Къде в Бургас? (28)

• 88 437
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
...

И въпрос - някой да знае къде мога да намеря разредител за лак? Обиколих всички парфюмерии в центъра, никъде няма!

В "Славейков" до Била  Mr. Green

# 241
  • Бургас
Като че ли работиш близичко там Whistling Mr. Green И кажи поне, че името на парфюмерията е "Малена" - да се ориентират хората Wink

# 242
Кой площад е "Свобода"?

# 243
  • у нас
Кой площад е "Свобода"?

Пред Общината.

Брадичке, честито ви бебче! Да е живо и здравичко, послушно и много радост да ви носи!   bouquet

# 244
  • у дома
Влизам да се похваля - извиках ф-ма Диамант за почистване на столовете и диваните. Изпраха ги перфектно, като нови са! За 6 стола и три седящи места на дивани платих 42 лв. Обаче вчера цял ден бяха мокри и снощи ходихме напикани   Mr. Green Много съм доволна, коректни и точни  Peace
Отказах се да давам пари за нова тапицерия.

# 245
Sinara, мерси!   bouquet

# 246
  • Бургас
Влизам да се похваля - извиках ф-ма Диамант за почистване на столовете и диваните. Изпраха ги перфектно, като нови са! За 6 стола и три седящи места на дивани платих 42 лв. Обаче вчера цял ден бяха мокри и снощи ходихме напикани   Mr. Green Много съм доволна, коректни и точни  Peace
Отказах се да давам пари за нова тапицерия.
Може ли повече инфо за тази фирма?  Praynig Че и на мен ми трябва такова почистване... Може на лични, да не кажат, че е реклама. Simple Smile

# 247
  • у дома
Оф  ooooh! Фирмата не е Диамант, а Блясък - http://www.facebook.com/blyasak.pochistvane?ref=ts
по-нагоре, някой беше дал линка...Обърках се понеже логото им е с диамант  Mr. Green

# 248
Здравейте на всички може ли някой да ми каже къде в Бургас изкупуват сребро и на каква цена .Много ви благодаря.
не съм съвсем сигурна,но поне докато се разхождам по центъра с малката,на няколко места видях табели че изкупуват сребро,на центъра,Бельови мисля че беше магазина срещу Тенденз,и цената ако не се лъжа беше около левче,и на едно златарско ателие към Автото,на ул.М.Герджиков,но цена нямаше на табелата.Така че сигурно доста ателиета изкупуват,само да не те подведох с цената,но толкова ми се стори,90 ст,към левче някъде.

# 249
...

И въпрос - някой да знае къде мога да намеря разредител за лак? Обиколих всички парфюмерии в центъра, никъде няма!

В "Славейков" до Била  Mr. Green

Ако става въпрос обаче, за парфюмерията в кооперацията на Сан сити, тя вече не работи. Затворена е от около седмица.

# 250
 Не, не, точно "Малена" имах предвид  Peace
 bradata, тя Тинтина отлично ме разбра и без да споменавам имена  Mr. Green Честито ти бебче, много здраве и весело детство, а на теб бързо възстановяване желая   bouquet

# 251
Здравейте,
зарибила съм се да си купя от тези рокли, които сега излизат на мода явно, виждала съм на някои места, но не достатъчно. Малко ми е трудно да ги опиша - обикновено са дънкови или сиви, или черни, или кафяви, често имат качулки, джобове, декоративни шевове, копчета, ципове (имат леко готик вид според мен като цяло), съставени са от минимум 2 различни вида плата. На този сайт има такива: http://lucy.bg/index.php?module=collection&action=collection, ама нямам идея как да линкна конкретна снимка. Ходих в магазина им на Дупките, също и в Престижа има техни неща, ама не намерих точната рокля Wink. Та някой ко е виждал някъде такива рокли на други фирми, много ще съм благодарна, ако сподели.   bouquet

# 252
  • Бургас
Кажете ми магазин за пердета на ниски цени ,търся си за спалнята ,харесах на едно място , но е малък размера за моята релса......

# 253
  • Бургас
Здравейте на всички може ли някой да ми каже къде в Бургас изкупуват сребро и на каква цена .Много ви благодаря.
не съм съвсем сигурна,но поне докато се разхождам по центъра с малката,на няколко места видях табели че изкупуват сребро,на центъра,Бельови мисля че беше магазина срещу Тенденз,и цената ако не се лъжа беше около левче,и на едно златарско ателие към Автото,на ул.М.Герджиков,но цена нямаше на табелата.Така че сигурно доста ателиета изкупуват,само да не те подведох с цената,но толкова ми се стори,90 ст,към левче някъде.

На ъгъла на "Рилска" и "Републиканска" има заложна къща, на вратата и висят табели - купувам сребро 0,80ст и злато 34лв за грам.
Не съм влизала вътре, но табелите виждам всяка сутрин  Mr. Green

# 254
  • Бургас
Не, не, точно "Малена" имах предвид  Peace
 bradata, тя Тинтина отлично ме разбра и без да споменавам имена  Mr. Green Честито ти бебче, много здраве и весело детство, а на теб бързо възстановяване желая   bouquet

Разбрах аз, ма пак късно, щото спешно ми трябваше. Днес намерих в една парфюмерия зад училище "Кирил и Методий", точно срещу кинкалерията в уличката.

Общи условия

Активация на акаунт