Къде в Бургас? (28)

• 88 430
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
На пазара на Краснодар.

# 226
Буркани (празни) къде продават?
Зеленчуковия пазар на Младост  Peace

# 227
  bouquet
Здравейте ,грижа се за една възрастна дама и
имам нужда от количка за инвалиди ако имате излишна от дядовци баби и т н
и да ми я подарите ще бъда безкрайно благодарна

# 228
  bouquet

като сме тръгнали така аз търся някой да ми подари космодиск

# 229
  • Бургас
  bouquet
Инвалидни колички се дават безплатно от една служба в сградата на гинекологичната клиника на д-р Михайлов. Отиваш там и ти обясняват процедурата. Най-добре на място да отидеш и провериш.

# 230
Здравейте бургазлийки Hug. Сега открих темата и имам питане към всички с опит по въпроса. А той е: Къде в града мога да намеря фирма, която да ми направи евтини мебели (но не от тези чамовите). Обзавеждаме ново жилище, а паричките свършиха още на "грубата" част. Иначе много се радвам, дечицата също-че ще имат самостоятелни стаи. Може да ми препоръчате и някой добър дърводелец (примерно да си купя плоскости ор "Салекс", а той да ми ги направи) или нещо друго. Grinning. Приемам идеи Hug Благодачя предварително. Надявам се повече мами да се отзоват.
П.П.  Поисках оферти от няколко магазина на "Фердинандова" - струва ми се скъпо (щото нямам толкова пари Mr. Green). Моля, Praynig помогнете с идеи и съвети. Tired

# 231
Здравейте бургазлийки Hug. Сега открих темата и имам питане към всички с опит по въпроса. А той е: Къде в града мога да намеря фирма, която да ми направи евтини мебели (но не от тези чамовите). Обзавеждаме ново жилище, а паричките свършиха още на "грубата" част. Иначе много се радвам, дечицата също-че ще имат самостоятелни стаи. Може да ми препоръчате и някой добър дърводелец (примерно да си купя плоскости ор "Салекс", а той да ми ги направи) или нещо друго. Grinning. Приемам идеи Hug Благодачя предварително. Надявам се повече мами да се отзоват.
П.П.  Поисках оферти от няколко магазина на "Фердинандова" - струва ми се скъпо (щото нямам толкова пари Mr. Green). Моля, Praynig помогнете с идеи и съвети. Tired

В АРОН в момента има намаление на мебели до 50%. Може да намерите нещо, което да ви устройва  Peace  Само щастливи моменти ви желая в новото жилище  Hug

# 232
  • Burgas
Anik би ли питала за телефона плс.

Извинявам се за забавянето,значи жената пере с прахосмукачка,аз лични впечатления нямам,моя приятелка е много доволна.Телефона й е 0888 129 190.

# 233
  • Бургас
Здравейте,
Някой виждал ли е този модел на Пума някъде? Взех ги миналото лято и са много удобни, но се скъсаха по шева на петата. Бих искала да си взема отново.

http://momchilnaydenov.snimka.bg/other/prodavalnik.616784.24845461.big

# 234
Baby Mon  bouquet Благодаря ти. Ще проверя в АРОН.
Мами, моля  helpuu, включвайте се с идейки и предложения

# 235
  • Бургас
трябва ми спешно мобилен телефон на доктор Георгиев, аг. моля, ако някой го има да ми го пусне на лични   bouquet

# 236
трябва ми спешно мобилен телефон на доктор Георгиев, аг. моля, ако някой го има да ми го пусне на лични   bouquet

056/826602 - Това етелефона му в частния кабинет, който вече е до "Сара"-та в Лазур. Само,че трябва да се обадиш в понеделник сутрин към 8.00-8.30ч., за да си запазиш час за седмицата. Ако се обадиш в друг ден, няма да има часове и ще ти кажат да се обадиш идния понеделник. Можеш да си запазиш час при Георгиев и в "Дева Мария" във Ветрен. Той работи и там. Успех Hug Grinning
За мобилен телефон........не съм чувала.

# 237
  • Бургас
благодаря.   bouquet

# 238
Здравейте на всички може ли някой да ми каже къде в Бургас изкупуват сребро и на каква цена .Много ви благодаря.

# 239
  • Бургас
Къде в Бургас мога да обменя турски лири?

Малко късничко, ама...
Турски лири вземам от едно бюро на "Булаир", намира се от страната на химическото чистене.
Отсреща, до кафе "Дувър", също има.

А за дискусията за Мостика или Моста - нарича се така - Мостик, защото навремето е изграждан точно с тази идея - че е част от кораб. Неслучайно има втори етаж, за да може всеки, който се качи, да се почувства като капитан:)
Впоследствие, като е изграден и паметникът на моряка (как изглежда е друг въпрос), той също е архитектурно свързан с Мостика чрез стълбите, за да се получи общ ансамбъл.

И въпрос - някой да знае къде мога да намеря разредител за лак? Обиколих всички парфюмерии в центъра, никъде няма!

Общи условия

Активация на акаунт