на първото гледане на първи сезон. Ама много  Mr. Green Аз такива филми до тогава не бях гледала. Но после така ме грабна историята, е, не само тя де....че обръгнах на всякакви ужасии

# 534
Да си признаят майките дали не им е страшен 3х02 The Kids Are Alright с подменените дечица Laughing На мен най-страшни ми бяха май Блъди Мерито и момиченцето с бръснача от картината. А най-гадни са ми епизодите с хората, онези дето си устройваха човешки лов и другото, дето живееше в стените. Crazy

# 535
Да си признаят майките дали не им е страшен 3х02 The Kids Are Alright с подменените дечица Laughing
Беше ми зловещ този епизод Laughing
Иначе Блъди Мери ми беше много страшен, защото го гледах в супер неподходящ час и онзи с лудницата в първи сезон, бррр Laughing

# 536
  • # супернатурална #
На мен сериите с деца не са ми точно страшни, а по-скоро тъжни. В "Смърт край водата" всеки път ми засяда бучка на гърлото, много ме трогва бабето, което цял живот чака синът и да се върне. Както и в серията в която Дийн е смъртта и момиченцето умира накрая - болката на бащата беше потресаваща  Tired

# 537
Мен пък нито един епизод не ми беше страшен Mr. Green С удоволствие ще ги повторя и потретя.

# 538
Инче, сетих се ти как се титулуваш в нашата скромна градинка, нали се ядосваше, че не си  класифицирана Laughing Ти си безстрашна мотика Mr. Green

# 539
Инче, сетих се ти как се титулуваш в нашата скромна градинка, нали се ядосваше, че не си  класифицирана Laughing Ти си безстрашна мотика Mr. Green
Мммм, Фейче идеално го рече. Друго си е вече...

Общи условия

Активация на акаунт